מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיליתי שבן הזוג שלי הלך לנערת ליוויליטל26/01/2016
לאחרונה גיליתי שבן הזוג שלי הלך לנערת ליווי.אין לי מושג כמה פעמים זה קרה...נראה לי שהלך לפחות ל 2 נערות ליווי.אנחנו לא נשואים אבל נמצאים במערכת יחסים כבר שנים.אני שבורה ומפורקת הרוסה.מרגישה שעולמי חרב עליי.לא אמרתי לו כלום מכיוון אני מכירה אותו ברגע שילחץ לפינה הוא יעשה סצנת עצבים ועלבון ויעלם .לא יהיה לי צאנס לדבר או לקבל תשובות.רמזתי לו שאני יודעת ומאז הוא הפך למלאך קונה לי מביא לי עושה בשבילי מעל ומעבר כל הזמן מדבר על כך שהוא לעולם לא יעשה דבר כזה שזה מגעיל אותו וכו אבל אני יודעת בוודאות שהלך ובא לי להקיא עליו!אני סולדת ממנו ומהמגע שלו.פתאום הוא רק מחבק ומנשק אותי כל הזמן!עושה מעל ומעבר כדי שאהיה מרוצה וכל הזמן רק מדבר על כמה הוכ טוהב אותי וכמה אני חשובה לו.אני לא מצליחה להפסיק לבכות אני פגועה עד עמקי נשמתי ושום דבר שהוא עושה או אומר לא גורם לי להבין או לסלוח.אני לא רוצה לזרוק הכל אך מצד שני מתקשה מאד להמשיך.המחשבה שהחליף אותי בכזו קלות בנערת ליווי לא נותנת לי מנוח..מעל שבוע כמעט ולא ישנתי אני רואה שחור בעיניים ולא רואה את עצמי יוצאת מהמצב הזה.האם כדאי ללכת לטיפול זוגי שם אולי תחת בקרה של איש מקצוע אוכל לחשוף את מה שקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואולי הוא הרס לכם
מאור26/01/2016ואין ברירה אלא לשחרר.
אתם לא נשואים ואני מניח שאין ילדים ורכוש משותף (?) אז...
טוב רק שיהיה ברור לך שזה ילווה אותך כל חייך לצידו.
אגב זה שמקרקר סביבך כ"כ רק מחמיר את המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואולי הוא הרס לכם
מאור26/01/2016ואין ברירה אלא לשחרר.
אתם לא נשואים ואני מניח שאין ילדים ורכוש משותף (?) אז...
טוב רק שיהיה ברור לך שזה ילווה אותך כל חייך לצידו.
אגב זה שמקרקר סביבך כ"כ רק מחמיר את המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1
ליטל27/01/2016העובדה שאנו לא נשואים לא הופכת את זה לקל יותר.ונכון...העובדה שמקרקר סביבי רק מגבירה בי את הסלידה והגועל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנערה עובדת..
דני07/02/2016שלום לך,
בזה שהוא הלך לנערת ליווי אין הדבר אומר שהוא "בוגד" בך.. יש כאן צורך פיזי ולא רגשי..יש כאן פנטזיה שאולי רוצה לממש.. זו לא סיבה להרוס זוגיות טובה.. אין כאן רומן מאחורי גבך..
אולי קצת פוגע אבל לא צריך לעשות מזה עניין.. 99,9999% מהגברים בשלב כזה או אחר היו אצל נערת ליווי או נהלו רומן אסור.. עכשיו תעשי את החשבון..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיליתי שבן הזוג שלי הלך לנערת ליווי - תגובה
יששכר רוטרי28/01/2016שלום ליטל,
אכן, הצדק עמך! יקשה עליך לצאת מהמצב הזה לבד, כדבריך, מאידך תחת בקרה של איש מקצוע תוכלו להבין על מה ולמה זה קרה, בנוסף תקבלו גם פתרונות על מנת שזה לא יקרה שוב יותר בעתיד,
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות מתגמלת, למיניות האדם ולטיפוחה של האהבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא החליף אותך. עובדה שהוא איתך
ברטה31/01/2016היה חסר לו משהו בקשר במקום לדבר איתך על זה הוא השלים את זה מהצד. התקשורת ביניכם קצת חסרה הוא לא מדבר ולא פותח איתך דברים וכשאת מנסה לדובב אותו הוא מתחמק. כדאי שתמצאו דרך לדבר בצורה אסרטיבית אחרת זה לא יעבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שההודעה מבולבלת,
אילן07/02/2016ואולי גם את מתבלבלת.
מצד אחד את כותבת שאינך מעזה לדבר איתו על חשדותייך, שמא יתקפל ויתאדה, מצד שני את כותבת שהוא אומר שלעולם לא הלך/ילך לנערות ליווי וזה בכלל מגעיל אותו.
אז דיברתם על זה, או לא דיברתם על זה?
איך את יודעת "בוודאות" שהוא כן הלך?
מניין לך שהוא נחמד אלייך "ומכרכר" סביבך בגלל העניין של "נערת ליווי"? אלי יש משהו אחר?
איך אפשר לקדם ולפתור את הבעיה, איך אפשר לקבל החלטות ולהגיע להבנות והסכמות , אם רב הנסתר על הגלוי ואם שניכם משחקים ב"נדמה לי"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת.
אילן07/02/2016כתבת שרמזת לו שאת יודעת, ומאז הפך למלאך, ולא בדיוק נעלם וברח.
אז אם רמזת לו, למה לא ללכת עד הסוף ולהגיד בדיוק מה מציק לך, ולתת לו להתגונן ולהסביר? זה לא הוגן, נראה כלפי שניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?