מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רומן עם גבר נשוי - מה הוא מחפש ?בדוי13/06/2016
היי,
חייבת לשמוע תשובה עניינית וחכמה ויותר מכל להבין מה הבן אדם רוצה .
אני בת 24,הבוס שלי בן 46.
עם הזמן נבנה משהו. נוצרה מתיחות ומשיכה אדירה .
הבוס שלי בעננים, חשוב לי לציין שלא קיימתי איתו עדיין יחסים ואני כל הזמן אומרת לו שלא אשכב איתו כי הוא גבר נשוי ושאני לא מסוגלת.
אנחנו מתנשקים באוטו שלו, מתמזמזים אבל לא נותנת לזה (עדיין) להגיע למצב של סקס.
זה לא מתאים לי הקשר הזה אבל הבוס שלי לוחץ ולא מרפה.
הבן אדם מספר סיפורים שנטוס לחול ביחד ושעוד יהיו לנו ילדים . והכל ברצינות מבחינתו.
אנחנו מתכתבים המון באסמסים גם בזמן העבודה .
הוא רוצה להיות איתי כל הזמן. גם אחרי שעות העבודה.
אני יכולה להעיד על עצמי שאני נראת מאוד טוב,באמת ילדה חתיכה והבוס שלי מת עליי.
אני ילדה מאוד אהובה במשרד כולם תמיד מחמיאים לי וגורמים לי להסמיק.
מעולם לא חשבתי שאגיע למצב כזה איתו.
עוד אני רוצה לומר שכל פעם שהוא רואה אותי מדברת עם בחורים בעבודה זה מחרפן אותו. מאוד קנאי לי.
אני מנסה לעצור את זה. אני לא רוצה את זה למרות שאני נמשכת אליו מאוד .
יותר מכל,חשוב לי להבין מה הוא רוצה ממני? מה הוא באמת מרגיש אליי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה "את" מחפשת?!
בני14/06/2016היי
את צריכה לשאול את עצמך > מה את מחפשת?
כל השאר לא מעניין. ולא קשור אלייך בכלל.
ברגע שתפנימי שאת רק "במקרה" נמצאת שם. יהיה לך יותר קל להשתחרר מהסיטואציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבוס שלך מחפש מישהי מהצד
הנבגד14/06/2016להשתעשע איתה.
הבוס שלך רוצה קצת "פאן" מבלי לשבור את המסגרת הקיימת אצלו (אישה, בית ילדים ) . הוא " מקנא " לך כי הוא לא רוצה לחלוק או לאבד את האוצר שיש לפניו.
מה בדיוק לא ברור לך כשאת שואלת מה הוא מחפש ?
מה את חושבת שהוא מחפש ?
הוא מחפש סקס בחינם וללא מחויבות .
תחשבי על זה ותתקדמי הלאה לפני שחיי משפחתו יהרסו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימים שלמים ביחד בעבודה
שדון לילה14/06/2016עכשיו חם, את בטח עם מחשוף, בגדים צמודים..... מתח מיני באוויר....
זה מה שקורה בינך לבין הבוס שלך. אם את נראית סקסית אפשר להבין שיש המון מתח מיני אצלכם ונהייה חם גם כשהמזגן פועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך ל"השאלה מה את מחפשת",
אילן15/06/2016את חייבת להבין שאת ילדה והוא גבר מנוסה, את לא הראשונה אצלו ולא האחרונה.
אני אישית מתעב גברים שמשתמשים בכוחם ומעמדם כדי לקיים יחסי מין עם נשים אשר כפופות לו.
שיהיה לך ברור, שכל הסיפורים שלו (חו"ל ילדים וכו') הם סיפורים חסרי שחר שנועדו לעזור לך להתגבר על הלבטים (גבר נשוי, מבוגר, עם ילדים), גם סצנות "הקנאה" נועדו כדי לגרום לך להרגיש "מיוחדת" זה סתם הצגות.
אחרי שהוא ישכיב אותך תקופה מסויימת, הוא יספר לך שהוא לא מסוגל להתגרש מאשתו לא יכול לעשות את זה לילדים, ואת תעופי כנראה גם מהעבודה, כדי שהוא יתפנה למזכירה הצעירה הבאה.
אין לגבר הזה שום דבר שהוא יכול להציע לך פרט לסקס, ואם זה מה שאת מחפשת סקס עם גבר נשוי מבוגר, שיחזר עלייך (סתם כהצגה) ויחמיא לך ויערבב אותך, אז לכי על זה. שום דבר חוץ משברון לב, בכי ועוגמת נפש לא מחכה לך, ובטח לא עתיד משותף.
אבל את בטח יודעת את זה מצוין בינך לבין עצמך.
הרבה בחורות, ממש המון היו במצב שלך, ויצאו משם בוכות ושבורות, את לא תהיי שונה ומיוחדת למרות שאת נהנית מהמחשבה שכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אילן
בדוי17/06/2016תשובה מעולה ועניינית .
מה שכתבת, זה מה שאני יודעת וחושבת אחד לאחד .
היתה לנו שיחה הכי פתוחה שיש . דיברנו ממש על הכל.
יש בנינו יחסים מעולים וכימיה מטורפת עוד לפני שכל זה קרה והגיע לאן שהגיע .
אמרתי לו שזה בדיוק מה שהוא מחפש ואני יודעת ומבינה .
הוא לא כל כך הכחיש אבל הוא אמר שמתפתח אצלו משהו. שהוא מתחיל לפתח רגשות.
אני כמובן גיחכתי . לא קונה את זה . אני ילדה מספיק פיקחית וחכמה .
גם אם זה נכון אני לא אכנס איתו למיטה .
אמרתי לו שהוא צריך למצוא מישהי שתוכל לספק אותו מבחינה מינית ואני לא הבן אדם הנכון .
אמרתי לו שאני רוצה לעצור את זה ושיניח לי הבעיה שהוא לא כ"כ מרפה ולא מוכן לשמוע על זה בכלל .
אבל מה אתה חושב?
כבר היו מקרים שגברים נשואים התאהבו והתגרשו.
אני האחרונה שתהרוס משפחה. אין לי אומץ לעשות דבר כזה.
הבעיה היא שאני באמת פוחדת שהוא יתאהב, כי כמו שאמרתי זה באמת נשמע הזוי ורחוק מהמציאות אבל יש בנינו קשר מיוחד מאוד .
אם אני אמשיך לעמוד על שלי אולי עם הזמן המתיחות בנינו תדעך?
אולי זה יעבור לו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך כלל לא מגיב
מאור17/06/2016לשאלות הקשורות בהרפתקה חולפת ללא משמעות ממש גורלית.
אבל התשובה היא... לא לשתי השאלות.
לא יתגרש והחיזור לא יפסק.
את גירוי קיים ומתמיד מול עיניו ובטח כזה המחזיר פלירטוט.
כל זמן שנחמד ומגניב לו את צעצוע נחמד.
ברגע שאישתו רק תחשוד טיפה היא תעיף אותך משם מיד ואת סתם תיפגעי.
אגב אני הייתי מייעץ לחברה שלי לעוף משם ביוזמתה כי זה הולך להיגמר רע.
את ממש לא בשליטה כמו שאת חושבת שאת.
בנינו... זה לא משנה מה יכתבו לך כאן, את תעשי מה שירגיש לך לעשות או מה שהוא יצליח לגרום לך.
מי יותר משפיע? דמויות וירטואליות טקסטואליות באיזה פורום או גבר עם סמכות אמיתי וכריזמטי שיום יום מולך?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי מקרה אחד מתוך עשר,
אילן20/06/2016מסתיים בנישואים ופרק ב'. את מוכנה לקחת את הסיכון של 9 על 1?
את יודעת מה, בואי נגיד שאת תהיי האחת מעשר, בא לך לחיות עם גבר שקרוב לגיל של אביך, שמגיע עם חבילה של ילדים שתמיד יהיו בעדיפות עלייך?
מה שנראה קשר מיוחד בעינייך, זה קשר שהוא דואג לבנות כ"מיוחד", ברגע שהוא ימצה את הכיבוש, כבר לא תהיי אתגר בשבילו,
גרוע מזה תבזבזי את השנים הכי יפות שלך, כדי למצוא את עצמך מול כלום בסוף, ולבד?
את חייבת לבחור, או לקבל פירורים, באופן זמני, או לשים לזה סוף, באומץ, הרושם שלי שאת משדרת לו "גם וגם", וברור שהוא לא ירפה ממך כל עוד זה המצב.
זה לא "יעבור לו", כי מבחינתו עצם החיזור והכיבוש שלך זה מה שמלהיב אותו, זה האדרנלין שלו. ברגע שתהיי שלו, הוא ינצל את מה שהוא יכול, ויעיף אותך, אל תקטיני ראש. חבל עלייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי. לגבי "מה הוא מרגיש אליי"?
אילן15/06/2016זה קל, חרמנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוס
דני15/06/2016הוא רק רוצה לז..ן אותך...
סורי על הבוטות אבל אי אפשר לכתוב אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם הפוסט הזה נראה בדוי
אנונימית21/06/2016כמו שם הכותבת, כאילו מישהי (או מישהו) מבקש ״לנער״ את הפורום המנומנם משהו.
אבל עדיין אתייחס למקרה ש..
את אמנם מתייחסת לעצמך כ׳ילדה׳ אבל האמת היא ש 24 זה כבר לא ילדה (אני מכירה נשים בגיל הזה שהן כבר אמהות..) אני מניחה שאם לא גדלת וחונכת בג׳ונגל הרחק מחברת אנשים יש לך מושג ביחסי אנוש ולכן את בטח מרגישה ויודעת שמה שמתנהל ביניכם לא תקין (אם לא היו לך התלבטויות כנראה שלא היית כותבת בפורום).
נניח שנעזוב כרגע את כל הזוית המוסרית שבה את הופכת להיות שותפה פעילה בפגיעה והריסת חייה של מישהי שלא מודעת לקיומך ואולי אפילו מגדלת ילדים וחיה עם מישהו שהיא מאמינה בו וסומכת עליו.
ונניח גם את הזוית החוקית- בה ברור שהיחסים ביניכם הם יחסי מרות אסורים שמישהו מכם ישלם עליהם את המחיר (זה כנראה יהיה הוא) במקום העבודה.
לשאלתך- פחות צריך לעניין אותך מה הוא רוצה ויותר לחשוב מה את רוצה- מה שצפוי לך בעתיד הקרוב אלו בעיקר ימים ולילות שבהם את לבד וחושבת על זה שהוא מבלה עם המשפחה ואשתו, שבתות וחגים שלא תוכלו לעולם לבלות ביחד, מפגשי סקס חטופים שבהם תמצאי את עצמך בעיקר מספקת את רצונו ובסופם הוא יעלם בחזרה לעולמו הפרטי ואת - כמובן תשארי לבד. לא תוכלו לצאת לבלות ביחד, לא תוכלי לספר ולחלוק את הקשר שלכם עם חברים/ חברות (לשמחתי החברה עדיין נוטה לשפוט לחומרה קשר שכזה), לא תוכלו לנסוע לטייל, או לעשות ביחד כל דבר שזוג נורמלי היה עושה.
בעתיד הרחוק- ככל שהקשר ביניכם יתפתח- את תרגישי יותר ויותר מנוצלת וממורמרת מהמצב הזה בו הוא ׳נהנה׳ מחיי משפחה ׳נורמליים׳ מצד אחד ומשתעשע איתך מהצד השני. וגם אם אי פעם תמצאי את עצמך בחיים משותפים איתו- עצם הידיעה שהוא עשה את זה איתך ושהוא טיפוס בוגדני לא תאפשר לך לעולם אמון אמיתי בו.
אז נשאלת השאלה- למה את מוכנה ׳למכור׳ את עצמך בזול ולהסתפק בשאריות?? אם את באמת מושכת, מחוזרת, ומוחמאת- כמו שאת מתארת יש לך בטח מבחר יותר מוצלח מלהפוך להיות צלע שלישית בחיים של אחרים והזדמנות ליצור לעצמך חיים יותר טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה של תגובה אנונימית.
