מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אני אמורה להתייחס בנוגע לבגידה?פרח01/06/2016
הי. היתה לנו מערכת יחסים מורכבת. נשואים 18 שנה אבל לא ממש מאוהבים. החלטנו לשפר את הזוגיות והכל כמו זוג חדש כיף ענק עם פרפרים בבטן. אמיתי!!! בעלי מספר שהמזכירה שלו התחילה איתו במשרד( חחח כמה בנאלי) והם התנשקו והתחבקו וזהו!! ( לפני שטיפלנו בזוגיות. בערך לפני שלושה חודשים). אני ממש חולה על בעלי עכשיו. אבל כל כך כועסת עליה וקצת עליו. מרגישה נבגדת אבל גם סלחנית מידי?! איך אני אמורה להרגיש?! יש לי כאבי בטן כשאני חושבת על זה וממש ממש קשה לי לחשוב על זה, וקשה לא לחשוב. יש עצה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי פרח
הנבגד01/06/2016היי,
את שואלת מה עלייך להרגיש ,
בעיקרון את אמורה להרגיש מה שאת מרגישה.
אין מתכון לרגשות .
הכאבים שאת חווה, אלו כאבים רגשיים ואני לא יודע מתי ייעלמו לך , אם בכלל.
מניסיוני, אני חווה את הכאבים האלו כבר למעלה מחצי שנה וזה רק מתעצם.
מציע שתלכו לטיפול זוגי , תנסו לבדוק מה לא היה בסדר וכיצד ניתן לשקם את היחסים.
רק לאחר מכן תוכלי לקבל החלטות מה טוב לך ולפעול בהתאם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי אבל רק אולי...
מאור01/06/2016בעלך יודע שזה יגרום לך לקנא לו ועוד כמה דברים שיזכה להם ממך מתוך תחושת מאבק עליו ורכושנות וגם על הדרך להגיד תראי אני שווה כדאי לך להעריך מה יש לך בידיים (?)
סתם פשוט זה מזכיר לי מקרה דומה שנתקלתי בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתןדה לעונים אשמח לעוד תגובות !
פרח02/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצדד בבוגדים
שדון לילה03/06/2016את בעצמך אומרת שאהבה גדולה לא הייתה לכם אז הוא והמזכירה שלו קצת שיחקו באבא ואימא אז מה? אף על פי שעם המזכירה זה בעייתי...
מה את יכולה לעשות?
את יכולה לקבל את זה, מכסימום לעשות לו נו נו נו כדי לצאת מידי חובה, את יכולה לעשות סיפור ולהתגרש ואת יכולה להחליט שאם לו מותר אז גם לך על כל המשתמע מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציע לך לבחור להרגיש טוב.
אילן02/06/2016הבעיה עם בגידות, אפילו קטנות ורגעיות, שהן נעשות בהסתרה ובשקר. אם בעלך בוחר לשתף אותך באותו אירוע שקרה לו עם אותה מזכירה, כל האלמנט של ההסתרה בעצם לא קיים. להפך, זה אומר שהוא מרגיש מספיק בטוח ומספיק קרוב לשתף, משמע, שהוא עצמו לא מייחס לעניין הזה יותר מדי משמעות, ואני גם לא פוסל על הסף את האפשרות שהוא קצת "ניפח" את הדיווח כדי לעורר בך קצת קינאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרח שלום
סיגלית גלאי06/06/2016היי פרח
לאור מה שאת מתארת תחושת האמביוולנטיות שאת חשה לגבי המקרה טבעית לחלוטין, חשוב ללמוד מהמקרה לגבי העתיד ולהמשיך לחזק את הזוגיות שלכם, מומלץ להגדיר גבולות ברורים, בשיח פתוח להבנת הצרכים. במקום לשבלל שוב את הזוגיות למקום שלילי חבל...
בהצלחה סיגלית גלאי
יועצת זוגית בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולכם אתם כמו מלאכים בשבילי !
פרח06/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?