רומן מחוץ לנישואין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רומן מחוץ לנישואין
    אנונימית
    14/05/2008

שלום- ניהלתי רומן מחוץ לנישואין כשנה = מישהו שמכיר את בעלי והייה בינינו קשר מקצועי - הקשר מההתחלה היה בעייתי -טיפוס שאי אפשר לסמוך עליו- סבלתי רבות במהלך הקשר בינינו- אני כבר חצי שנה מנסה לסיים את הקשר - השבוע אזרתי אומץ וחתכתי - ואני אדם מאוד חזק מטבעי- אני מנהלת בכירה בגוף מאוד גדול, יש לי המון חברים ומכרים - כל מי שידע על הרומן לא מבין איך החזקתי מעמד...עכשיו כשהוא הסתיים אני מרגישה מחד הקלה ומצד שני - קשה לי שלא לחשוב עליו- לתהות אם לא הייתי צריכה להשאר שם ולו רק בשביל ה"סטוץ" איך שורדים את הימים הבאים מבלי להתחרפן????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רומן מחוץ לנישואין

הוספת תגובה

• רומן מחוץ לנישואין

אילה אריאלי
    14/05/2008

העובדה שסיימת מערכת יחסים שלא התאימה לך מעידה על תעוזה. נוסף לכך אינך יודעת לאן הקשר הזה עלול היה לקחת אותך. מצד שני את חושבת רק על עמצך ולא על ההשלכות על מערכת היחסים שלך. לרומן יש השלכות רציניות על היחסים הזוגיים. טוב שהחלטת לסיים את הרומן, תנסי להשקיע את האנרגיות ביחסים הזוגיים במקום ברומן.

אילה אריאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך שוכחים

אנונימית
    15/05/2008

איך שוכחים ממנו- ולא חושבים עליו הרבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו