איך מתגרשים?הצעד הראשון אנא עיזרו לי לסיים זאת במהירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתגרשים?הצעד הראשון אנא עיזרו לי לסיים זאת במהירות
    אלמונית
    14/06/2016

שלום רב,
    בצער רב בעלי החליט שהוא רוצה להתגרש,עזב את הבית אבל עדין לא פנה לבית הדין הרבני ומושך אותי בעיניין.
    אני מעוניינת לעשות את הצעד הזה.לאן עדיף?קראתי קצת באינטרנט שעדיף לבית דין לענייני משפחה?במידה וכן מה עלי להכין להביא?
    תודה למגיבים אני ממש לא מבינה בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נו טוב,

שדון לילה
    15/06/2016

אני יכול להבין איך הכול התדרדר לך והגעת לתחנה הזאת שהיא כשלעצמה אינה מומלצת כלל. אך מאחר ואת כבר ממילא לפני שוקת שבורה, אני יכול להציע לך עצה אחת שאם תצליחי לממש - שווה זהב (או לכול הפחות הרבה ת'אפי דינארים).

תעשי כל מה שאת רק יכולה שתהליך הגירושים לא ינוהל על ידי עורכי דין.

בעיקרון, עורכי דין לענייני גירושין הם סוג של ציפורי טרף שמוציאים את לחמם מאנשים כמוכם וחשוב ששניכם תבינו שהאינטרס של עורכי הדין שתיקחו הוא הפוך לשלכם.
    ככול שתדממו יותר - ככול שהתהליך יימשך יותר, ככול שיהיו יותר ישיבות בית הדין, כך הם ירוויחו יותר. יש לא מעט מאלה שמזינים את אש הריב והמדון כדי שתתכסחו כמה שיותר ולא תמיד אכפת להם שבסוף הדרך אתם שניכם תתרוששו והילדים שלכם יישארו פגועים מכל התהליך.

ולכן האינטרס של שניכם להתעלות על הכעסים, התסכולים והאגו ולנסות לסיים הכול בהסכמה הדדית למשל בהליך גישור כשאיש מכם אינו מיוצג על ידי עורך דין.
    ואל תשכחי שכשיש ילדים אתם לעולם לא תיפרדו כי הילדים הם חוליה מקשרת ביניכם גם אחרי הגירושים.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיף להגיע להסכם גירושים

הנבגד
    15/06/2016

שלום לך,

כדאי מאוד לפני שאתם מתגרשים שתעשו את הכל על מנת להישאר ביחד ולשקם, תלכו לטיפול זוגי ורק לאחר מכן תקבלו החלטה.

במידה וזה כבר מאחוריכם ושניכם מעוניינים להתגרש סופית , הדבר הנכון הוא לעשות הסכם גירושין ולא להגיע לתביעות בבתי דין.
    הסכם גירושין זו הדרך הקלה, המהירה , התרבותית והזולה ביותר.
    תנסו לסכם ביניכם הסדרי ראיה וחלוקת רכוש , תפנו למגשר / מגשר-עו"ד שם יערכו לכם הסכם שאותו יאשר בית המשפט לענייני משפחה ובהמשך גם בית הדין הרבני.
    תעשי בגוגל גישור גירושין , שם תוכלי לקרוא ולהבין את התהליך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה....למי לפנות ?

אלמונית
    15/06/2016

למי אני פונה לפתחת תיק?להתחלת התהליך לרבנות או לבית משפט לענייני משפחה?.לא מעוניינים לערב עורך דין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גישור

הנבגד
    16/06/2016

אני חושב שאת צריכה יעוץ מקצועי לתהליך.

תפני למגשר גירושין והוא ינחה אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך פונים למגשר?

אלמונית
    08/10/2016

האם זה בתשלום?
    במידה ולא פונים לעורך דין חלוקת הרכוש נקבעת על פי הסכום רשום של הזוג?
    תודה על התשובות...מיואשת לגמרי רוצה לסיים את זה כמה שיותר מהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין

דני
    09/10/2016

שלום לך,

ברור שעדיף לך בית משפט לענייני משפחה.
    קודם כל בקשה להסדר מזונות זמניים לילדים והסדרי ראייה, אחר כך להתקדם.
    אם את יכולה לקחת עורכת דין מה טוב. והיה ולא לדעתי יש מרכזי סיוע לנשים שניתן לחפש באינטרנט.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו