מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המחשבות לא פוסקות,עזרו לי חבריםדנית15/05/2016
היי אני רשמתי כאן לפני שבועיים על משהו שעברתי ומעדתי, העתקתי את ההודעה
תראו למטה
השאלה שאני לא מפסיקה לחשוב ולהזכר בכל פינה בעבודה ומפחדת שהוא שוב יבוא
אני כנראה בהלם וכעס על עצמי מלא רגשות מעורבים
אני פשוט לא מאמינה שנסחפתי לשם למרות שלא הגעתי עד הסוף,אבל עדיין מרגישה סוג של בגידה. ועבר כבר זמן לא דברנו שבועיים לא התראנו שלושה שבועות והבנו שזה נגמר,ואני יודעת שלא נהיה יחד לעולם (אני מניחה שבתת מודע רציתי לחיות איתו כי פתחתי רגש) אבל הראש הראש שלי לא מפסיק לחיות את זה ולשחזר את זה למה?
האם זה יגמר לי וישכח לי .??
היי אני דנית אני עם בעלי מגיל 16 כבר 12 שנה יחד
יש לנו ילד
הוא באמת בעל מקסים לא מחסיר דבר בן אדם הגון וישר
אני מקום ראשון אצלו
יש לי בעיה שהוא לא מחמיא לי והוא מודע לכך הוא גדל ככה בלי חום ואהבה
בקושי שמעתי בחיים שאני יפה ושיצא לנו לדבר על כך אמר שאני מהממת בעיניו אבל אין לו את זה לבוא ולהגיד אישתי היפה וכו',..
כולם אומרים שאני מהממת ואני יותר יפה ממנו אבל זה לא משנה,
העניין שבמקום העבודה שלי התחיל לחזר אחריי בחור בגילי (ערבי!!) וכל פעם שיצאתי לעשן הוא היה יוצא אחריי ומיום ליום ממש נוצר רגש לא הייתי מאמינה על עצמי דבר כזה
פשוט התאהבתי ביופי שלו ובחיזורים שלו
חיכיתי כל יום רק להגיע ולראות אותו ויום אחד התנשקנו אפילו,
הוא עזב את מקום העבודה לפני שבועיים זה המזל שלי
לאחר מכן המשיך לבוא ובקשתי ממנו שיפסיק ונשכח אחד את השני
אבל הוא לא יצא לי מהראש למרות שאני יודעת שגם אם הייתי רווקה לא הייתי הולכת לחיות איתו , אולי רק סטוץ בגלל שיש לי רגש !
למה טעיתי אני כועסת על עצמי
מצד שני לא מפסיקה לחשוב עליו
זה היה כיף אדיר ונסחפתי פתאום משהו חדש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט לא באמת אבל באמת שיחררת.
מאור15/05/2016זה קורה המון כששני המעורבים מחליטים (מנסים) להתנתק בלי שקרה משהו (פיצוץ)
את נגעת במשהו שגרם לפרפרים שלך לעוף שוב.
זה לא דבר פשוט ומזל (ע"פ הבנתי) שהוא מכבד ולא מחזר ומקשה עלייך אחרת זה לא היה נגמר אלא אם בעלך או מישהו היה מגלה והיה נגרם נזק.
קשה יהיה לך לשכוח /לשחרר אם ליבך ימשיך להביט מדי פעם אל המסדרון אולי הוא יופיע.
אני לא בטוח בכלל שזה הוא שמעיף אותך כמו החוויה עצמה ותחושת החיזור שמציתה את נפשך. רוב הנשים נכנסות לקשר בגלל הסיבה הזו.
ישנן שאף פורחות בבית בעקבות המצב הזה.
מה עושים עם זה?
לא נראה לי שמישהו כאן באמת יוכל להציע לך, בסוף היום את תעשי מה שהלב שלך יגיד.
את צריכה מישהו לדבר איתו שיסיט אותך מהמקום הזה בכל פעם מחדש עד שהחלום הזה ידעך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן זמן ועוד זמן
אני15/05/2016הרבה מדברים על האבל של הנבגד אבל גם הבוגד צריך לעבד את האבל שלו.
האבל עד ההתנתקות מאותו ריגוש ופנטזיה שתפסו נתח נכבד מהווית חייו. גם פה אין פתרונות קסם למעט זמן ועוד זמן. המחשבות בראשך הנם בדיוק אותם מחשבות שיש לאדם שאיבד את יקירו וככל שיעבור הזמן ותשלימי עם העובדה שזה נגמר ולא ישוב עוד המחשבות יתפסו פחות ופחות נפח בראשך.
לעיתים יש גם רגרסיה, כוונתי שפתאום תחליטי שאת חייבת לראות אותו ולו גם רק עוד פעם אחד, לאחל לו "רק" יום הולדת שמח, תעשי הכל כדי להתקל בו במסדרונות. אם תכירי את התהליך של הרגרסיה שיעבור עלייך שזה תהליך טבעי תוכלי גם להתמודד איתו בצורה יותר יעילה.
הכי חשוב זה לא ליפול בפח של רק פעם אחת אחרונה וזהוא. זה משול למי שמנסה להגמל מסיגריות או ר"ל סמים או התמכרויות מסוג אחר.
הדרך לגרום למחשבות האלו לתפוס פחות ופחות נפח זה לא לנסות שלא לחשוב כי אז המוח יעשה בדיוק את התהליך ההפוך וכן יגרום לך לחשוב על זה. הדרך הטובה יותר זה לגרום למחשבות אחרות לתפוס את אותו החלל, בין אם זה לנסות להצית את אש האהבה עם בעלך, חוגים, טיולים, מפגשים משפחתיים וכל עולם תוכן נוסף שממלא אותך וגורם לך הנאה.
וגם אם לפעמים עולו המחשבות, אז לא קרה כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה זה לא קשור לזה שבעלך לא מפרגן
שדון לילה16/05/2016זה יותר עמוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם
דנית17/05/2016על התשובות וההתייחסות
[לקחתי לתשומת ליבי זה עבודה בתוך הראש והזמן יעשה את שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?