שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי
    30/11/2015

חברה שלי ניפרדה נפני חודש וחצי בערך מאז לא הרפתי מימנה התקשרתי המון ושלחתי מלא הודעות ביום עד שכבר הבנתי שזה לא ילך לי והיא לא תיתייחס והפסקתי עבר שבוע והיא מעלה תמונות עם בנים וניראת מאושרת אני מאוד מתגעגע ורוצה ליראות אותה כדי לשלוח לה הודעה אחרי שבוע של נתק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חסר בשאלה שלך מידע

אני
    01/12/2015

כגון גילאים, הסיבות לפרידה, כמה זמן נמשך הקשר וכיו"ב.

כמו שמשתמע מהכתוב היא נפרדה ממך ולא הגיבה לנסיונות שלך לחדש את הקשר.

במקרה כזה הנסיונות שלך לחדש קשר נדונו מראש לכישלון ואפילו מעט פתטים, לא תחזיר אותה בצורה כזאת אליך.

היא מספיק חזקה ובשלה עם ההחלטה שלה כדי לא להענות לקריאות שלך ואפילו מעלה תמונות ברשתות החברתיות ככל הנראה על מנת שאתה תראה אותם וזה כאילו לומר לך הנה אני מסודרת גם בלעדיך.

אם קיים סיכוי כלשהוא לחידוש הקשר (והוא נמוך) הוא בכך שתחדל מנסיונתך כרגע לחדש קשר תפתח בדרך חדשה עם בנות המין השני ותדאג שלנושא יהיה אזכור גם ברשתות החברתיות.

כך גם אתה תשדר לה שאתה לא בכיס שלה וגם לך יש חיים. אולי ממרחק הזמן אחרי שהיא תמצה את הקשרים החדשים, אולי, אבל רק אולי היא תנסה לחדש את הקשר או תענה לנסיונות שלך.

כרגע תחדול מכל הניסיונות, נשים לא אוהבות גברים עלובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסוי
    01/12/2015

היינו ביחד פלוס מינוס 3 שנים, ניפרדנו המון אבל היא זאת שניפרדה הפעם. ואם היה עובר יום שלא הייתי שולח הודעה או מתקשר היא הייתה מתקשרת ועכשו, עבר כבר שבוע של נתק מוחלט יש לה יום הולדת עוד 3 שבועות חשבתי אולי לישלוח לה הודעה ונלסות לחדש תקשר ביום הולדת שלה אבל כל יום שעובר אני משתגע מרוב געגועים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צריך להפנים

אני
    01/12/2015

שככל הנראה הקשר הזה נגמר, הסיכוי לחדש אותו ככל הנראה אפסי.

אתה כנראה זקוק לסוג של קלוז'ר שיחתום את הפרק הזה בחייך, תנסה לברך אותה ביום ההולדת שלה, תראה מה תהיה אופי התשובה ואם בכלל תהיה תשובה.

אם היא לא מחזירה תשובה או שהתשובה של היא קרה ולקונית, עשה לעצמך ולה טובה ותרפה.

כמו שכתבתי נסיונות חוזרים ונשנים משדרים עליבות, ונשים לא אוהבות גברים עלובים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלחה לי הגרע הודעה אם הכל בסדר איתי

חסוי
    01/12/2015

לא עניתי לה אין מושג מה לענות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחדד את הסיפור

חסוי
    02/12/2015

ההינו 3 שנים אני בן 20 היא תהיה 19 עוד שבועיים. מערכת יחסים לא בריאה בכלל, אבל היינו העולם אחד של השנייה. ניפרדתי מימנה באמת שאני מצטער על זה והיא יודעת שהיינו פלוס מינוס שהיינט שנתיים ביחד, והיא קיבלה את זה קשה מאוד לאחר חודשים חזרנו והיא הספיקה לשכב עם המון גברים ומאז השתנה... אחרי שחזרנו היא ניפרדה מימני 3 פעמים !! ותמיד ניסיתי להחזיר אותה. עכשו היא ניפרדה מימני לפני בערך חודשים אני בטוח ב90 אחוז שזה בשביך גבר אחר שהיא הכירה, ואני לא הרפתי שלחתי הודעות בלי סוף עד שהיא חסמה אותי ולא ענתה כבר. ואחרי שבוע של נתק היא פתאום שולחת לי הודעה, שאולת אם אני בסדר ומה שלומי. וגם מזכירה לי תקופות שהיינו ביחד, לא מבין מה היא רוצה הרי יש לה מישהו וגם היא אמרה לי בשיחה. שיש לה מישהו.באמת לא מבין למה היא שלחה הודעה שיש לה מישהו אחר בחיים, אמרתי לה שלא מתאים לי לדבר עם בחורה שיש לה חבר והיא לא ענתה לי, ובפנים בא לי פשוט לצעוק עלייה עד שהי תבכה מה זה ההתנהגות הזאת.. נימאס לי אני כל כך אוהב אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פה מישהו??

חסוי
    02/12/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסוי

אנונימית
    02/12/2015

עושה רושם ששניכם לא בשלים ומוכנים למערכת יחסים אמיתית ומחייבת. זה בסדר אתם עדיין צעירים וזה עדיין לא הזמן, והמון חוויות, ואנשים מחכים לכם בעתיד- אולי אחת מאלו שתפגוש בהמשך אפילו יהיו טובות עבורך.
    מה שבטוח- מערכת היחסים ה׳לא בריאה׳ הזו - כמו שתיארת אותה- טוב שהגיעה לסיום. נשמע אפילו כאילו אתם קצת נהנים ׳להתעלל׳ אחת בשני וכשאחד מכם לא נענה אז השני אף מגביר אתה התגרות ובסך הכל אתם מכאיבים ומציקים אחד לשנייה.
    הכי טוב שתפנים שמה שהיה- היה (טוב או לא טוב) ובעיקר שזה נגמר ותמשיך הלאה. יש לך חיים שלמים לפניך- כדאי שתתחיל ליהנות מהם.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבין למה היא נפרדה ממך.

אילן
    03/12/2015

אתה אובססיבי, אתה שתלטן, אתה לא מכבד אותה ואת החלטותיה ואת בחירותיה, היא ניסתה לשמור על קשר איתך בתור ידיד, אבל ענית לה בגסות, והיא חסמה אותך מרוב שאכלת לה את הראש.
    אז מה אתה שואל עכשיו?
    אם להמשיך לרדוף אותה ולמרר לה את החיים?
    או האם למצוא לעצמך חיים?
    כי כל בן אדם היה מבין שאתם צעירים כמעט ילדים, וצריך להכיר ולבנות עוד מערכות יחסים ולהכיר עוד אנשים. אבל בגיל 20 אולי זה פחות ברור, כי החיים זה "שחור לבן".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשים..

דני
    03/12/2015

שלום לך.

זה אבוד!

אתה צריך להכיר נשים,ברגע שנשרף להן הפיוז אין דרך חזרה..היא אפילו לא זוכרת מי אתה..תתמודד!

החיים לא פשוטים..תתקדם, תמצא אהבה חדשה.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא שוב שלחה לי הודעה

חסוי
    03/12/2015

יש לה חבר והיא שולחת לי הודעת ציטוט "מה עכשו בחיים לא נדבר" מה היא רוצה מימני זה הורס אותי וזה משגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקסית

דני
    06/12/2015

שלום לך,

היא מנסה לבדוק ולשמור אותך על אש קטנה...

אל תענה ואל תגיב אחרת איבדת אותה לתמיד!

גם אם היא עם גברים אחרים הסיכוי שתהיו יחד לנצח זה כשהיא תבין שאתה הוא האחד,דקה לא לפני זה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו