מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חששרונית14/10/2015
מזה כחודשיים בעלי חידש קשר עם בני כיתתו מבית ספר יסודי, אשר את רובם לא פגש כמה עשורים. הקשר מתנהל בווטסאפ קבוצתי וגם אישי עם חלק מהאנשים וגם בשיחות טלפון.
בין החברים ישנה גברת אחת, גרושה, איתה בעלי מנהל תקשורת אינטנסיבית בוואטסאפ , עם עדכונים יומיים, לבבות, מחמאות, ומסתבר גם שיחות טלפון שאת חלקן יוזם בעלי,היא מתקשרת אליו בבוקר כשהוא בדרך לעבודה.. ותמיד לא לידי. זה כבר התחיל לעצבן אותי כי גם ככה הוא פתאום שעות עם הטלפון, ערבים שלמים, והוא אומר שזו רק התרגשות. חלק מההתכתבויות הוא מראה לי, וכך הבנתי שחלק הוא מוחק..., וגם התחיל להסתיר ממני... כשדיברתי איתו על זה ענה במתקפה שהוא מרגיש שאני מגבילה אותו ולכן לא משתף אותי, ושאותה גרושה (ששלחה לו תמונה די פרובוקטיבית שלה) מעניינת אותו כי יש לה סיפור חיים קשה והוא רק נחמד אליה ושאני יותר מדי רכושנית.
זה ברמה שהוא הולך לשרותים עם הטלפון, אם אני נכנסת לחדר הוא מיד מוריד את הטלפון...
לי זה מסריח... אבל אני לא רוצה לריב איתו.אני רוצה להיות חכמה ולא צודקת
ידוע לשנינו כי מצב הפוך לא היה מתקבל...
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח התרגשות. ופרפרים. וליטוף לאגו.
Dona15/10/2015אבל לא מההתרגשויות שהיית רוצה שבעלך יחוש כלפי אישה אחרת.
ככל הנראה שזה אכן התחיל כדבר תמים של פגישת מחזור. אבל אז זה קיבל תפנית אחרת עם אותה גברת. לפי מה שאת מתארת-רגשית הוא כבר שם, ופיזית אולי עוד לא (ואולי כן), בדרך לשם. התנהלותו מולך מחשידה: מסתיר ממך, מכחיש (אבל כל בוגד עושה זאת עד שמאמתים אותו עובדות מוצקות) ומאשים אותך בהתנהלותו (כי ״ההגנה הכי טובה היא ההתקפה״, זו גם טקטיקה שלרוב בוגדים נוקטים בה). לא יעזור לך לבלוש אחריו ולהציק לו בשאלות כי הוא כמובן ימשיך להכחיש.
אם רוצה הוכחות תפסיקי להציק לו בשאלות ותעשי זאת מבלי שיחשוד. והיות וקשה לבד, תפני לעזרה מקצועית. (בהתחלה מספיק אולי רק דבר פשוט כמו התקנת תוכנת ספיי בפון. זה גם לא מאוד יקר). גם אם יהיו לך הוכחות שהוא אכן בוגד (רגשית ו/או מינית) אל תגלי לו אלה תחשבי טוב טוב מה ואיך רוצה להמשיך מכאן ולפני שתגלי לו שגילית תתיעצי עם עורך דין.
וכמובן, אם רוצה להמשיך בזוגיות תקחי אותו לשיחה ״יחסינו לאן?״. אבל זה רק כשיש לך הוכחות מוצקות לגבי דברים שהם מחוץ להסכם הזוגי (הלא כתוב) שלכם ושלא ניתנים להכחשה על ידו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת פגישת המחזור
מאור15/10/2015אוי כמה קשרים כאלה נוצרו מפגישות המחזור.
זה מצב המאפשר לגיטימציה לאנשים לנהל קשר לכאורה ידידותי בלתי מזיק ואחרי שיחות רבות של חוויות וזיכרונות משהו מתחיל לקרות.
לצערי כמו שדונה אמרה, זה ממש לא נראה טוב.
את לא תוכלי לעצור את זה עם כובע ה"חושדת" זה רק יזיק לך.
יש דרכים לגלות מה קורה שם ולו רק כדי להציל את המצב בזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת פגישת המחזור
מאור15/10/2015אוי כמה קשרים כאלה נוצרו מפגישות המחזור.
זה מצב המאפשר לגיטימציה לאנשים לנהל קשר לכאורה ידידותי בלתי מזיק ואחרי שיחות רבות של חוויות וזיכרונות משהו מתחיל לקרות.
לצערי כמו שדונה אמרה, זה ממש לא נראה טוב.
את לא תוכלי לעצור את זה עם כובע ה"חושדת" זה רק יזיק לך.
יש דרכים לגלות מה קורה שם ולו רק כדי להציל את המצב בזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)