לא יודעת אם בחרתי במעשה הנכון.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת אם בחרתי במעשה הנכון.
    בת-אל
    19/09/2015

חודש אחרי שאימי נפטרה נכנסתי לזוגיות ואחרי זוגיות של 4 שנים,שנתיים לפני מגורים יחדיו ושנתיים מגורים יחדיו. החלטתי לפרק את החבילה מאומללות יתר. לא יודעת אם התנהגתי נכון,לא יודעת אם אסתדר לבד,לא יודעת אם הלבד לא יגרום לי לקרוס.
    החבילה פורקה עקב כל הסיבות הנכונות. לא סמכתי עליו מעולם ולפעמים גם בצדק (בגידות רגשיות ברשתות חברתיות),הרגשתי כמו בנקט כי הוא מעולם לא נתן את חלקו במחויבויות הבית,העדיף לצאת עם חברים דווקא בעת שחזרתי מהעבודה ולא הבין למה אני עצבנית לפתע,הדגיש שמעדיף שחייו יהיו סביב הגעה הבייתה,עישון ג'וינט ולראות טלוויזיה ואני מבחינתי שאפתי ליותר,למעבר,כששאלתי מה הוא יעדיף-אותי או את הסמים אמר שאותי ומעכשיו יפסיק אבל כבר יום למחרת היו סמים בבית.. להרגיש לבד כשאת במערכת יחסים זו המכה הכי חזקה שיכולה פשוט לשבור אותך.והחלטתי שכנראה עדיף לי לבד..
    אחרי שהרגשתי רע שאני שואפת לחיים אחרים והוא תמיד אמר "אני לעולם לא אוכל לתת לך מה שאת רוצה." הבנתי שבחרתי נכון.
    לסיכום-אני יודעת שעשיתי נכון כי אין לי מה לחפש במערכת היחסים הזו..אבל הפחד הבלתי נשלט של המחשבות שאולי עכשיו אשאר לבד ומשהו כנראה לא בסדר בי שאני רוצה יותר כי אולי זה לא קיים..מפחידה אותי המון.אז החבילה פורקה וכל אחד הולך לדרכו מהדירה..תהליך קשה לעבור בהחלט.
    והסביבה שלי לא יודעת לתמוך או לעזור אבל...מה אתם חושבים? עוברים הכל וגם זה יעבור?...בחרתי נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא יודעת אם בחרתי במעשה הנכון. - תגובה

יששכר רוטרי
    20/09/2015

שלום בת-אל,
    ברור לי שבמקרה דנן בחרת נכון, מאידך כאשר לדבריך :" הפחד הבלתי נשלט של המחשבות שאולי עכשיו אשאר לבד, ומשהו לא בסדר בי שאני רוצה יותר, כי אולי זה לא קיים".
    זה מוכיח לי שאת עלולה גם בהיכרות הבאה לבחור גבר עם פרופיל דומה (ואולי יותר גרוע...ׂ), את חייבת להחליף את הדיסקט שלך ...אבל לבד לא תוכלי לעשות זאת, כי לדבריך הסביבה הקרובה שלך לא יודעת לתמוך או לעזור לך , כל עוד את אינך יודעת...
    אבל אני אדע לעמוד על צרכיך, על מנת להחליף את הדיסקט שלך, על מנת שהבחירה הבאה שלך תהיה מתאימה לך , והזוגיות שלך תהיה זוגיות מתגמלת.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות מתגמלת ולמיניות האדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העלית את חששותיי על דף.

בת-אל
    21/09/2015

אשמח לעזרה.
    ואני כמובן מעוניינת בה.
    מה עכשיו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו