עצוב לי ...עובד עצות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצוב לי ...עובד עצות...
    קובי
    18/11/2015

שלום..רוצה לפרוק..נשוי 10 שנים 3 ילדים קטנים... גיליתי שאשתי בוגדת בי עוד בהריון של הילד הראשון...לצערי לא עשיתי כלום וגם לא יודעת שאני יודע..אל תשפטו אותי לא יודע להסביר אולי פחדתי ..היום לאחר 3 ילדים וכמה מערכות יחסים של אישתי..ואחרי שמצאה לה חברה לסוד שגם מנהלת כמה מערכותציחסים במקביל וגם נשואה עם 2 ילדים...מהקלטות קול של שיחות שלהם יודע שאשתי לא אוהבת אותי בלשון המעטה והכל זה משחק וזיוף ולא מסוגלת שאני נוגע בה ומזייפת...אני במצב נורא שיודע שהכל משחק וחייב לשחק את המשחק כי אם מפרק את הכל היא תקבל חצי מהכל ומזונות ומדור על 3 ילדים לאחר שבדקתי לבד נראה שאשאר עם אולי 3000 שקל לאחר מזונות.ומדור שלא יספיקו לכלום..שכירות חשבונות דלק מזון וכו' ..אני ואשתי עובדים באותה עבודה ..והבחור שלה עובד איתנו ונשוי באושר עם 3 ילדים ועוד מאהב שרק בשביל סקס ..אני כל היום בשנים האחרונות ...מאזין...בוכה...ולא מראה כלום אחוצה אבל רואה שאני כבוי ואפילו עשתה לי את השיחה של יחסנו לאן ושרוצה אולי לעזוב אם אני לא ישתנה...ואחרי זה השתניתיב 180 מעלות ובעצם עושה הכל בבית ומשקיע אבל היא מספרת לחברה שלה שזה כבר לא עושה לה כלום וזה מאוחר מדי..וחלק וחוסר ההשקעה שלי זה בגלל שיודע שהיא בוגדת וקשה לי אבל היא לא יודעת את זה....יש לי למרות שזה לא חוקי המון חומר עליה ועל חברה שלה שחלק מהגברים שלה הם ידוענים וגם פרופסורים וזה הכלף היחיד שיש לי שגם לא חוקי אבל מיועד לזה שאם תרצה לעזוב או שתגלה או שהכל יתפוצץ חשבתי על להגיד לה שמעכשיו אנחנו שותפים לגידול הילדים...עד שיגדלו ואז יפרק את הנישואים ללא חובות וכל אחד יילך לדרכו...סקס וכל זה שתחפש בחוץ ובבית עסקים כרגיל...וזה עדיף לי מפת לחם ברחוב...כי אם אני נופל ואין לי מה להפסיד אני מפיל אותה את חברה שלה ואת כל המעורבים והמשפחות שלהם..וגם מספר למשפחה שלה שמאוד קשורה אליה...לא רואה פתרון אחר לזה זה להעברי עוד יותר מעשור ככה עד שיגדלו....יש למישהו עצה...מישהו יודע כמה זה בכלל מזונות על 3 ילדים קטנים? שנינו מרוויחים כ 12000 נטו בחודש..ובית עם משכנתה וכמה הלוואות..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצוב לי ...עובד עצות...

הוספת תגובה

• חביבי, תאסוף את עצמך.

אילן
    19/11/2015

את חי עם זונה מזדיינת סדרתית, שגם משקרת ומעלילה עליך, וגם מאיימת שתעזוב אותך, ובסוף אתה זה ש"מפחד"?
    עדיף לחיות על לחם ומים בחדר קטן, אבל בלעדיה.
    עדיף להיות הומלס ברחוב ולא להישאר איתה אפילו יום נוסף.
    אתה בטוח שהילדים הם שלך?
    לא יודע, תלך לעו"ד מומחה לגירושים, ותקרע לה את הצורה עם כל ההוכחות שיש לך, כן חוקי לא חוקי, במצבך אין לך כלום להפסיד ושום דבר לפחד ממנו, במקום שהיא תפחד אתה מפחד, זה הזוי לגמרי.
    מצטער חביבי שאני נותן לך סטירת לחי במקום ליטוף על הראש, אבל זה מה שאתה צריך, לטובתך האישית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצוב לי ...עובד עצות... - תגובה

יששכר רוטרי
    19/11/2015

שלום קובי,
    צר לי עבורך, דבר ראשון פנה לבית הדין הרבני ותפתח תיק,
    לאחר מכן, פנה אלי, אני יכול לייעץ לך, כך שאולי לא תיזקק. בכלל להליך המשפטי.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות מתגמלת, למיניות האדם, ולטיפוח האהבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין גבול לתהום לפעמים.

מאור
    20/11/2015

מסכים עם אילן 100%!!!
    עדיף לחיות בחורבה לבד מאשר הגיהינום הזה.
    בחיים לא אבין את השיקולים האלה של כסף לצד סבל נורא יומיומי.
    יש אנשים שיחד לא מכניסים 12000₪ אבל חיים עם חיוך.
    לא... אין לי מה לומר לך, אתה חלש מדי.
    התקווה היחידה שלך אולי זה למצוא מישהו/י שיגרום לך לראות את החיים ואת עצמך אחרת. אדם ללא תקוה וחלומות אינו חי.
    פשוט נורא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה..

קובי
    20/11/2015

אני יודע שאולי עדיף לחיות בחורבה מאשר בסבל קץכזה אבל אפילו חורבה לא תהיה לי .. אין לי משפחה ולאחר מזונות וכו לא יישאר לי אפילו 2000 שקל...איך בדיוק אפשר לשכור דירה אפילו חורבה בסכום כזה ואחרי זה רכב חשבונות ביטוחים דלק אוכל וכו' זה ברמה של לגור באוטו אם בכלל או ברחוב זה הבעייה ... מכ עדיך לשתוק ולהעביר עוד 14 שנה עד שיגדלו ...ואז לפרק לקחת חצי מהבית ולהתחיל מחדש או לגור ברחוב...זה קל להגיד תפוצץ את הכל אבל מה האלטרנטיבה..לחיות בלי כלום..ומה אמצא בחוץ ..מי תקח מישהו בם 40 עוד שנייה שב14 שנים הקרובות אין לו גרוש ועם 3 ילדים קטנים וגרוש...ממש שאיפת חייה של כל בחורה...בו נהיה ריאלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה לא הראשון ולא האחרון

מאור
    21/11/2015

שמתגרש ומפרק.
    איכשהו מסתדרים ובית הדין משקל הכל.
    בתחושה שלי אתה לוקח את כך המצב איתה בסוג של השלמה.
    אחר היה מזעזע עולמות ומפרק מיד.
    אתה מתאר מצב קיצוני מדי, כזה שלא נתפס.
    אנשים מפרקים נישואין על סקס חד פעמי לפעמים ואתה מתכוון לסחוב על גבי תיק כבד מנשוא.
    קום ותמצא את האושר שלך והאמן לי תהיה מי שתשלח לקחת אל חייה גבר ראוי אם אתה כזה.
    דוקא לצידה יוקל לך (גם כלכלית).
    תתייעץ עם עורך דין תעשה לעצמך טובה.
    או שלפחות תסכימו על זוגיות פתוחה, ממילא היא כבר מזמן שם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מוכן לחיות כך עוד 14 שנים?

אילן
    22/11/2015

מה אני אגיד לך, שיהיה בהצלחה. אני לא הייתי מוכן לעוד 14 שעות כאלו.
    מה שלא הבנתי, למה אתה מתעקש גם לשתוק בנוסף לכל?
    לפחות תגיד לה שאתה יודע מה היא עושה, שיש לך הוכחות, לפחות תגיד לה שאם אתה תלך לבית דין רבני לפתוח תיק גירושים, ותגיד לה שאתה חושב על זה, יעיפו אותה מכל המדרגות בלי שקל, תנסה קצת להכניס בה פחד, שהיא תפחד מבחינה כלכלית, אולי תוריד את כמות הבגידות, מה ההיגיון לראות לדעת ולשמור הכל בבטן?
    אתה יודע מה יהיה בסוף?
    אני אגיד לך, היא תמשיך להשתרלל עם כל העולם, ובסוף (בעוד כמה שנים) היא תתגרש ממך, היא תזרוק אותך, כי היא הרי לא אוהבת אותך בכלל, ככה כתבת, ותישאר בין כה וכה, בלי גרוש על התחת, אחרי שתסבול כמה שנים טובות של השפלה.
    אם זה הפתרון שלך, תהיה בריא, באמת אני מתכוון, תצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 14 שנה

קובי
    22/11/2015

הבעייה העיקרית זו הכלכלית
    לא משנה אם בגדה או לא זה לא משפיע על מזונות אולי רק על מזונות אישה אבל לא על ילדים מה שישאיר אותי ללא אפשרות כלכלית ..זו הבעייה .. האופצייה היחידה שחשבתי עליה היא להגיד לה הכל ושהיא "מותרת לכל אחד" שתחפש מה שרוצה בחוץ אבל לא מתגרש לא מוכרים בית ובבית הכל כרגיל...ללא סקס וכו'.. ו 14 שנה מעכשיו מפרקים ללא משכנתה וללא מזונות כל אחד לוקח חצי שייתן לו אפשרות לקחת משכנתה לבד עם הסכום של הדירה כסכום הראשוני...וקקלף מיקוח או שיכנוע יש לי את כל החומר המפליל עליה ועל חברה שלה שמעורבים שם לפחות 8 משפחות..
    אז זה נראה לי מספיק משכנע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי גרוש

דני
    23/11/2015

שוב שלום לך,

יש לא מעט במה שאתה אומר, שלא ימכרו לך סיפורים! מניסיון אתה אכן צפוי לחיי דוחק במקרה הטוב אם לא עוני במקרה הרע מה גם שאין לך משפחה תומכת. זה הייתרון של הנשים..
    עצוב.
    לא מבטל לחלוטין את השיקולים שלך.
    תנסה על הדרך לבנות את עצמך, לשים כל חודש כמה שקלים טובים בצד. להמשיך לאסוף הוכחות לשעת הצורך.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואלה..

דני
    23/11/2015

שלום לך,
    באמת סיפור עצוב.. אולי אם היית מפוצץ הכל בהריון הראשון כשגילית לא היית נימצא במצב שאתה מפחד להתגרש ולהישאר עם 3000 שח..

מצד שני לדעת שאישתך כל היום מתרוערעת עם גברים ולהיכנס איתה למיטה ממש לא עושה חשק..

עצה טובה לדעתי אף אחד כאן לא יוכל לתת..

אפשר לזרוק אותה לכל הרוחות,לפוצץ הכל גם אצל הבנות זוג של אלו שמבלים במיטה עם אישתך..
    להציף הכל במשפחה עם הוכחות..
    לשבת איתה ולשים לה את הכל על השולחן ואולי זה ירתיע אותה מה שממש לא בטוח..
    את אישתך איבדת מזמן לאחרים..
    נישארת אתה ואת זה אתה צריך לנסות ולתקן..
    אולי להגיש תביעה בבית דין רבני שאישתך זנתה תחתית..
    אולי למכור את הבית ולעשות קומבינה שהיא נישאר קרחת מכאן ומכאן..
    אולי לחיות עם זה כמו שאתה חי לאורך זמן ופשוט מדי פעם לסחוט את הסמרטוט(דמעות)..
    בקיצור אתה חי עם סוג של פח אשפה שככל הנראה לא מתאמצת להסתיר את מעשיה..

חוץ מלהשתתף בכאבך לא יודע אם הועלתי במיוחד..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו