מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם להמשיך לבדוק?????????????????????????????יונית18/05/2016
היי,
לפני כחודש ביקרתי בפורום הנ"ל, חשדתי שבעלי בוגד בי עם אשת חברו, בזמנו פניתי לחוקר (שלא מצא הוכחות) ופניתי לחברת חקירות נוספת שהוציאה לי 2 שיחות שיצאו מהטלפון אל הבחורה שחשדתי בה..... (החברה הוציאה לי רק מסמך עם לוגו של החברה)
הגעתי לקוד של הנייד שלו אחרי תקופה ארוכה, (מצאתי את הקוד במגרה שלו) ואכן הגעתי לנייד שלו ובנוסף גם לחברת סלולר לפירוט שיחות. ואני פשוט לא מאמינה שאין יציאה של שיחה אחת אל אותה בחורה...... . כמובן שחברת החקירות שיקרה ורימתה אותי.
זאת התקופה הקשה ביותר אני חושבת שעברתי בחיי.......
השאלה אם לרדת מהנושא? או להמשיך לבצע בדיקות? כי אני עדיין לא רגועה ב-100%
מצ"ב ההודעה הראשונה ששלחתי
שבוע טוב,
בת 40 + 2 בנות, לפני מס' חודשים התחלתי לחשוד שבעלי בוגד בי עם אשת חברו, שכרתי חוקר פרטי במהלך 10 ימים ולא קיבלתי הוכחות. עדיין הייתה לי אינטואציה חזקה שיש משהו ביניהם. הוצאתי פירוט שיחות ואכן גיליתי שיש שיחות יוצאות למספר של הבחורה. וכמובן המעקב שלי התחיל שכל הזמן ראיתי שהם מחוברים ביחד בוואטאפ בשעות קבועות ובאותו זמן. כמובן שבעלי מכחיש ואומר שהשתגעתי ואני צריכה לקחת כדורים ולטפל בעצמי.
אני מאוד מאוד פגועה מעצם זה שהוא מנהל רומן עם אשת חברו הטוב.......
אני בחורה רגישה עם בטחון עצמי ירוד, כל השבוע הרגשתי לא טוב במחינה נפשית, כמו בהתקפי חרדה, ומפחדת להתגרש שיהיה לבד ולא יסתדר.
הוא עדיין ממשיך וזה לא מזיז לו.
כמובן שלא סיפרתי לו עדיין שיש לי פירוט שיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שאת בכל זאת פרנואידית?
שדון לילה18/05/2016נראה לי שלא תירגעי עד שלא תדעי שהוא בוגד בך. אז תחליטי שהוא בוגד בך, תתגרשי ממנו וסוף סוף תדעי שלווה.
אחרת נראה לי הפרנויה שלך תעלה לשניכם בבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום לא מתקשרים, יש וואטסאפ ועוד
מאור18/05/2016עוד כמה אפליקציות שלא מותירות סימן.
אגב גם לזה יש פיתרון רק צריך לדעת איך (:
לא חלילה שאומר שזה מה שהוא עושה, רק ששיחות כבר מזמן אינן סימן כי לאחר פיצוץ כל אחד יודע שאולי ידרוש ברגע האמת להוציא פירוט ולכן נמנע מלהתקשר בצורה הרגילה דרך חברת הסלולר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותו הסיפור רק סיום אחר
אחת שעברה23/05/2016היי מאמי, היה לי את אותו הסרט הרגשה נוראית כאין דוגמתה . אם תרצי לשמוע את הסיפור שלי ומה עשיתי ואיך התמודדתי אשמח לשתף אותך !!! נורא חשוב איזה חוקר בחרת ומה היכולות שלו ומה מידת המקצועיות שלו , כשיש ספק אין ספק!!!
אני בחרתי את הטוב ביותר וקיבלתי את כל ההוכחות את כל הרגש ואת כל הטיפול מהחברה הכי טובה לדעתי בשוק !! והאמני לי שבדקתי.
תחזירי לי תשובה אם בא לך לשמוע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחת שעברו עליה - פרסומת סמויה
שדון לילה23/05/2016קורה שחוקרים פרטיים לא מוצלחים במיוחד צדים פראיירים בפורומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאחת שעברה
יונית24/05/2016בוקר,
אני מעונינת לדבר איתך.
תודה רבה
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאחת שעברה
יונית24/05/2016אם את יכולה לשלוח לי את המייל שלך
תודה
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?