מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידהאנא08/12/2015
לצערי הרב גיליתי לפני כמה ימים שבעלי בוגד בי
מלפני 3 חודשים הרגשתי שבעלי השתנה הוא מבלה הרבה זמן מחוץ המבטים שלו השתנו הקול שלו השתנה עד שקיבלתי אומץ להציץ על סיסמת האייפון שלו ולחפש בו כשהוא ישן
קראתי כל מה שהתכתבו וראיתי התמונות ששולחים אחד לשני אפילו כשאנחנו מבלים במקום מסויים היינ מצלם ושוליח לה.
כאב לי הרבה אנחנו נשואים 10 שנים ובקשר 5 שנים לפני שהתחתנו
הייתה לנו אהבה גדולה שעברה כל המיכשולים כי ההורים שלי לא רצו אותו ואני תמכתי בו עד הסוף והייתי לצדו בהרבה דברים קשים שעבר וסלחתי לו החיים על הרבה טעויות ונתנתי לו המון הזדמנויות אבל לא חשבתי שזה יגיע לבגידה.
לא חסר לנו כלום יש לנו 3 ילדים מקסימים הוא מודה שהוא נהנה איתי המיטה ושאני אישה יפה ומטופחת ובשלנית והכל.
לא יודעת למה עשה את זה
הוא אומר שטעה
אבל קראתי כמה פעמים הוא אמר לה שהוא אוהב אותה ורוצה ממנה ילדים ושאין לא ערך בלעדיה ושהיא המטרה שלו בחיים וכשהוא איתי במיטה הוא מדמיין אותה וחושב עליה .
ולי הוא אומר שגם אוהב ולא רוצה שנתגרש ורוצה שנעבור את הבגידה שלו ושאשכח ממנה ושהוא ניתק את כל קשר איתה
אני אבודה אני פגועה אני הרוסה
כואב לי על עצמי
כואב לי על הילדים שלי
לא יודעת מה לעשות אפילו עדיין לא אמרתי לאף אחד על הבגידה שלו.
הוא מבקש שנעזור אחד לשני לעבור את זה והאמת שאני עצמי לא יודעת איך אעבור את זה
איך אפשר לשכוח מהגידה ???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא שלום
אני09/12/2015המצב הקשה בו את נמצאת הוא אופייני לזמן הקצר שעבר מאז הגילוי. את שואלת למה? מה היה חסר לו? איפה טעינו? והתשובה לכך היא מורכבת.
את מתארת חיים זוגיים טובים, שלווים, כמעט מושלמים ופה בדיוק מצוייה הבעיה. אסור לך להאשים את עצמך ולחפש איפה טעית, הוא בגד בך איתה לא בגלל שעשית משהוא רע אלא מהעובדה הפשוטה שהיא פשוט לו את.
חיים טובים מידי, שלווים מידי יוצרים שגרה ושעמום אצל בן הזוג מה שבטפשותו גורמים לו לחפש ריגוש במקום אחר ולא בכהרח שהמקום האחר יותר טוב אלא בגלל ובעיקר שהוא אחר.
את שואלת איך אפשר לשכוח? אי אפשר לשכוח. הארוע הזה ימשיך וילווה אותך עד ליומך האחרון גם אם תחליטי להמשיך לחיות איתו וגם אם לו.
תחושת ההשפלה והעלבון הצורב חותכת בבטנך כמו סכין מלובנת, את חושבת והוגה בזה מהרגע שאת פותחת עניים ואת שאת הולכת לישון, כאשר את צופה בטלויזיה או נמצאת בפקק.
מה יהיה הלאה? הפתגם הבנלי הזמן יעשה את שלו נכון יותר מאי פעם ועם הזמן הכאב הנורא שאת חשה יקהה וישאר כעין תחושה עמומה וכן אפשר לקיים חיים טובים ומאושרים גם לאחר בגידה כואבת עם בן הזוג ובלעדיו.
איני יודע מה תכניותייך והאם החלטת להמשיך את הנישואין או להתגרש. כל מי שבחר להמשיך את הנישואין יתחבט תמיד בשאלה האם זה יקרה לו עוד פעם עם בן הזוג הזה, האם הוא יחוש אדיוט, פרייר, שוטה ומקורנן עוד פעם.
אין לכך תשובה בטוחה, בעלך חייב לעשות הכל כולל הכל על מנת להשיב את האמון שאבד לו. בשלב הראשון מתוך הידיעה שהאמון נפגע קשות עליו להטיל על עצמו מגבלות קשות ביותר לדוגמא, הנייד שלו ללא ססמה ואת רשאית להציץ בו כאוות נפשך, התנתקות מכל הרשתות החברתיות, שיתוף בתיבת הדוא"ל וידיעת כל ססמאות הגישה. הוא מדווח לך לאן הולך, עם מי ומתי חוזר, זמינות מלאה בטלפון, אין יציאות בילוי בלעדייך הוא הולך איתך לטיפול זוגי ועוד כהנה וכהנה.
עם הזמן האמון לאט לאט ישתקם, צאו לבלות בחוץ לבד לפחות פעם בשבוע ואפילו תשתדלו לעשות דברים בנליים כמו קניות יחדיו.
אם בעלך יסכים לגזור עליו את כל המגבלות הללו מתוך רצון כן ואמיתי להילחם על הקשר מצויין, אם את מרגישה שהוא באמת ובתמים מצטער ומכה על חטא מצויין. אם לא כך הדבר נחוץ וראוי לשקול פרידה.
אגב על תתרגשי מכל הצהרות האהבה שהוא הצהיר למאהבת, במיוחד במגדר הגברי נוטים לפזר הצהרות אהבה שלא תמיד באות מהמקום הנכון וזאת על מנת לתחזק את היחסים והסקס עם המאהבת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההקשבה
אנא09/12/2015הבעיה שיש לי הרבה שאלות ואין מי לדבר איתו על הנושא הוא הכי קרוב אלי בעולם הזה וכשאני מעלה את הנושא כדי להבין דברים ולשפוך רגשות הוא מצעצבן ולא מקשיב ומתחיל לגיד שבבית נהיו החיים והוא לא מוכן לפנות לטיפול זוגי.
לבד קשה לי להתמודד עם הכאב הנוראי הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההקשבה - תגובה
יששכר רוטרי09/12/2015אם יש דבר שיכול לעזור לכם זה הטיפול הזוגי, אם הוא באמת היה רוצה לפתור את הבעיה, הוא היה מסכים לכל מהלך (כי מה נשאר לכם פרט לטיפול זוגי?),
אז אולי הוא לא רוצה מספיק.....תשכנעי אותו לבוא לפגישה אחת, הוא יוכל להתרשם, אם ירגיש שזה מקדם אתכם, אז יש על מה לדבר. אם לא אני לא?! רואה איך תיפתר לכם הבעיה.
דרך הגב, הבעיה רווחת למדי, ומניסיוני היא ניתנת לפתרון כאשר שני בני הזוג משתפים פעולה.
רוטרי יששכר הוא מומחה לזוגיות מתגמלת, למיניות האדם, ולשימור האהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום לשכוח?
אילן09/12/2015גם אם תרצי, וגם אם "תעמדי על הראש", לא תשכחי את זה עד יום מותך, מבטיח לך.
השאלה היא, האם אפשר לשים את זה בצד ולסלוח? יותר נכון, האם את מסוגלת לסלוח?
כי אם כן, אז אפשרי, זה יהיה קשה מוות, לבנות אימון מחדש אחרי שהוא התנפץ, זה לוקח הרבה זמן וצריך הרבה סבלנות בעיקר מצידו.
למה הוא עשה את זה? כי השגרה היא האויב הכי גדול של נישואים, וכשהכול טוב, או טוב מדי, קשה להסתפק ותמיד מחפשים ריגושים חדשים, לפעמים לא בכתובות הנכונות.
אל תקחי יותר מדי ברצינות, את כל מה שהוא אמר לאותה גברת, גברים אומרים לנשים כאלו מה שהן רוצות לשמוע כדי להשכיב אותן, והרבה "רומנים" הסתיימו בשנייה אחת, כשזה התגלה בדרך כלל, וכל הבטחות האהבה נעלמו, היו כלא היו.
זה הכל בידיים שלך, זאת החלטה שלך נטו. האם זה אפשרי להמשיך? כן.
האם אפשר לשכוח? ממש לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?