מה עכשיו? כשלון שלום בית אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עכשיו? כשלון שלום בית אשמח לעזרה
    שלום
    10/05/2016

שלום רב ! חייב את עזרתכם: לפני 5 חודשים נפרדנו אני ואישתי אחרי כשנה של נישואין ללא ילדים. בעת הפרידה אשתי הבטיחה שנעשה את זה יפה אך יום למחרת פנתה לעורכי דין עם הכתובה. מאותו היום נפרדנו והיא הגישה בקשה לשלום בית. בדיון טענתי והוכחתי כי מדובר באשה הסובלת מהתפרצויות זעם וקנאה אובססיבית . הדיינים ביקשו לנסות הליך של שלום בית.לא חזרנו לגור יחד והקשר בינינו פשוט לא היה קיים כבר. במפגשים עם היועץ מטעם הרבנות ישבתי ושמעתי שקרים על גבי שקרים ובמפגש האחרון אמרתי ליועץ שאני איבדתי בה כל אמון אם במקום לנסות לתקן היא ממשיכה לשקר. היועץ החליט שאין מקום להמשיך ולנסות כשאין אמון בין בני הזוג.. צפוי לנו דיון בעוד כחודש. מה אמור להיות בדיון הזה? ברור לי והיא לא מכחישה שהיא תתבע כתובה ( מליון). איך עליי לנהוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדעתי יש פה עניין משפטי

מאור
    10/05/2016

לא סביר שמי שאינו מצוי בדיני משפחה יענה כאן.
    מה עושים? מה שעורך הדין מציע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בית

דני
    11/05/2016

שלום לך,

העצות שגרושתך קיבלה מעורך הדין שלה זה רק בכדי לסחוט ממנה עוד כספים ביצירת מצג שווא שניתן להוציא ממך את מחיר הכתובה של מיליון ש"ח.

קודם כל חוכמולוג מי רושם מיליון ש"ח???

עכשיו ברצינות, אם זו הדרך שהיא בחרה תגיד שגם אתה מוכן לשלום בית. תן לה להתייבש חודש חודשיים שלוש ונראה אותה חכמה גדולה. במידה והיא תצא מהבית ללא אישורך או לא תהיה מוכנה לקיים איתך יחסי אישות אז היא אישה מורדת ולא מגיע לה שקל.

תיזהר לעשות שטויות,היא תתעד ותקליט כל שיחה בינכם וראוי שגם אתה תעשה כן.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו