סיפור אמיתי שהתחיל כאן-הצילו!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיפור אמיתי שהתחיל כאן-הצילו!
    יעל
    07/12/2015

בקצרה ממש...לפני כמה בערך גיליתי שבעלי בוגד בי,או לפחות היה בקשר עם אקסית.זה היה שילדתי את ביתי השניה.סיפרתי פה כמה נפגעתי ומה אני עושה?!ייעצו לי כאן״תבלעי את הצפרדע ותמשיכי הלאה״בדיוק במילים האלה.
    וזה מה שעשיתי.המשכתי מצב כלכלי סבבה לגמרי. 3 ילדים.ובעל חרא.
    נתתי לו הזדמנויות לשפר את התנהגותו הכללית ומתי שהו התייאשתי.
    מצאתי מישהו,חבר משותף שניסה לעזור לנו להתגבר על המשבר.שום דבר לא עזר.
    ליבי נשבר וקרה שהתאהבתי בו!והתחלנו לממש את האהבה ביחד,הייתי בשמיים בעננים כיף גדול.הוא ליווה אותי ותמך בי ועזר לי נפשית .התגרשתי.ומאז שנתיים אנחנו בקשר מטורף(הוא נשוי בעצמו...)ואשתו מקבלת ממנו כל מה שהיא צריכה כולל הכל.וגם אני.
    יום אחד נסעתי לחול עם חברה שתיתי קצת ומצאתי את עצמי מנשקת בחור וישנה (רק ישנה)איתו בחדר...המאהב שלי המדהים עלה על זה והתחלתי במסכת שקרים ששברה את האמון המטורף שהיה בינינו.מיותר לציין ששנינו הכנו את הרקע לחיות ביחד עוד כמה שנים טובות כדי לא לפגוע באף אחד משני הצדדים.אבל אף פעם לא דיברנו על זה הכל התנפץ והתפוצץ לרסיסים.אני שבורה והרוסה.אני אוהבת אותו כל כך וגם הוא אותי.שברתי את ליבו ופגעתי בעתיד ובאמון שלו.עכשיו הוא מחכה שאגיד לו את המילים הנכונות למה עשיתי לו את זה?ואני אובדת מילים ועצות(עבר מאז חצי שנה-והוא לא נטש אותי ואמר שאת האמון הוא איבד שאני ילך לדרכי וימצא מישהו אחר)ואני לא מוכנה לשחרר אותו אבל מיום ליום זה כואב ושורף ואין לי חיים בלעדיו.מה אני עושה הצילווווווו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאהב

דני
    08/12/2015

שלום לך..

תרוץ קשול אבל די חוצפה מצידו לבוא אלייך בטענות.. הוא חי את חייו, שוכב עם אישתו, מנהל חיי משפחה, ואת מחכה ומספקת את כל צרכיו..

או שיעשה מעשה או שתגידי לו שלום יפה..

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצאתי חבר משותף

אילן
    10/12/2015

שניסה לעזור לנו להתגבר על המשבר, לא הצליח, (מעניין למה?) בסוף התגרשתי , עכשיו אני גרושה ואני מנהלת רומן עם החבר הנשוי, שלא מאמין לי כי הוא טוען שאני לא נאמנה.
    חחחחח..
    אחד הפוסטים המצחיקים שקראתי פה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק!!

מאור
    12/12/2015

מצטט: 3 ילדים ובעל חרא,
    שהחליפה עם בעל חרא אחר, רק של מישהי אחרת.
    אנשים מתחברים זה עם זו מתוך בגידה ואח"כ לא מבינים למה אין אמון ולמה זה לא עובד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני צחקתי. רוצה לפרגן לכותבת

ברטה
    11/02/2016

המוכשרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק

אנונימית
    11/02/2016

מוזר שהפתרון שלך לטפל בכאב ובפגיעה של עצמך נמצא בלפגוע ולרסק חיים של מישהי אחרת - הפעם כשאת יודעת בדיוק מה עובר עליה ומה היא מרגישה.
    תגובת המאהבת הרבה פעמים- כפי שניתן לקרוא מפוסטים בפורום היא התכחשות והפרדה מוחלטת מהבגידה (זה הוא אשם..) במקרה שלך כשחווית על בשרך את הכאב הזה - לא תוכלי להתכחש לתוצאות המעשים שאליהם את שותפה! בבחינת ׳תעביר את זה הלאה׳ במובן השלילי... מאחלת לך שתצליחי להסתכל במראה ולהבין שאת פוגעת בעצמך ובעוד נשים כמוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינת האשה הנבגדת המאהבת אשמה?

ברטה
    12/02/2016

קביעה לא פרקטית בעיניי. האם אני יכולה לחייב את כל הנשים שלא לפלטרט עם בן הזוג שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

אנונימית
    13/02/2016

אבל את יכולה לשלוט בעצמך שלא לפלרטט ולפתח יחסים עם בן זוג של מישהי אחרת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו