איך אני אמורה להתייחס בנוגע לבגידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני אמורה להתייחס בנוגע לבגידה?
    פרח
    01/06/2016

הי. היתה לנו מערכת יחסים מורכבת. נשואים 18 שנה אבל לא ממש מאוהבים. החלטנו לשפר את הזוגיות והכל כמו זוג חדש כיף ענק עם פרפרים בבטן. אמיתי!!! בעלי מספר שהמזכירה שלו התחילה איתו במשרד( חחח כמה בנאלי) והם התנשקו והתחבקו וזהו!! ( לפני שטיפלנו בזוגיות. בערך לפני שלושה חודשים). אני ממש חולה על בעלי עכשיו. אבל כל כך כועסת עליה וקצת עליו. מרגישה נבגדת אבל גם סלחנית מידי?! איך אני אמורה להרגיש?! יש לי כאבי בטן כשאני חושבת על זה וממש ממש קשה לי לחשוב על זה, וקשה לא לחשוב. יש עצה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי פרח

הנבגד
    01/06/2016

היי,
    את שואלת מה עלייך להרגיש ,
    בעיקרון את אמורה להרגיש מה שאת מרגישה.
    אין מתכון לרגשות .
    הכאבים שאת חווה, אלו כאבים רגשיים ואני לא יודע מתי ייעלמו לך , אם בכלל.
    מניסיוני, אני חווה את הכאבים האלו כבר למעלה מחצי שנה וזה רק מתעצם.
    מציע שתלכו לטיפול זוגי , תנסו לבדוק מה לא היה בסדר וכיצד ניתן לשקם את היחסים.
    רק לאחר מכן תוכלי לקבל החלטות מה טוב לך ולפעול בהתאם

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי אבל רק אולי...

מאור
    01/06/2016

בעלך יודע שזה יגרום לך לקנא לו ועוד כמה דברים שיזכה להם ממך מתוך תחושת מאבק עליו ורכושנות וגם על הדרך להגיד תראי אני שווה כדאי לך להעריך מה יש לך בידיים (?)
    סתם פשוט זה מזכיר לי מקרה דומה שנתקלתי בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תןדה לעונים אשמח לעוד תגובות !

פרח
    02/06/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מצדד בבוגדים

שדון לילה
    03/06/2016

את בעצמך אומרת שאהבה גדולה לא הייתה לכם אז הוא והמזכירה שלו קצת שיחקו באבא ואימא אז מה? אף על פי שעם המזכירה זה בעייתי...
    מה את יכולה לעשות?
    את יכולה לקבל את זה, מכסימום לעשות לו נו נו נו כדי לצאת מידי חובה, את יכולה לעשות סיפור ולהתגרש ואת יכולה להחליט שאם לו מותר אז גם לך על כל המשתמע מכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מציע לך לבחור להרגיש טוב.

אילן
    02/06/2016

הבעיה עם בגידות, אפילו קטנות ורגעיות, שהן נעשות בהסתרה ובשקר. אם בעלך בוחר לשתף אותך באותו אירוע שקרה לו עם אותה מזכירה, כל האלמנט של ההסתרה בעצם לא קיים. להפך, זה אומר שהוא מרגיש מספיק בטוח ומספיק קרוב לשתף, משמע, שהוא עצמו לא מייחס לעניין הזה יותר מדי משמעות, ואני גם לא פוסל על הסף את האפשרות שהוא קצת "ניפח" את הדיווח כדי לעורר בך קצת קינאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרח שלום

סיגלית גלאי
    06/06/2016

היי פרח
    לאור מה שאת מתארת תחושת האמביוולנטיות שאת חשה לגבי המקרה טבעית לחלוטין, חשוב ללמוד מהמקרה לגבי העתיד ולהמשיך לחזק את הזוגיות שלכם, מומלץ להגדיר גבולות ברורים, בשיח פתוח להבנת הצרכים. במקום לשבלל שוב את הזוגיות למקום שלילי חבל...
    בהצלחה סיגלית גלאי
    יועצת זוגית בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכולכם אתם כמו מלאכים בשבילי !

פרח
    06/06/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו