מבולבלת ולא יודעת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת ולא יודעת מה לעשות
    אושרת
    05/09/2015

היינו בקשר ממש רציני והיינו מאורסים,התחילו הבעיות והיו בגידות מצידו שלא ידעתי עליהם הוא רק התחיל להתנהג מוזר ולבקש תמיד הפסקות אבל חזר איר יום יומיים והמשכנו ..לפני חודש זה התפוצץ ואמר שהוא בגד ושהוא רוצה שנפרד ניסיתי הכל בשביל שנחזור ולא מוכן לקבל אותי בחזרה .. הוא אומר שאין לו רגש כלפי אפ בחורה. הוא אוהב אותי בתור בן אדם אבל לא מאוהב ..והיום דיברתי איתו וסיימנו את זה ביפה ,אמר שיתקשר לפעמים לשאול עליי וכשיהיה באיזור יתקשר אליי שאחזיר לו את טבעת האירוסין לבקשתי .למרות שהוא רצה להשאיר אותה איתי .
    איך עליי להתנהג עכשיו אם אני רוצה להחזיר רותו אליי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה את רוצה להחזיר אותו אלייך?

אני
    05/09/2015

הבן אדם בגד בך יותר מפעם אחת, שיקר לך, הודה שהוא אינו מאוהב בך.

למה את רוצה להחזיר אותו אלייך? האם את חושבת שהוא ישתנה פתאום ויתחיל להיות בן זוג למופת?

אז נכון זה קשה, הייתם מאורסים עמדתם להתחתן, אולי את צריכה להודות לאלוהים שהוא פירק את העסק כי ייתכן שאת היית מוכנה להחליק על כל זה להתחתן, לעשות ילדים ואז כל הסיפור היה מסתבך עוד יותר.

אני מאמין שאת ראויה למשהוא טוב יותר ממנו, הרצון שלך להחזיר אותו לאחר כל זה הוא פתטי ומראה לצערי שאת לא מחשיבה את עצמך ואת ערכך יותר מידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת..

דני
    09/09/2015

שלום לך,

את נהנת להיות סמרטוט? ממש בא לך לחיות עם מישהו שבוגד בך וממש לא מרגיש כלפייך שום רגש? להתחתן ולהביא ילדים יחד וברור הוא שבשלב לא רחוק בנישוין תתגרשו?

למה את לא חושבת שמגיע לך גבר שיאהב אותך? שיכבד אותך, שיעריץ אותך?

תתעוררי על החיים שלך חמודה הוא ממש לא שווה את אהבתך, בטוח יש מי שכן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו