מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך תולשים את החששות והפחדים ? חייבת עזרה..לי31/05/2016
אני ובעלי יחד כבר 11 שנה + 3 , המצב בינינו לא היה תמיד וורוד אח לאחרונה (3שנים האחרונות) המצב בלתי נסבל ! בעלי הוא לא איש קל בכלל , למרות שמהצד(לחברים ולסביבה) הוא ניראה איש פתוח חברמן ועוזר אך בפועל בבית, שתלטן , קנאי, אין לו שום משמעת עצמית והתפרצויות זעם מפחידות ואף הגיעו מצבים של אלימות ! ואם זה לא מספיק לאחרונה הוא התחיל לעשן סמים באופן קבוע 2 3 ביום שאז בכלל אין עם מי לדבר...היום כרגע אנחנו חיים אצל אימי וכבר חודשים אני מתחננת אליו שיעזוב וילך , ואפילו דיברתי איתו על מגשרת גירושין שתמצא לנו פתרונות הוגנים לשנינו (למרות שלא מגיע לו) בנושא משמורת ואפילו וויתרתי על המזונות אבל יש לו בעיה רצינית של ״עיתחול מחדש״ ובכל יום כשאני מעלה את הנושא הוא מעמיד פני מופתע ומתכחש למצב ומנסה להפוך את הבעיות לבעיות שהן רק שלי באמצעות סיפורים בידיוניים ומיניפולציות שהוא ממציא לעצמו, כמו : שיש לי מישהוא אחר(לא היה ולא נברא)או שפשוט מישהוא ״מטפטף״ לי לקבל החלטה כזאת (גם זה לא נכון והוא יודע!) בסך הכל הוא מכיר את החולשות שלי ואת מי שאני ומשתמש בהם נגדי וטוב לו עם המצב ומה שהוא מצליח לקבל, ואחת הסיבות שאני לא מצליחה להפיל את החומות סביבי היא גם כי אני מאשימה את עצמי במצבי ושונאת את עצמי על כך! וכמובן חוששת גם מפניו ומהתגובות שלו (עד עכשיו חשבתי שאני גיבורה ויכולה לפתור את הכל בעצמי והיפה אך טעיתי בגדול)ואני מאמינה שאם הייתי מקבלת טיפול אישי והייתי נפטרת מהפחדים והחומות שלי כבר ממזמן הייתי עוזבת אותו ומכיוון שאני לא פונה אחורנית יותר ,ואת ההחלטה שלי כבר קיבלתי , למעני, למען ילדיי למען חיים שפויים ושלווים רק מה שחסר לי הוא העשייה , וההכוונה של איך עושים זאת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קצת כמו באנג'י
מאור01/06/2016לפעמים אנחנו עומדים על הקצה, מביטים קדימה ויודעים שאנחנו חייבים לקפוץ.
אבל הפחד הוא משתק, אנחנו ממשיכים להיאחז ומתמהמהים עוד ועוד.
אם את סגורה בכל ליבך על ההחלטה שלך לפרק את הזוגיות איתו, אין לך ברירה אלא לקפוץ ולגלות שזה לא נורא כמו שחשבת ואולי אפילו משחרר וכיף.
הרבה יותר קשה להתמודד עם היום יום הזה בו את סובלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לי
סיגלית גלאי06/06/2016במרה של אלימות אין מנוס, או שבעלך ילך לטיפול בשליטה בכעסים או שאת תלכי לטיפול כדי להשתחרר מהפחדים שלך ולקבל כלים להתמודד עם המצב (להגן על עצמך) או לעזוב. לצערי אם נושא האלימות לא מטופל יד סיכוי שזה רק יתגבר ויחמיר.
אין סיבה שתחיי כל חייך כקורבן, קחי אחריות ובחירות על חייך, קשה קחי עזרה...
בהצלחה,
סיגלית גלאי - יועצת זוגית בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?