האם יש זוגות שלא בוגדים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש זוגות שלא בוגדים ?
    אריאל
    24/01/2016

שלום רב קוראים לי אריאל ואני בן 26.
    אני קורא בפרום כבר כמה חודשים וכול פעם שמתפרסם סיפור על בגידה ( בעיקר של אישה בבעלה) אני מרגיש את כאבו וצערו. ככול שאני קוראה יותר ויותר בפורום זה או בזוגיות, ובאתרים אחרים אני מתחיל להבין שרוב הזוגות אם לא כולם בוגדים. הייתי מעוניין לדעת האם יש כאן בפורום אנשים שנשואים באושר או מכירים כאלו לפחות שחיי הנישואין או זוגיות שלהם "תקינים".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש זוגות שלא בוגדים ?

הוספת תגובה

• ברור שיש.

Dona
    25/01/2016

ללמוד לשאול בפורומים העוסקים בבעיות בזוגיות/גירושין/בגידות על היקף הבגידות הזוגיות זה לא טוב יותר מאשר להאמין שהאהבה היא נצחית כמו שמתוארת בסרטים/ספרות רומנטיים.
    לא יודעת בדיוק מה היקף הבגידות. אך ברור שיש גם אנשים נאמנים. מאושרים יותר ומאושרים פחות. בעצם יש הכל מהכל. איכות הזוגיות תלויה לאן לוקחים אותה (כמובן, שני בני הזוג).
    טוב להיות מודע לבעיות שיכולות לצוץ במהלך קשר. אבל אין להכנס לפחדים.
    וכן, אני מכירה גם זוגות שלא בגדו. גם כאלה שאהבתם מרגשת עד דמעות. הכרתי אישה זקנה שחייתה על בן זוגה יותר מ-60 שנה. בהמון אהבה וללא בגידה (עד כמה שיודעת). הוא נפטר והיא היתה אומרת שאמנם היא חייה אך שאם מותו החיים שלה נגמרו. ושנה אחרי נפטרה גם. מכירה עוד כמה זוגות. ויכולה להגיד בבטחון גמור שיש גם זוגיות מלאת אהבה ואמפטיה ומסירות ושבני הזוג לא בוגדים.
    אז קח בחשבון שזה תלוי בך: בבחירה של בת הזוג ולאיפה ששניכם תיקחו את הזוגיות.
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומניסיון אישי

אריאל
    25/01/2016

ומניסיון אישי איך את מצליחה לשרוד את חיי הנישואים שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אריאל
    25/01/2016

דבר נוסף שרציתי לשאול. אם חויוות בגידה או משבר בזוגיות האם הצלחת לסלוח לבן זוגך או שנשארה בך טינה ורצון לנקמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כולם בוגדים. אבל הרבה

Dona
    08/02/2016

יש נתונים שונים (ולהערכתי כ-70%). וזה המוןןן. איני יודעת מדוע אתה משוטט דווקא במקומות האלה שעוסקים בבגידות אבל כפי שאולי אתה יכול להבין כולם (כמעט) שורדים. ביחד או לחוד. נבונים/סלחנים/מפוקחים יותר או פחות. לבד או עם תמיכת חברים או עזרה מקצועית. כי היום לא מתים כבר מאהבה (כמעט). ובצדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש זוגות שלא בוגדים..

דני
    08/02/2016

נראה לי שראית יותר מדי סרטי רומן הרומנטי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קצת טרחנית.

אילן
    08/02/2016

מה אתה ? עוסק במחקרים סטטיסטיים?
    ולמה בדיוק אתה "לוקח ללב" בגידה של אישה בבעלה?
    בגידת בעל באשתו היא פחות "נחשבת"?
    בקיצור, בגיל 26, כדאי לך להסתובב במקומות אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש זוגות שלא בוגדים..

דני
    08/02/2016

לא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו