הצילווו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילווו
    אריק
    11/05/2008

שלום רב,
    סיפורי הוא כזה: הכרתי מישהי מהאינטרנט , יצאנו שבועיים, בהתחלה חשבתי עליה בקטע רציני,, שכבנו פעם אחת, ואז גמרתי איתה. אמרתי לה שזה לא זה לטווח הארוך.

הבחורה נגנבה.

היא שלושה ימים מתקשרת אלי ללא הפסקה שולחת לי קללות נוראיות בטלפון, אומרת שרק רציתי להשכיב אותה, שאני נצלן, שהיא שוקלת להגיש תלונה על אונס (למרות שכמובן זה היה בהסכמה מלאה).

שאלותי הן:
    1. איך להפטר מהמשוגעת?
    2. האם תמיד כשגבר שוכב עם בחורה, והיא רוצה אותו, ואח"כ הוא גומר איתה, היא חושבת שהוא רק ניצל אותה??? להימנע מזה בעתיד???

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילווו

הוספת תגובה

• הודעה של: אריק

עידית הוניגמן
    12/05/2008

אריק שלום

אני מבינה שהיא פגועה מהקשר איתך,מעבר לניסיון להיות אמפטי לאכזבה ולפגיעות שלה אין לך מה לעשות אלא לחכות ולקוות היא תרגע.
    מה שאתה יכול ללמוד מזה ש בריקוד הזה יש שניים ואתה צריך להיות קשוב גם לבת הזוג שלך ולא כל מה שנראה מתאיםלך ונראה הגיוני מתאים לאחר בקיצור לראות עם מי אתה נכנס למיטה כדי לא להסתבך.ובעיקר לדבר על הדברים

עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו