אשתי והאקס שלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשתי והאקס שלה
    ירון
    19/10/2015

שלום רב. אשמח לעזרה
    אני נשוי כבר שש שנים (בזוגיות שמונה), עם ילד ועוד אחד בדרך. כבר מספר שנים שהתשוקה המינית של אשתי כלפי נמצאת על אש נמוכה מאוד (יחד עם גילויי האהבה והחום). היא טוענת שהיא פשוט "איבדה את המוג'ו שלה".
    לפני כשלוש שנים גיליתי במקרה שהיא מפנטזת ללא הפסקה על האקס שלה, ברמה של להציץ לו בעמוד הפייסבוק מדי יום ולחלום עליו בלילות (הוא חי בחו"ל והם לא בקשר עוד מלפני שהיא הכירה אותי). התעמתתי איתה על זה ואחרי מספר שיחות כנות בנושא, הגעתי למסקנה שזה "צל" שאני אצטרך לחיות איתו כל חיי. היא אפילו הצליחה לשכנע אותי שנהיה בזוגיות פתוחה, לטענתה כדי שאני אמצא מישהי שתספק אותי,אבל לדעתי זה כדי שהיא תוכל להמשיך להזין את הפנטזיה שלה במוח. אני לא שואף לזוגיות פתוחה או למישהי אחרת, אז לא "ניצלתי את ההזדמנות".
    בשבועות האחרונים גיליתי, ללא ידיעתה (אחרי הצצה בטוויטר שלה), שהיא ממשיכה בזה בכל הכוח. זה פחות או יותר כל מה שמעסיק אותה, והיא אפילו ניסתה ליצור איתו קשר מספר פעמים, אבל הוא לא נשמע נלהב לדבר איתה, אז הם לא בקשר. זה לא מפריע לה לפנטז על החיים איתו או על סקס איתו, לבכות על מר גורלה ועל הלב השבור שלה (אבל לא שוכחת לציין שאין לה שום שאיפה לעזוב אותי ושאני "בחירה מעולה לבן זוג". הפנטזיה שלה זה לנהל זוגיות עם שנינו יחד).
    אני כבר מותש נפשית מזה. אין לי כוחות להתעמת איתה על זה שוב ולנהל שוב את אותה שיחה אותה אנחנו מנהלים פעם בשנה. אני שותק ושותק ושותק ושותק... מחכה שהיא תתאשת, תבין, תטפל בעצמה או משהו כזה. אני כבר באמת לא יודע מה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשתי והאקס שלה

הוספת תגובה

• מצב בעייתי

מאור
    19/10/2015

אפשר לדרוש מבן זוג להיות נאמן ולא להיפגש ולחוות אחרים.
    אבל איך מונעים ממישהו לא לחשוב, לפנטז?
    ברור שהבחור נשאר נושא לא פתור בשבילה, זה קורה כשקשר נגמר מכל מיני סיבות בפריחתו ולא מוצה עד תום.
    במקרים שהכרתי דוקא נוצר קשר ומפגש עם האקס, דבר שדווקא חיסל את הפנטזיה לעד לנוכח המציאות מול הפנטזיה.
    מצד אחד אתה לא יכול למנוע ממנה לפנטז.
    עם זאת זה ממש לא הוגן כלפיך. לא הרבה היו מוכנים לחיות בצילו של אחר.
    בתחושה שלי היא מבינה שאתה משלים עם הנושא בלית ברירה
    אתה כבר שלה, ברור ומובן והוא בלתי מושג, בלתי פתור, מרגש.
    אולי הגיע הזמן להיות קצת פחות ברור מאליו. קשה לומר אם זה המהלך הנכון בלי להכיר אותה ולשמוע את הצד שלה.
    אני מבין שאתם מדברים וזה כבר טוב כדי לפתוח את העניין.
    אם אתה מאמין במונוגמיה אתה תתקשה לחיות לצידה ולהתנחם בעובדה שלא קורה בניהם כלום רק בגלל המרחק וחוסר רצונו בכך.
    תבדוק טוב טוב עם עצמך האם אתה יכול לחיות כך לאורך זמן.
    היא במידה ומסכים יכולה להיפגש עם איש מקצוע שיבדוק איתה על מה זה יושב אצלה ואיזה צורך זה ממלא.
    למרות שיתכן שהדמות שלו מעוררת מעט את מה שכבה בתוכה מזמן, אל לך להשלים עם המצב הזה במידה וזה מכאיב לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ירון

לי
    19/10/2015

קיבלתי חוות דעת של גברים לפוסט שלי שעזרו לי לחשוב על כמה נקודות, אז אולי כאישה אני אנסה לעזור.אם אני מבינה נכון, מדובר בפנטזיה ולא בבגידה מוחשית. איך היא מתכוונת לחיות לצידו או לנהל איתו רומן? אני הייתי בודקת את דרישתה לזוגיות פתוחה, ואני אסביר למה כוונתי בעדינות, על מנת לא להכעיס נשים נוספות חלילה.... לנו,לנשים, יש כל מיני דרכים לבדוק כמההבעל / בן הזוג אוהב אותנו ומוכן להילחם עלינו. אם היית מסכים, יכול להיות שכאן היית מאבד אותה. פנטזיה לא הכרח חייבת להיות בעייתית, אבל התכתבויות מאחורי הגב כן.שאלת אותה למההיא צריכה את זה? הרי בחרה בך כבן זוג ועומדת מאחורי זה. גם מהשציינת לגבי תשוקה שירדה כבר כמה שנים בעייתית. אישה צריכה יחס. תנסה לקחת את ה לכיוון של למצוא דרך לרגש אותה ולהחיות. תחזר, תקנה מתנות.הוא אי שם בחו"ל, אתה כאן.אבל-אם תראה שזה הולך לכיוון אחר והיא ממשיכה, כאן יכול להיות שזהמשהו אחר. מדבריך עולה שהיא רוצה שתדע, ובוחנת עד כמה תהיה מוכן להילחם.יכוללהיות שאני טועה,אבל רק אתה יודע מול מה אתה מתמודד.בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב

מאור
    19/10/2015

שהיא אישה מודעת, בשלה שבאה לשיחות האלה מאוד ברורה.
    היא בטוחה בו ולא אתפלא אם הוא ממילא מפרגן ומחזר אחריה.
    אלא שלפעמים דוקא זה מה שקלקל, הכל עניין של מינון.
    קצת לקראת וקצת לאחור.
    אישה לא פועלת כך כדי לגרום לבן זוגה לקנא ולמשוך אותו, אלא בעזרת דמות ערטילאית והתנהגות מוחצת רק מעט.
    ישנם דברים שמשיגים יותר נזק מתועלת ולכן לא הרבה אנשים יגידו שהם כמהים לאקס לאורך כל כך הרבה זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשתי והאקס שלה - תגובה

יששכר רוטרי
    21/10/2015

שלום ירון,
    מצב זוגיותך ממש לא קל , כי למעשה אתה נלחם בדמות חצי וירטואלית, שאפילו אינה מנסה להפריד ביניכם.(הואיל שהוא בחו"ל).
    לא במקרה אשתך מפנטזת על האקס שלה....ואני מניח שזה לפחות משתי סיבות:
    1. היא כנראה שהיא אהבה אותו, והוא זה שעזב אותה.
    2. מאידך אתה לא מהווה אטרקציה עבורה, אינך מאתגר אותה, היא מחבבת אותך , ולא יותר.
    אתה מבקש שאשתך תטפל בעצמה....אין דבר כזה!
    היא התמכרה לפיטוזים שלה, כמו אלכוהוליסט לאלכוהול.
    אם היא תרצה עזרה לטיפול, וגם אתה תצטרך להשתנות....זה ניתן לעשות.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות מתגמלת ולמיניות האדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו