אני מרגישה אשמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מרגישה אשמה
    ברטה
    09/02/2016

אני עושה רע לאנשים ולא מצליחה לחזור בי מדרכי הרעה. מתעללת באמא שלי מוציאה עליה את כל העצבים שלי מתפרצת צועקת מאשימה מאיימת שיקרה לי משהו שאפגע בעצמי. מנסה לשלוט בעצמי אבל בזמנים של לחץ אני לא מצליחה. אני גורמת לאמא שלי סבל נוראי למה זה מגיע לה חיים שכאלה. אתמול היא בסה"כ העירה לי על כך שקניתי תה כי כבר יש בבית היום בבוקר עשיתי לה סקנדל על כך שנפגעתי ממה שהיא אמרה שבגלל זה לא ישנתי כמו שצריך שבגלל זה אני מאחרת לעבודה ויפטרו אותי ועוד כל מיני דברים שאני בכלל מתביישת להעלות פה. איך אני יוצאת מזה?איך אני עושה את השינוי ומתחילה לשלוט במה שיוצא לי מהפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מרגישה אשמה

הוספת תגובה

• למה אני מרשה לעצמי להפוך את

ברטה
    09/02/2016

אמא שלי לשק החבטות שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי את יכולה

מאור
    10/02/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך את עושה שינוי? עשית צעד ראשון..

Dona
    10/02/2016

בזה שהודת שיש לך בעיה. ואת מודעת לזה שאינך מצליחה לשלוט בתגובותי. למרות הרצון.
    עצה שלי: היות ואינך יכולה להתגבר לבד על הבעיה שגורמת סבל רב לאימך (אך גם לך), תפני לעזרה מקצועית. אין שום סיבה שתמשיכו לסבול.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון אני גאה בעצמי על האומץ להיפתח

ברטה
    11/02/2016

ולחשוף. זה לא משהו מובן מאליו. אתמול נסעתי בהסעה של העבודה עם אחד מנהגי המוניות שהוא איש קבע בפנסייה ואדם מאוד חיובי ומקסים. אני יכולה לספר לו על הכל והוא לא ישפוט אותי. סיפרתי לו בין היתר על אלימות פיזית שהפעלתי כלפי אמא שלי ואחותי בעבר והוא היה כל כך אמפטי אליי הוא גם ייעץ לי לפנות לפסיכולוג אני שוקלת את זה למרות שזה לא בראש סדר העדיפויות של התקציב שלי אני גם עובדת במשמרות ומסביב לשעון ואין לי כל כך זמן. בזמן האחרון יש לי יותר אומץ להיפתח ולדבר על עצמי עם אנשים וזה עוזר לי. אני מאוד סגורה אבל בזמן האחרון אני רואה שיפור וזה מקל עליי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו