מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישתי בגדה בי ,עזרה!!!אנונמי23/01/2016
מספר משהו מהלב ,
גילתי לפני כחודש וחצי שאישתי בגדה בי , אמרתי לה כי אני יודע .
התגובה הראשונה שלה היה שזה היה רק נשיקה ולא יותר מזה מיד פנינו לטיפול זוגי.
בטיפול הזוגי מתברר כי היה קשר משמעותי עם הבחור שנמשך יותר מחצי שנה.
במהלכו היו גם יחסי מין( לטענת פעם אחת) אבל אין לי מושג אם זאת האמת.
במצב נפשי לא פשוט , לא יכול לעזוב כרגע מסיבות ממש מוצדקות שלא אוכל לפרט.
יש לנו 2 ילדים בן ובת קטנים והכאב לפרק משפחה קשה לי אבל לא מפחד מהמהלך. שיגיע אם צריך.
אישתי מצטערת מעמיקי נשמתה על המקרה מבינה את גודל הטעות ועושה הכל על מנת שאני שנחזור.
היא אומרת של יחסי מין לא היה שום משמעות ,ורק מה שנתן לה את המקום להיות שם, זה השיחה עם הבחור , התחושות הקשות שכרגע אני מבין שהיו לה בשנה האחרונה שהיא הרגישה שהיא כמו מתה.
לטענתה היא ניסתה לדבר איתי אבל גם לא מספיק וגם לא הייתי שם כדי להקשיב וכל היום עסוק בעבודה , עובד מחוץ לבית המון !!.
לא מנסה לתרץ את המקרה שלה וגם היא לא!! לוקחת אחריות מלאה ורוצה לשקם את הקשר.
אני במצב שכרגע לא יכול לחיות עם העובדה הזאת שגבר אחר היה עם אישתי וגם נושא האמון מכרסם לי במחשבות.
אם יש מישהו שחווה משהו דומה ויודע להגיד האם הטיפולים עוזרים ,במגביל לוקחים טיפולים פיסכולגיים אישים כל אחד מאיתנו.
או שמה אין סיכוי לקשר הזה והוא אבוד.
חייב לומר שוב יש לנו ילדים מקסימים והמשפחה היתה מושלמת אבל לא אלחם באושר שלי ובתחושות שלי .
אשמח לשמוע באמת תגובות רציניות ועניניות מאנשים שחוו משהו דומה
תודה
אנונימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יעל23/01/2016ענית ושיתפת , ואענה לך באותה כנות
כאשה ש''בגדה''בעבר אני יכולה לומר שלפעמים הצורך בקשר ובתשומת לב גובר על שיקול הדעת ושאם היא היתה עם אחר זה חא אומר שהיא לא אוהבת אותך .
אתה מודה שלא היית הרבה בבית אז אולי היא היתה בודדה. אני חושבת שאם אתה מוצא בלבך אהבה לאישתך, סלח לה. זה רק יחזק ביניכם את הקשר עכשיו כי תהיה יותר מודע להתנהגות שלך, וככה גם היא.
עניין ה''גבר אחר היה עם אישתי'' הוא רק בראש שלנו ואם אתם מצליחים לגשר ולהגיע למקום טוב שווה לנסות.
ויש טיפולים שעוזרים ומביאים לתוצאות. אבל צריך מטפל/ת טוב/ה .
לדעתי שווה לנסות ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני24/01/2016שלום לך..
בגידה באה בייחוד אצל אישה מצורך..ולא מאופי בוגדני..אבל...ללכת ולשכב עם גבר אחר בתרוץ שלא היית שם בשבילי זה בלשון המעטה חוצפה.
האם כל פעם שלא תהיה שם בשבילה היא תמצא גבר שינחם אותה?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי בגדה בי, עזרה!
אנונמי24/01/2016שלום יעל,
תודה רבה על התשובה הכנה והמהירה.
ברשותך אני אשאל מספר שאלות שאני אשמח אם תעני לי
1. האם בעלך גילה את בגידתך? במידה וכן האם אתם חיים ביחד היום? ובאושר?.
2. האם עברתם טיפול זוגי בעקבות הבגידה?
3. כמה זמן נמשך הטיפול עד ששניכם הרגשתם כי יצאת מהמשבר.
4. האם יש לך טיפים להעביר את התקופה הנוראית הזאת.
5. אישתי אומרת כי תמיד אהבה אותי גם בזמן עם הבחור האם להאמין ? או שמה זה רק תירוץ עלוב כדי שאני אשתוק?
6. אני לוחץ מאוד עליה לדעת פרט ועוד פרט למה שהיה שם למרות שסיפרה כי אכן שכבה איתו פעם אחת וזה היה פשוט גרוע.
ורק אז היא הבינה כמה אני הבן אדם שלה ואהבת חייה.
אפילו שוקל לפנות לבחור על מנת לדעת את כל הפרטים ?
אישתי טוענת שככל שאני מזכיר לה את זה היא נכאבת מאוד, והיא לא מסוגלת לדבר על זה כי הבושה והאשמה אוכלות אותה.
השאלה האם הצורך שלי הוא אמיתי ונכון לדעת את כל האמת או שמה זה סתם שטויות שאין במה להתעסק בזה יותר
7. וכן היא אומרת שהיא הרגישה מתה בשגרה והייתה חייבת להרגיש משהו ושם היא מחדש את הפרפים וההתרגשות.
תודה רבה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, סרט מוכר וידוע.
אילן24/01/2016כל אישה בלי יוצא מן הכלל שנתפסה בבגידה, מדקלמת בע"פ את הססמאות האלו, "היית עסוק בעבודה, ולא הקדשת לי מספיק תשומת לב, ולא דיברת איתי" בלה, בלה, בלה, בלה.
עוד לא נתקלתי באישה שבגדה ואמרה, "תכלס? הרגשתי שאני מתה בתוך שגרת הנישואים. רציתי להרגיש שאני חיה, שאני אישה מושכת, ולכן הזדיינתי עם גבר אחר".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי בגדה בי ,עזרה!!! - תגובה
יששכר רוטרי26/01/2016שלום לך אנונימי,
אני מתאר לעצמי שמה שאומר לך לא ינחם אותך, אך אתה נמצא בחברה טובה. מעטים הם בני הזוג שלא בגדו, ואם לא בגדו לפחות ניסו ולא יכלו ללכת עד הסוף....
זה כמובן לא אמור לנחם אותך.
אני כמטפל מיני וזוגי, ראיתי מאות מקרים כפי שתיארת, שבהם טיפלתי. ובסופו של דבר בני הזוג היותר חכמים והיותר רוצים הגיעו (לאחר הטיפול ), אל המנוחה ואל הנחלה.
לו חשבתי שאינכם מרגישים דבר זה כלפי זו, יתכן ולא הייתי טורח לענות לכם. אך ע"פ מכתבך הכנה, אני יודע שאוכל לחבר ביניכם מחדש ובתנאי שתשתפו פעולה זה עם זה, ושניכם איתי.
לשניכם יהיו דברים רבים לשנות בקשר הזוגי שלכם. בסופו של דבר אתם תראו בחוויה הזאת (הקשה), משהו שהייתם חייבים לעבור, שאם לא כן הייתם מדרדרים לאדישות טוטאלית ואז הייתם נפרדים. אשמח לעזור.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות מתגמלת, למיניות האדם, ולטיפוחה של האהבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?