מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה מרסקת עצמותאבי08/11/2015
פרידה פתאומית אחרי זוגיות של 5 שנים מגיל 17 עד 22, אהבה ראשונה וזוגיות ראשונה משני הצדדים.
התחלנו לצאת בכיתה י"ב ואנו גרים רחוק, אני מהצפון והיא מהמרכז, אהבה עיוורת לחלוטין עד כדי הברזה מבית הספר כדי להתראות ולהיות כל הזמן ביחד, משם לשירות צבאי כלוחם וגם היא עשתה שירות משמעותי ושרדנו למרות כל הקשיים.
תכנונים גדולים לעתיד ובאמת אהבה טהורה ללא גבולות...
עם השחרור מהצבא התחלנו להתרחק מכיוון שהיא מיהרה ללימודים ואני עוד רציתי לעבוד ולעשות פסיכומטרי וכו... בסוף יצא שטיילנו למזרח כחודשיים ביחד (טיול מדהים) ומשם חזרנו רק לכעסים ולריבים, הכל נראה שחור פתאום והיא החלה להכנס לדכאון.. טופלה אצל פסיכיאטר שאמר שאולי סובלת מדיכאון קל ושקל טיפול תרופתי.
ניסיתי לתמוך בה כמה שיותר, ויתרתי על העבודה ונסעתי אליה כמעט כל יום רק כדי להיות איתה ולהגיד לה שהכל יהיה בסדר זה עניין של זמן..
שבוע לאחר מכן התקשרה ואמרה שרוצה להפרד, ששונאת אותי ושלא רוצה לראות אותי בחיים... קללות וצרחות.
כשבועיים לאחר מכן התברר לי שיוצאת עם מישהו שאגב הם עד עכשיו ביחד.
עברו שלושה חודשים, אני מרוסק עדיין וכל לילה לא מצליח להפנים מה קורה לי בחיים, אני לא מצליח לתפוס את עצמי בידיים ולהגיד מספיק.
אנחנו בכלל לא בקשר, בהתחלה ניסיתי אבל בשל חוסר עניין מצידה והרגשת ההשפלה שלי פשוט הפסקתי...
לא מצליח לחשוב על אחרות, אפילו יצאתי עם מישהי כמה ימים אבל מהר מאוד החלטתי לסיים כי זה פשוט לא היא..
אני לא רואה את הדרך לצאת מהתהום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה תצא מהתהום, תאמין לי.
אילן08/11/2015אתה רק בן 22, ומדובר באהבה ראשונה וקשר ראשון, זה אולי לא נכון להיקשר לכל החיים מגיל 17, וייתכן שחברה שלך לשעבר הבינה את זה, ולדעתי בצדק.
חייבים לחוות עוד קשרים ועד מערכות יחסים, כדי לא להתחיל לחשוב בגיל שלושים או ארבעים, "מה הפסדתי?".
יקח לך זמן, אבל אתה תמצא אהבה חדשה ולא פחות סוחפת, וה בעצם מה שיעור לך לשים את הקשר הקודם בקונטקסט המתאים, אהבה ראשונה שהיתה ונגמרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?