אילן23/06/2016כל מילה, בסלע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאור- אני חושבת שהדברים שלי
אתי26/06/2016שיקפו את מה שהרבה חושבים..
קטונטי מלהבין את נפש האדם אבל לצערי הייתי במצבים שבהם אנשים פעלו ללא מחשבה וללא בדיקה או חשבון נפש מה יהיו תוצאות המעשה ואת ההשפעה ההרסנית שיש למעשים שלהם. כל אחד יעשה בסופו של דבר מה שמתאים לו (או לה) אבל מן הראוי לעצור רגע לפני שעושים אותם- לבחון את התוצאה הסופית (במיוחד שהיא די ידועה מראש וברור שזה לא יגמר טוב).. ובמיוחד שאנשים אחרים ישלמו את המחיר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה- התבלבלתי- אילן
אתי26/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
נלי21/06/2016אל תכניסי ראש בריא למיטה חולה!!!
כמו שאמרו כבר קודם, מה שהוא מרגיש זה "ריגוש - התלהבות" הוא ואשתו כבר שנים יחד עוברים ים של מצבים שונים ותחושת ההרגל מורידה את ההתרגשויות.
שתביני שבנישואים יש עליות וירידות ובגידה היא ירידה מטורפת ומזעזעת לקראת עלייה עצומה...נשמע הזוי אבל נכון!!!
רוב הסיכויים שכרגע הוא במצב לא משהו עם אשתו והנה יש לו כל יום משהו שמעורר אצלו את הדם..וזה מדליק וזה מושך...היי בטוחה שהוא לא חושב יותר מידיי קדימה על מה יהיה...הוא פשוט זורם עם הרגע...מה שאת משדרת לו זה מה שתקבלי!!!
נניח תתמסרי לו ואז מה יהיה...את תתאהבי בו ותתחילי ללחוץ שיעזוב את אשתו...הוא ימשוך אותך כמה שיוכל עד שיימאס לו מהלחץ או שאשתו תגלה...ואז היא תתרסק, תשבר וכשהוא יקלוט מה הוא עשה לה תחלחל אצלו החרטה ואז יתחילו במסע לשיקום הזוגיות.
השאלה פה...איפה את בסיפור הזה??
שיהיה ברור לך, להתאושש מבגידה זו קטסטרופה בלשון המעטה אבל כל זוג חייב זאת לעצמו לאחר שחלקו שנים של חוויות משותפות (ילדים, הנאות, קשיים ובעיות) ובגידה היא חלק מקושי מסויים שיש לזוג להתגבר עליו.
תעשי לעצמך טובה עצומה אם תגישי לו מכתב התפטרות כבר היום...אל תהרסי את חייך! את בסך הכל מכשול שיש לעבור אותו בנישואים שלהם.
ובנינו "הכדור הוא עגול" אל תעשי טעיות שיחזרו אלייך מתישהוא בבומרנג...הוא לא שווה את זה!!!
מקווה שהצלחתי לעזור לך בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת כואבת אבל חייבת להאמר.
נדב cs25/06/2016הייי קראתי ואני חייב לומר לך.
את חתיכה סבבה..
הוא גבר נשוי..נקודה
אסור לך לעשות את מה עושה לו את גורמת לו להתמכר ועוד לא שכבתם וזה עוד יותר מחרפן ומחרמן אותו עליך.
את הולכת להרוס בית קיים וזה ממש פשע עוון וחטא ולא רק זה אם את לרגע חשבת שגם אם הוא יהיה איתך הכל יהיה דבש? יש לך טעות חמורה ..על קרמה שמעת??
והיא תחזור אליך ....ובגדול..
לסיום אספר לך בדיחה...
מה ההבדל בין שופל לרוסייה???
שניהם הורסים בתים..... חחחחח כמה שזה עצוב...
אני מקווה שתעשי את הדבר הנכון גם לטובתך.. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?