מעניין מה אתם חושבים האם מדובר בבגידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעניין מה אתם חושבים האם מדובר בבגידה?
    אדווה
    29/04/2016

לאחרונה...אני מגלה בוואצאפ של בן זוגי התכתבויות עם בחורה בשם אורית.
    כל ההתכתבויות מחוקות. אך לפי מיקומם אני רואה שלפחות פעם ביום יש התכתבות.
    חיפשתי בין החברים שלו בפייס. לא מוצאת אותה לא לפי שם ולא לפי תמונה. את מספר הטלפון שלה שמרתי.
    מעניין מה דעתכם על זה ואיך אני אמורה להגיב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תלוי מה את מחשיבה כבגידה. לא אחרים

Dona
    01/05/2016

(בעיני-הסתרה מבן/ת זוג לגבי קשר בתחום הרומנטי/רגשי/מיני=בגידה).
    תלוי מה הגבולות שלך ומה את מוכנה לקבל ומה לא.
    תלוי אם קיימת ביניכם מחויבות, ונאמנות, וכנות (לא רק מצידך. גם מצידו).
    תלוי אם את באמת רוצה לברר (לגבי הקשר) ומה מתכוונת לעשות עם הגילוי.
    אבל שאלת מה חושבים. אני חושבת שיש מקום לחשוד שהוא מסתיר ממך קשר.
    ברור שמהפרטים שכתבת אי אפשר לדעת מה מהות הקשר (רגשי, מיני, גם וגם)
    מה שאני בטוחה זה שבשלב זה (שעוד לא יודעת על מהותו והיקפו) - אל תעשי כלום. תתנהגי כרגיל כדי שלא ירגיש מאוים ויכסה עוד יותר עת עקבותיו.
    אם מרגישה חוסר נוחות, חשדנות ורוצה לדעת יותר על הקשר-תעשי זאת בשקט מבלי שירגיש. לבד או עם עזרה (את מכירה את הגבולות שלך. אם זה מעבר-תפני לחוקר פרטי).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך את יודעת

מאור
    01/05/2016

את שמה?
    מה התמונה שלה...
    סביר להניח שנשמרה בשם בדוי.
    באשר לשאלתך, כששיחות נמחקו יש בזה הסתרה ומכאן סוג של בגידה באמון.
    אם השיחה אינה מכילה מאפיינים רומנטיים, מיניים, פלירטוט לא היה לך צורך למחוק מלכתחילה.
    מה לעשות... להמשיך לעקוב.
    מתישהו מתוך שאננות יעשה טעות וישכח למחוק או משהו.
    בנוסף ישנן דרכים טכנולוגיות לגלות מה נכתב בניהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה למאור

מורן
    07/07/2016

למאור - אשמח לדעת באיזה דרכים טכנולוגיות אפשר לראות מה נכתב בניהם. אתה מתכוון להתקנה של תוכנה על הטלפון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

מאור
    08/07/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי לך להיות עירנית,

אילן
    02/05/2016

ולנסות לאסוף עוד מידע והוכחות, אחר כך לגשת לחוקר פרטי (אם אכן יש סימנים מחשידים של ממש), ואז לפוצץ הכל, ולחשוב איך ממשיכים הלאה יחד, אם בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    11/05/2016

אם יש לך את המספר טלפון שלה תתקשרי אליה...כל השאר בונוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מאמין..

נדב cs
    25/06/2016

כולם פה אבל כולם רעים....אל תשמעי לאף אחד פה .כולם כבר מספידים אותך.
    תקשיבי טוב רק את מכירה את בן זוגך.נכון ? הוא גבר בסופו של יום..
    אז הוא קצת מקשקש עם מישהי אז מה? זה קצת מחזיר לו מהאגו .
    אל תסיקי מסקנות מהירות מהאנשים האומללים שמיעצים לך כבר להתגרש בלון המעטה.
    אספר לך משהו על אמון
    ברגע שאיש אמון הכל בסדר גם קטעים שובבים כאלו..ולפעמים מותר..גם לך.
    אבל כמובן לא להפוך את זה לרומן כי אז האמון נפגע..
    חבל שלא יכולתי להכיר לך את אישתי ..מה היא הייתה מספרת לך עלי..
    אבל יש בנינו אמון וגם אם התקשקשתי עם משהי קצת וזה היה מדליק וזה..
    ידעתי איפה יש גבול.. זאת אומרת שאם הייתי אמור לשכב איתה הייתי חייב להביא אותה גם לאישתי.. קוראים לזה אורגיה...חחח אז ירדתי מיזה ונשארתי רק עם השובבות.. אני מקווה שקלטת אותי טוב...
    החיים קצרים תהני ואל תעסיקי את עצמך בדאגות מיותרות..
    כיייייף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכים עם כול מילה

שדון לילה
    11/07/2016

יש פה אנשים שנכשלו עם "בלתי מספיק" בחייהם הפרטיים אבל תמיד שמחים לתת עצות לאחרים איך לשכפל את הכישלון שלהם באותה שיטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה אמור להדליק לך נורת אזהרה..

אתי
    26/06/2016

לפי מה שאת יודעת בבטחון (בלי להשלים את החלקים החסרים בדמיון) כרגע הוא מתכתב איתה בלבד- עצם העובדה שהוא מוחק את ההודעות אמורה להעיר את תשומת ליבך - אם הכל היה באמת תמים ותקין הוא היה גלוי ומספר לך או לפחות לא היה מוחק- עצם המעשה של המחיקה מראה שהוא טורח להסתיר- אולי הוא הבין שהוא ״נסחף״ ובאיזשהו מקום גם מבין שזה לא היה בסדר.
    יכול להיות שזה רק מקרה בודד ומינורי בחיים שלכם, יכול להיות שהקשר ביניכם יציב שמקרה כזה לא ישפיע עליו.. עדיין- אם זה מפריע לך לדעתי את חייבת לשתף אותו. יש כאלו שהציעו לך להמתין ולהמשיך לעקוב- לדעתי זו טעות. גם אם תגידי לעצמך שזה לא שווה ויכוח או שהמריבה שתבוא בעקבות זה לא שווה את זה- בינתיים זה ממשיך ומכרסם אותך וממשיך להציק, וזה פוגע בך וגם ביחסים ביניכם כי זה ממשיך ללוות.. אין סיבה שתחיי עם סימן השאלה הזה וגם לא שתהפכי עכשיו להיות בלשית ולחפור לו בטלפון בסתר או לחפש את עקבותיה ברשת ומצד שני לענות את עצמך בשאלות מיותרות.
    מצד שני- אם באמת מדובר במקרה אחר- וזה סימן לבעיה גדולה יותר (ריחוק ביניכם, אולי הוא מפתח סוג של קשר רגשי איתה, מתחילים להיווצר ביניהם יחסים מכל סוג שהוא) קיבלת הזדמנות לשבת ולדבר איתו, לשתף אותו בחששות וברגשות שלך ולפתור בעיה- לפני שהיא נוצרת.. אל תפספסו אותה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי תשובה

נבגדת
    09/08/2016

לא בעיה היום לדעת מי היא, תכניסי את המס' טלפון לוואצאפ שלך ואז תוכלי לראות במי מדובר ... אולי את מכירה אותה מקרוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה לי

שדון לילה
    11/07/2016

אם בעלך לא ממש מטומטם, המאהבת תופיע אצלו תחת "מנחם המוסכניק" או משהו כזה אבל בשום אופן לא בשם של בחורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאו דווקא

שדון לילה
    10/08/2016

יכול להיות שזאת ידידות אבל הוא כל כך לא רוצה שתחקרי אותו מי זאת ומה איתה שהוא פשוט מסתיר.
    אני לא מכיר אותך אבל אם את חיטטת לו בוואטסאפ זה מסמן לי שאת טיפוס כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על תוכנה

דני
    18/09/2016

שלום
    ממליץ בחום על תוכנת מעקב בשם ספייפון
    היתקינו לי את התוכנה על הטלפון של אישתי וכעת אני רואה מתי ןעם מי היא מדברת גם כשהיא מוחקת שיחות והודעות!!!
    תוכנה מדהימה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו