מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מתגרשים?הצעד הראשון אנא עיזרו לי לסיים זאת במהירותאלמונית14/06/2016
שלום רב,
בצער רב בעלי החליט שהוא רוצה להתגרש,עזב את הבית אבל עדין לא פנה לבית הדין הרבני ומושך אותי בעיניין.
אני מעוניינת לעשות את הצעד הזה.לאן עדיף?קראתי קצת באינטרנט שעדיף לבית דין לענייני משפחה?במידה וכן מה עלי להכין להביא?
תודה למגיבים אני ממש לא מבינה בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נו טוב,
שדון לילה15/06/2016אני יכול להבין איך הכול התדרדר לך והגעת לתחנה הזאת שהיא כשלעצמה אינה מומלצת כלל. אך מאחר ואת כבר ממילא לפני שוקת שבורה, אני יכול להציע לך עצה אחת שאם תצליחי לממש - שווה זהב (או לכול הפחות הרבה ת'אפי דינארים).
תעשי כל מה שאת רק יכולה שתהליך הגירושים לא ינוהל על ידי עורכי דין.
בעיקרון, עורכי דין לענייני גירושין הם סוג של ציפורי טרף שמוציאים את לחמם מאנשים כמוכם וחשוב ששניכם תבינו שהאינטרס של עורכי הדין שתיקחו הוא הפוך לשלכם.
ככול שתדממו יותר - ככול שהתהליך יימשך יותר, ככול שיהיו יותר ישיבות בית הדין, כך הם ירוויחו יותר. יש לא מעט מאלה שמזינים את אש הריב והמדון כדי שתתכסחו כמה שיותר ולא תמיד אכפת להם שבסוף הדרך אתם שניכם תתרוששו והילדים שלכם יישארו פגועים מכל התהליך.
ולכן האינטרס של שניכם להתעלות על הכעסים, התסכולים והאגו ולנסות לסיים הכול בהסכמה הדדית למשל בהליך גישור כשאיש מכם אינו מיוצג על ידי עורך דין.
ואל תשכחי שכשיש ילדים אתם לעולם לא תיפרדו כי הילדים הם חוליה מקשרת ביניכם גם אחרי הגירושים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף להגיע להסכם גירושים
הנבגד15/06/2016שלום לך,
כדאי מאוד לפני שאתם מתגרשים שתעשו את הכל על מנת להישאר ביחד ולשקם, תלכו לטיפול זוגי ורק לאחר מכן תקבלו החלטה.
במידה וזה כבר מאחוריכם ושניכם מעוניינים להתגרש סופית , הדבר הנכון הוא לעשות הסכם גירושין ולא להגיע לתביעות בבתי דין.
הסכם גירושין זו הדרך הקלה, המהירה , התרבותית והזולה ביותר.
תנסו לסכם ביניכם הסדרי ראיה וחלוקת רכוש , תפנו למגשר / מגשר-עו"ד שם יערכו לכם הסכם שאותו יאשר בית המשפט לענייני משפחה ובהמשך גם בית הדין הרבני.
תעשי בגוגל גישור גירושין , שם תוכלי לקרוא ולהבין את התהליך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה....למי לפנות ?
אלמונית15/06/2016למי אני פונה לפתחת תיק?להתחלת התהליך לרבנות או לבית משפט לענייני משפחה?.לא מעוניינים לערב עורך דין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגישור
הנבגד16/06/2016אני חושב שאת צריכה יעוץ מקצועי לתהליך.
תפני למגשר גירושין והוא ינחה אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך פונים למגשר?
אלמונית08/10/2016האם זה בתשלום?
במידה ולא פונים לעורך דין חלוקת הרכוש נקבעת על פי הסכום רשום של הזוג?
תודה על התשובות...מיואשת לגמרי רוצה לסיים את זה כמה שיותר מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושין
דני09/10/2016שלום לך,
ברור שעדיף לך בית משפט לענייני משפחה.
קודם כל בקשה להסדר מזונות זמניים לילדים והסדרי ראייה, אחר כך להתקדם.
אם את יכולה לקחת עורכת דין מה טוב. והיה ולא לדעתי יש מרכזי סיוע לנשים שניתן לחפש באינטרנט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?