מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לסלוח על כמעט סטוץ בחול?האם להאמין לבעל?יעל24/05/2016
שלום לכולם.
חייבת ייעוץ.
בעלי היה בנסיעה עסקית קצרה עם שותיו בחו"ל. גיליתי מהתכתבויות בינו לבין אחד מהם בהודעות פלאפון שבשני ערבים יצאו למקומות בילוי, השתכרו והתחילו עם בחורות במועדון אליו יצאו.. וחשדתי שהיו יחסי מין ולא רק פלירט.שאלתי אותו אם יש משהו שהוא רוצה לספר לי ולאחר קצת לחץ עליו הוא סיפר מה היה אבל טען שבערב ראשון לא היו בחורות זורמות ובערב שני נמצאו הזורמות אבל ברגע אחרון זה הגעיל אותו(הבחורות הזורמות) והוא הלך לישון בחדר אחר במלון. כהוכחה הציג לי קבלה נוספת עבור החדר....הקבלה הודפסה ב5 לפנות בוקר.
חשוב לציין שאני בטוחה שאם היה נוסע לבד לא היה מגיע למצב הזה בכלל.לא לשיכרון ולא לחיפוש בחורות.
האם להאמין לו?
למרות שקשה לי לדמיין שברגע אחרון אחרי השקעת מאמצים להשיג בחורות הוא התחרט?הרי עדיין היה שיכור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק הוא באמת יודע מה היה שם.
מאור25/05/2016אולי גם החבר.
נשמע שאת נורא רוצה להאמין שלא היה כלום (קבלות, שיכרות וכו)
בעיניי לא זו הבעיה...
גבר נשוי שהולך לבלות עם חברים ו"מתחיל עם בחורות " בפרהסיה מלמד משהו עליו.
זה לא שבמקרה הכיר מישהי ודיברו ונוצר מצב שהתגלגל והוא מעד., הוא יזם!
כל זאת מול חברים שיודעים שיש לו אישה בבית שמחכה לו והוא לא סופר אותה.
טוב נו אולי זה אני אבל קשה לי עם שוק הבשר הזה וגם אם קורה, אז בצנעה ובלי לצאת בהמה חלק מהעדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך אבל אם הייתי רוצה
יעל25/05/2016להאמין אז לא הייתי מתייעצת בפורום.פשוט מהצד רואים יותר טוב לכן אני שואלת כאן..איך הסיפור נראה מהצד.אם לא הייתה את הקבלה אז אני דיי בטוחה שלא הייתי מאמינה לו...
מצד שני אני שואלת כאן כי אני לא בנעליים של גבר שיכור....האם באמת ניתן לעצור?
לדבריו הכל פשוט זרם...מוסיקה,אנשים,התחילו לשתות..עד שהגיעו למצב של שיכרון ברמה כלשהי...המשיכו לרקוד ,מסביב בחורות ....
לכן לא יודעת אם להאמין לו שבסופו של דבר עצר את עצמו או שזה בלתי אפשרי,במיוחד כששיכורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני מבין
מאור26/05/2016איך הקבלה מוכיחה או שוללת משהו.
אני לא חושב שזה הוגן להביע דעה בלתי מושכלת במצב רגיש כמו שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני לא הבנתי
אילן26/05/2016מה הקבלה בחמש בבוקר אמורה להוכיח? פרט לעובדה שהוא היה ער בחמש בבוקר, ולא ישן במיטה כמו רוב האנשים.
שנית, כל פעם שמישהו נחשד במשהו שאסור לעשות, ישר עולה העניין של "היה שיכור/ה" (כמו ההיא בבר באלנבי), אני די מנפנף תירוצים כאלו.
מי ששיכור/ה ,הוא שוכב על הרצפה ולא מסוגל לתפקד, ובטח לא להתעסק עם אחרים.
אני גם לא מאמין ש"בחורה זורמת" תלך לבלות עם מישהו שהוא שיכור ומסריח מאלכוהול אלא מדובר בנערת ליווי, ואפילו היא לא תמיד תסכים.
לסיכום, לי נראה שהבחור שלך, דווקא בילה יפה מאוד בחו"ל, השאלה האם בגלל זה שווה לפרק נישואים? זו החלטה שלך.
אם היה מדובר ברומן, פלוס רגשות עם אישה אחרת, הייתי מציע לך לגלגל אותו מהמדרגות.
גם לא כתבת איזה בן זוג הוא, תומך, אוהב, מפנק וכו'
בקיצור, זו החלטה שלך, והיא צריכה להתבסס על הרבה דברים חוץ מהנסיעה הזאת לחו"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שהיה בחו"ל נשאר בחו"ל
שדון לילה26/05/2016אלה החוקים.
ואם הוא יכול להשתעשע עם כמה בחורות כשהוא בחו"ל זה חלק מהחבילה כמו גם רכישה של משקאות וסיגריות בדיוטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי.אלו חוקים שלי מי בדיוק? אז גם
יעל26/05/2016אז גם לי מותר?
אך השאילה שלי היא האם גבר שיכור,שעדיין עומד על הרגליים ומתקשר, יכול לעצור את עצמו ברגעים כאלה של פיתוי\אווירה, חבר' וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק מי שנוסע להשתלמות בחו"ל
שדון לילה26/05/2016מה את רוצה? הוא נסע להשתלמות, חזר בטח עם טריקים חדשים, למד יותר על נקודת ג'י ואפילו התאמן עם אי ו- אף.
מה שאת צריכה זה לדרוש ממנו להדגים לך את מה שלמד וליישם את זה באתר הבית.
אבל ברצינות:
יש כול מיני רמות של שיכרות. אני למשל בחיים לא הצלחתי להיות שיכור מהתחת ככה ששיקול הדעת השתבש לגמרי. אבל מה שכן זה שהייתה לי יותר תעוזה לעשות דברים שבמצב של פיקחות לא כנראה לא הייתי מעז.
עזבי אותך שטויות. חיי הנישואים גם ככה כל כך לוחצים אז מה אם פעם הוא, פעם את משחררים קצת לחצים מהצד?
אל תהיי כבדה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחררי
דני26/05/2016עזבי ושחררי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?