מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חג שמח לכולם אשמח לייעוץ דחוףףאורנית28/04/2016
היי לכולם וחג שמח.אני בחור בן 33 נשוי פלוס 2 קטנים.לפני 4 שנים הכרתי את אהבת חיי.לא אכנס לסיפור איך ולמה זה היה לגמריי במקרה.חשוב לציין שאני לא אדם שבגד אי פעם או חיפש לבגוד ובטח לא להתגרש.מצבי כיום זה שאני מאוהב כבר שנים במישהי אחרת שגרמה לי להבין מהי אהבה.לעולם לא הרגשתי כך לאף אחת.אני מקדיש כבר שנים כל דקה מחיי להיות עם אהובתי.אין יום שאני לא איתה.יודע שלא אוכל לחיות בלעדיה
היא התגרשה לא מזמן וגם אני מעוניין להתגרש למרות הקושי.אין לי כלום עם אשתי.אנחנו לא עושים דברים יחד ואני גורם לה להרגיש שאני לא מעוניין
חשבתי שהיא גם תרצה להתגרש בעיקר שהיא מתלוננת ויש לנו שיחות אבל היא מעוניינת לפחות לכרגע לשמר את התא המשפחתי.היא בעצה לא מעוניינת בי פשוט לא מעוניינת לפרק.אני מצדי מראה לה הכל שזה נגמר אבל זה לא מעניין אותה.איך אני אגמור איתה את הסיפור בצורה טובה והוגנת?למרות שיש ביננו שיחות דברים לא מתקדמים ואני הכי הייתי מעוניין שזה יבוא משנינו ולא רק ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות לאפי
אני02/05/2016האם יכול להיות שבינך ובין אישתך אין שום דבר כיום נובע מהעובדה שיש לך היום תחליף בדמות "אהבת חייך"?
האם יכול להיות שאשתך מראה שאינה רוצה אותך יותר, נובע ממה שאתה משדר לה שהכל נגמר?
הרי התחתנת עם אישתך מסיבה כל שהיא, בדרך כלל אצל רובנו זה מאהבה, אתה יכול בבקשה לתאר את חייך עם אישתך לפני שנתיים טרם הכרת את אותה אחת.
הסיבות לשאלות הללו נובעות מרצון להבין מדוע המצב עם אישתך הגיע לידי מה שהגיע והאם הוא אינו נובע רק בגלל שמצאת לך תחליף.
תשאל את עצמך את השאלה ותנסה לענות בכנות הכי גדולה שאתה יכול, אם לא היית מכיר את אותה אחת האם גם אז היית חותר בצורה כל כך נמרצת לגרושין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, אתה מחרטט.
אילן08/05/2016אם תגיד לה שהאהבה ביניכם מתה, ואתה בעצם אוהב מישהי אחרת, (בלי לספר שכבר נפגשתם וכו') היא תתגרש ממך מייד. אבל אם אתה "עושה שבת" לעצמך, ומשאיר אותה בחושך, אז זה לא יבוא משניכם יחד, פשוט, כי אתם בשני מקומות שונים בחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחדן
דני11/05/2016חדן תספר לה את האמת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?