מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקרה מוזרענת07/10/2015
שלום רב. הנני כבת 35 נשואה . עמדתי עם חברותי באירוע מסויים באולם אירועים. התקרב אלינו גבר כבן 60 נשוי המוכר לנו ,אך התנהגותו לא "מוכרת לי". אמר שלום עם חיוך, לפתע הביט בי כ-20 שניות , מצביע עלי ופונה לחברותי ואומר: "הוי, כמה שהיא יפה " אני והן היינו נבוכות. ופנה לדרכו. מה יצא לו מיזה, האם סתם צחק? הרי יודע שכולנו נשואות, מה זה היה צריך להיות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה מוזר
דני08/10/2015שלום לך,
מה בדיוק לא ברור לך בהתנהגותו? התנהגות פלרטטנית מתוך מטרה ברורה לנסות ולזרוק חכה, אם נתפס מה טוב..
הבנת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני. מעולם לא התנהג כך..
ענת08/10/2015ועוד שנינו נשואים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה מוזר
דני11/10/2015שלום לך,
זו בדיוק הנקודה "שניכם נשואים"...בגידות כשרוצים לשמור על התא המשפחתי קורות בדרך כלל בין גברים ונשים נשואים..
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי על מה ההתרגשות
מאהבת לשעבר09/10/2015חרמן זקן בן 60 ניסה את מזלו.
אם הוא היה בן 30 אולי הייתי שוקלת לפתוח על כך דיון (למרות שבמצבי זה מאוד נפוץ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשעבר -
בני09/10/2015בעניין הזה - את צודקת.
גם אני לא מצליח להתרגש מה גם שהשאלה הזו חוזרת על עצמה פעם בכמה חודשים. אותה אישה. אותו זקן. אותה גברת בשינוי אדרת.
לגבייך...מאהבת לשעבר?
אז ככה אני עוקב אחרייך כבר המון זמן...בקטע טוב כמובן חחח.
וטרם הבנתי מדוע יש לך "צורך" בלהדגיש את הסטטוס הנוכחי ועוד במילים מעצבנות...
אשמח לתגובה - תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?