מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נבגדת לראשונה מבוגד לתמיד.אנונימי21/11/2015
אני בת 21 עוד מעט, הוא כבר בן 38.
ערב שישי אחד היינו אצל ההורים שלי, הכל היה כרגיל, צחקוקים, אוכל, קפה ותה. הכל היה מושלם.. עד שהוא נרדם בסלון של הוריי וצילמתי אותו בפלאפון שלו לקבוצה של החברים שלנו כדי להסתלבט על שנרדם. דיפדפתי בהודעות הקודמות וקיבלתי זעזוע. ראיתי הודעות בינו לבין מישהי מהעבודה, מישהי בת 17, מכירה אותי, עבדתי איתה כמה וכמה פעמים, טוענת שהיא מכבדת אותי (כן בטח!).. ההתכתבויות בינייהם היו מיניות, הוא מחק חלק מהשיחה וההודעה הראשונה אחרי המחיקה שלו הייתה שהיא כתבה לו ״שים בושם כדי ש.... לא תריח״. פה התמוטטתי, המשכתי לקרוא וזה לא הלך וניהיה טוב יותר. תחשבו שכל זה קורה כשאני באמצע הסלון עם הוריי ואחיי ואני בעולם אחר של כעס. ממשיכה לקרוא את ההתכתבות והוא כותב שהוא מכור לריח שלה, לגוף שלה וכו׳ (בנות יבינו כמה זה כואב כשיומיים לפני הוא שכב איתך ועד אותו יום שאת מגלה, את מרגישה כל כך מלכה מהיחס שלו כלפייך רק כדי שלא תחשדי.)
הוא טוען שהיה שיכור מידי באותו יום, אך לצערי הוא עובד בעבודה שהאלכוהול סביבו כל שעות העבודה והבנות מסתובבות לו בין הרגליים. הוא מנהל אירועים והבחורה בת ה17 היא מלצרית שלו.
אני אשקר ואגיד שאני מושלמת, גם היחיסים שלי ושלו התחילו ככה, הוא היה הרב מלצרים שלי, הוא התגרש מאישתו (לא היו להם ילדים) ועברנו לגור יחד, אנחנו גרים יחד כבר שנתיים וחצי. כל התקופה שהייתה לו לפני שהכיר אותי הוא היה בוגד על ימין ועל שמאל. מאז שהכרנו היינו יחד 24/7 הייתי עובדת איתו, גרה איתו, יודעת איפה הוא כל שניה ושניה. בחודש וחצי האחרונים עברתי לעבודת בוקר, זאת אומרת שאני קמה בבוקר מוקדם, הוא ישן, אני חוזרת מהעבודה, הוא כבר בעבודה שלו, הוא חוזר מהעבודה, אני ישנה. אפשר להבין שכשיש הפרשים בעבודות אחד של השני זה יוצר קשיים, געגוע וחוסרים מסויימים. במשך השבוע היה לנו קשה, הייתי הולכת לבקר אותו בעבודה לפעמים וזה היה עוזר. באותו יום שהוא נפל ועשה מה שעשה, הייתי עם אחותי, לא דיברתי איתו כמעט בכלל כי ככה זה כשלא רואים אח הרבה זמן, יש על מה לדבר, הזמן טס ולא חושבים על אחרים. אני הגעתי הביתה ב12 בלילה והוא נכנס ב3 בלילה אחרי שהסיע את אותה בחורה הביתה והיה מה שהיה.. נשיקות, מזמוזים, הם לא שכבו, הוא עצר את זה 2 דק אחרי שזה התחיל כי הבין שהוא עושה טעות. זה מה שהוא טוען לפחות, אין לי באמת דרך לדעת מה היה. קיללתי אותו, הרבצתי לו, אני מודה שאני לא יכולה להתסכל עליו, הוא מגעיל אותי, לא יכולה לגעת בו, לא יכולה להיכנס לאוטו שלנו שבו זה קרה, מזל שישנתי במיטה שלנו באותו יום, אחרת זה היה כנראה מגיע גם לבית הפרטי שלי. לפחות בבית אני עוד מרגישה שנשארה לי פינה שהיא שלי ושלא חלקו אותה עם אחרת.
אז מה אתם אומרים לעשות???? הוא באמת מתחנן שאתן הזדמנות שניה, מבין מה הוא עשה, הוא לוקח אחריות, אמר שיעשה הכל כדי לקבל את האמון שלי חזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסוף זו החלטה שלך אבל...
מאור21/11/2015זו לא היתה מעידה.
במעידה בזמן שיכרות לאחר ההתפכחות יש רתיעה ולא המשך פלירטוט ותכנון לעתיד.
מניסיוני זו התנהלות, אופי.
אני בטוח שהוא מתחרט (במיוחד שלא מחק ונתפס)
אבל מהר מאוד זה יחזור.
מניסיוני אני גם יודע שזה לא משנה.
את תחזרי לשם (שיגרה איתו) ותהיי עסוקה בלחשוש ולבדוק.
יש מי שיגיד שזה סוג של צדק, אני אומר שאם את חכמה תחשבי טוב טוב על עתידך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לדעתו של מאור
אני21/11/2015זה לא מעידה חד פעמית, זה דפוס חזרתי.
את בחורה צעירה, הפרש הגילים בניכם הוא עצום, הוא רואה בך עוד ילדה קטנה שהוא יכול לשחק בה. לצערי הוא לא ישתנה.
איך הייתה אומרת ורדה רזיאל ז'קונט "תזרקי אותו", מגיע לך משהו הרבה יותר טוב, מישהוא שתוכלי לחיות חיי אמון ולא תצטרכי להביט כל הזמן לאחור כדי לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלגל מסתובב
דני23/11/2015מה בדיוק ציפית?? מה שעשית לאישתו אחרת תעשה לך! זו משוואה בלי נעלמים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקום לדפדף בנייד שלו,
אילן22/11/2015לדפדף את הגבר הזה מתוך חייך.
זה בהנחה, שאת מעריכה את עצמך מספיק ואת מבינה שממנו שום דבר טוב לא יצא, ושמגיע לך מישהו עם פוטנציאל לעתיד.
הרי את כותבת שהעבודה שלו סביב אלכוהול ובנות צעירות, וגם כשהיה נשוי בגד על ימין ועל שמאל, מה גורם לך לחשוב שאת "תחזירי אותו למוטב"?
שלא לדבר על זה שהוא יכול כמעט להיות אביך מבחינת גיל, והוא מנוסה בחיים ועם בחורות.
זה גדול עלייך, קחי את הרגליים ותלכי הכי רחוק מאפשר מהבחור הזה, כל עוד זה לא מאוחר מדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?