לפעמים החיים יותר מוזרים מסרטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפעמים החיים יותר מוזרים מסרטים
    שדון לילה
    29/06/2016

לפני שנה פתחתי חשבון באיזה אתר היכרויות, העליתי כמה תמונות אבל מהר מאוד הבנתי שרוב הפרופילים של נשים הם בלופים שפתחו בעלי האתר והיתר זה בעיקר יצאניות ונערות ליווי, לא חידשתי את המנוי אך המשכתי לקבל מיילים על כל מיני נשים שכביכול מחפשות וכתבו לי אבל נבעך לא עשו מנוי וכמובן מציעים לי "מבצע" משעשע למנוי שנתי אצלם בבלופרייה.
    אבל לפני שבוע הקלקתי מתוך סקרנות על אחת שנראתה לא רע בכלל והפלא ופלא - היא עשתה מנוי אז שלחתי לה את האימייל שלי.

ההתכתבות איתה הייתה קצרה מאוד. הציגה את עצמה כישראלית שכבר המון זמן גרה בארה"ב, באה לכמה שבועות לבקר את הבת שלה בארץ ואיך אומרים... רוצה לנצל את חלון ההזדמנויות לפני שהוא נסגר. בת 45 או משהו כזה. שלחה לי כמה תמונות בלי ראש אך נועזות בכותונת לילה שחורה חצי שקופה שהראו גוף כמעט מושלם. אז קבענו להיפגש למחרת בבית קפה לא רחוק מהנתב"ג. לקחתי בחשבון שאולי זאת יצאנית שמתחזה אבל החלטתי לקחת את הסיכון.

בשעה המיועדת אני כבר ממוקם באותו בית הקפה, לובש את החולצה בצבע שקבענו ועוד כמה סימנים שתוכל לזהות אותי שם. לפתע נכנסת צעירה כבת 20, אולי פחות. ניגשת אלי ושואלת אם אני זה ה XXXXX.... אני מאשר והיא מתיישבת מולי. "נו טוב, הנה נפלתי על נערת ליווי" חשבתי לעצמי. דווקא הייתה לי מישהי בגילה אך לא קרה לי שבת 20 התחזתה לבת 45 אלא להיפך.... אבל עשיתי את עצמי כאילו זה נורמלי והחלטתי שלפחות יהיה מעניין לשוחח איתה, הזמנתי לה קפה. מסתבר שהיא סטודנטית, לומדת באותו התחום כמוני וקלטתי שהיא לא נערת ליווי... אז מה היא?

אז שאלתי אותה מה פשר התרגיל המוזר עם הגיל והתמונה שלא התאימה? היא עשתה לי תנועה של ששששש.... עם היד, תקתקה משהו בסמרטפון, קמה והלכה בדרך החוצה. ואז אישה מבוגרת יותר קמה אליה, הן התחבקו, התנשקו והחליפו כמה מילים, הצעירה המשיכה החוצה והמבוגרת משכה אליה מזוודה גדולה, ניגשה אלי והתיישבה. ואז נפל אצלי האסימון - היא בת ה- 45 ובעלת הגוף שאהבתי בתמונות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• והמשך לאותו סיפור

שדון לילה
    29/06/2016

היא לא נתנה לי יותר מידי זמן לחשוב וממילא הדם זרם לי למקום אחר. אמרה שהטיסה שלה בעוד 5 שעות או משהו כזה ואם אני ספונטני ורוצה אותה, היא תבלה איתי כל את הזמן הזה. היא עוד שואלת אם אני רוצה? באופן ספונטני באתי מוכן לכל מקרה ואפילו מספרי הטלפונים של צימרים מהאזור היו בהיכון.

כעבור כמה דקות שלושתנו (אני, היא והמזוודה שלה) נסענו למקום ממש קרוב לשם, איך שדלת הצימר נסגרה מאחורינו התנפלנו זו על זה ברעבתנות כאילו התנזרנו שנים. חלקי בגדים עפו לרצפה, לספה, לכורסה... הפעם הראשונה שלנו הייתה חזקה ופרועה. התפוצצנו באורגזמה ונשפכנו על הסדינים שטופי זיעה ומתנשפים.

אחר כך שכבנו מחובקים על כוס עם ויסקי סינגל שהיא שלפה מהמזוודה שלה והיא סיפרה לי את סיפור חייה ומה הביא אותה לסדינים האלה איתי.
    מסתבר שזאת הבת שלה היא שיזמה את הכול. היא זאת שפתחה חשבון באותו אתר היכרויות, היא שהתכתבה איתי ורק אז שכנעה את אמה ללכת על זה וצילמה אותה בלבוש ובתנוחות המגרות. היא הצעירה שפגשה אותי בבית הקפה. רצתה לוודא שמשאירה את אמה "בידיים טובות"... הן נפרדו שם בבית הקפה. היא התקשרה לביתה לעדכן שהכול בסדר...

היו לנו עוד כמה שעות טובות ביחד בצימר הזה וניצלנו אותן במלואן. אחרי שסיפקנו את הרעב הראשוני, הפעמים הבאות לא היו בפראות אלא הרבה יותר ברוך, הרבה יותר לאט. עם הרבה ליקוקים וליטופים, קצת נשיכות...
    השעות עפו כל כך מהר, התזכורת בסלולרי הודיע שהגיע הזמן לזוז. לטעום עוד קצת, מקלחת, להתלבש, קפה...

הורדתי אותה בטיסות יוצאות בטרמינל 3. חיבוק חזק ונשיקה עם הלשונות, חיוך, ניפנוף ביד והיא הלכה בדרך לטיסה שתיקח אותה אל בעלה האמריקאי שבטח לא חושד בדבר. מטר לפני השער היא מסתובבת, שולחת לי נשיקה באוויר ונבלעת באולם. אני מניע את הרכב, מפליג אתו לאט ומהורהר בדרך הביתה וחושב לי "למה אני אל יודע את שמה"?

(התמונה לאילוסטרציה בלבד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפעמים הבוקר הוא הוכחה שלא כדאי

אתי
    29/06/2016

להיכנס לפורומים מאוחר בלילה אחרי כמה שוטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב שאתה חלאה.

אילן
    30/06/2016

רוב הכותבים פה עברו חוויות של חוסר נאמנות, או מתמודדים עם בעיות זוגיות, ומשברים משפחתיים שונים, ואתה כותב פה סיפורים פורנוגרפים, כדי לזרות מלח או השד יודע למה.
    או שאתה דפוק בראש והתבלבלת בפורום, זה קורה, או שאתה באמת המיץ של הזבל.
    מאחל לך שתחטוף מחלת מין קשה במיוחד. אמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני לא חושב שארד לרמה שאתה מפגין

שדון לילה
    01/07/2016

אני לא מכיר אותך או את הסיפור שלך אבל אניח שאתה שייך ל 95% מהנבגדים הקלסיים שמאשימים אותה, אותו ואת כל העולם ואחותו ורק לא מסתכלים על עצמם בראי.
    רוצה להגיד לך שאם אתה יודע שאשתך בגדה סימן שתפסת אותה ולכן לא אפשרי שזה אני כי אף פרטנרית שלי לקשר מהצד לא נתפסה. אני דואג לכך. אז בלי עניין אישי או קי?

אני אדבר על אותה לאה (כנראה שם בדוי) ובעלה... תסביר לי איך זה שאני תוך כדי תנועה גיליתי את מה מטריף את החושים שלה ומרעיד לה את החצוצרות - מה שבעלה לא הצליח לגלות במשך 25 שנות נישואיהם?!
    והיית צריך לראות איך היא רעדה כולה כשהלשון שלי כשרק הרגישה את הנשימה החמה שלי, עוד לפני שלשוני נגעה שם... לא אבאס אותך "בתיאורים פורנוגרפיים" כלשונך, אבל היינו עסוקים מאוד בשעות האלה לפני הטיסה שלה.

אתה חושב שזה הגיע לה לחיות את כול השנים האלה ולהסתפק בתחליף מפלסטיק רוטט ולחשוב שהיא פשוט מאלה שמתקשות מאוד לחוות אורגזמה?
    אתה אומר שהיא בוגדת ובטח נבלה כמעט כמוני אבל איפה היה בעלה כול השנים האלה? האם הגיע לפרח הזה לחיות בהזנחה וחוסר האכפתיות מצידו כשבמקרה הטוב היה גומר מהר ומסתובב לצד השני?
    האם הגיע לה להגיע למות בלי לדעת את הדבר האמתי? האם הגיע לה להיות במצוקה כזאת שהבת שלה גילתה החליטה לסדר לה גבר מהצד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה נותן לעצמך יותר מדי קרדיט

ליטל
    01/07/2016

אתה באמת חושב שמישהי כזו (מבלי להיכנס לסיפור שלך אם אמיתי או פנטזיה) חיכתה רק לך כדי לגלות את חווית הסקס מחדש?
    אחת שמנויה באתר להיכרויות למטרת סקס כבר פרפרה כמוך בעשרות.
    רק שברוב ניסיונה עם גברים גם למדה שלומר להם שהם ה"מושיעים" שלה ואותו אחד שאיתה כרגע גילה לה את גופה מחדש גורם לו להתלהבות יתר וחוות ההוכחה עליו.
    יתכן מאוד שבעלה שבבית לא חושד בדבר והוא בסדר גמור ומתפקד מצוין וגם הוא פעם העיף לה את החשמל אלא שנמאס לה רק איתו כמו שלך נמאס רק עם אישתך והיא רוצה אחרים.
    והכי עצוב בכל הסיפור, שבסוף הוא אשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה: כמה בחורה צריכה להתאמץ

שדון לילה
    01/07/2016

בשביל לתפוס גבר?
    תשובה: כלום.

כדי לבחון את טענתך אפעיל את המבחן של "מה יוצא לה מכול המשחק הזה?" והתשובה היא שלא יוצא לה כלום. כמו שהיא נראית, היא יכלה להכניס אותי למיטה רק בקריצה או מכסימום להגיד לי "בוא אלי".
    ולכן לא נראה לי שאחת כמוה צריכה להתאמץ כל כך, להמציא סיפור קורע לב, לערב מישהי נוספת בסיפור ולהעלות הצגה. למה?

אז נכון, יש לא מעט "מפרפרות" כלשונך באתרי ההיכרויות. יש גם בלתי שפויות בעליל. אבל ממעט הזמן שביליתי אתה אני נוטה להאמין לסיפור שלה הרבה יותר מאשר לסיפור קונספירציה הזוי שלא נותן לה שום דבר.

ודווקא הסיפור הזה של מישהי שנלכדה בנישואים שעם הזמן הפכו לחסרי סיפוק מיני, רגשי או אנושי או כל צירוף של השלושה - הוא סיפור שחוזר על עצמו הרבה מאוד פעמים, כל פעם בווריאציה שונה.

יחד עם זאת אני מודע לכך שהעולם מוזר וסיפורים הזויים לא חסרים פה אז לא ניתן לפסול את טענתך על הסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מה שנוח לה להגיד ולך נוח להאמין

ליטל
    01/07/2016

המציאות רחוקה משם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכותך

שדון לילה
    01/07/2016

זכותך לחשוב מה שבא לך להחזיק בדעתך לגבי מניעיה ואפילו לטעון שלא היה והכול פרי הדמיון שלי, לא ניתן להפריך או להוכיח שום דבר והאמת שזה גם לא כל כך חשוב.

מבחינתי אני קיבלתי ביקור בגן העדן לכמה שעות ולא צריך יותר מזה אחת לכמה זמן. כתבתי את מה שכתבתי באותו ערב כי חזרתי בתחושה קצת מוזרה מזה שבת סידרה מפגש מיני עבור אימה (מה שאפילו לי נראה קצת הזוי...) אבל מרוגש ובמצב רוח מרומם ומלא סיפוק מהמפגש הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר לפחות התאפקת

ליטל
    01/07/2016

ולא צרפת גם את הבת לפנטזית שלישיה שיש רק בסרטי פורנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי לך להפסיק לצפות בפורנו

שדון לילה
    01/07/2016

זה מציג תמונה מעוותת של המיניות והופך אנשים לציניים ברמות קיצוניות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומרים שלזהות את מקור הבעיה

ליטל
    01/07/2016

זו כבר חצי דרך בטיפול.
    אתה בדרך הנכונה.
    ועוד משהו
    לשלם לנערות ליווי, לא נחשב.
    סתם ככה לידע הכללי שלך למקרה שפספסת.
    באשר אליי..
    אני את הפורנו שלי עושה, לא צופה (ובבית עם המוצלח שלי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה יופי, עכשיו את כבר מטפלת בי?

שדון לילה
    01/07/2016

אני באמת מודה לך על כל הכוונות הטובות שלך אבל לא צריך, אני בסדר גמור.
    לנערות ליווי אתחיל לשלם אולי כשיסור חיני מנשים הסקסיות האלה שנמצאות בכול מקום כמעט.... ומקווה שזה לא יקרה בקרוב.

סתם תוהה.... אם המוצלח שלך נמצא אצלך בבית אז מה לכול הרוחות את עושה בפורום הזה?
    יש כאן כמה וכמה משתתפים ומשתתפות שעושה רושם שבאים לכאן מתוך תסכול ועצבים על בני זוגם שלא שמרו אמונים לדעתם.... אני כאן כי הנושא קרוב אלי ובא לי קצת לראות מה קורה גם בצד השני...
    אבל את? הכול משולם לך בבית, בעלך לא בוגד, את לא בוגדת ולא מפנטזת על זה אפילו ועושה פורנו בבית שזה נשמע כמו ג'וב החלומות - מה מושך אותך לכאן?

אבל את לפחות לא מאחלת לי "מחלת מין קשה" שזה.... HIV ? ועל כן תודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש עוד אנשים ייקרים לי

ליטל
    01/07/2016

שעוברים מצבים שקטונתי מלהבין אך מנסה.
    מחלות לא מאחלת לאיש.
    עוד לא רצחת אף אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה לא תוכלי

שדון לילה
    01/07/2016

כי לאנשים שונים אישיות שונה.
    פשוט תקבלי כמו שהוא את מי שאת רוצה ואל תקבלי את מי שלא רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגבזה לא שמישהו כאן קנה את הסיפור

ליטל
    01/07/2016

זה הכל למען הדיון.
    אתה די בסרט הוליוודי זול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילן- לא שווה אפילו התייחסות

אתי
    01/07/2016

הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות עם מישהו כזה זה להגיב לשטויות שלו- זה ברור שהבחור חי בפנטזיות וניזון מפרובוקציות- מה שהיה ניכר כבר קודם בהודעות וב״שיחות״ איתו. קצת פטתי לראות מישהו שואב את ההנאות שלו מלפגוע באחרים - אבל זה כנראה דפוס.
    אדון שדון- הייתי ממליצה לך להוריד את מינון הפורנו שאתה צורך ואולי גם לפגוש מטפל- הייתי מציעה מטפלת אבל בטח תמצא דרך להטריד גם אותה.. יש הרבה פורומים אחרים ברשת שיתנו במה לכאלו כמוך- למה שלא תחסוך לכולנו ופשוט תעבור לכתוב שם?
    הלוואי שהיה פה מנהל פורום אחראי והיית נחסם כבר, כי האמת שדי נמאס לקרוא את השטויות שאתה מנסה לכתוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיפור האמיתי הוא

ליטל
    30/06/2016

שבאמת הגעתי ונכנסתי לאוטו אך אחרי מבט חטוף אחד יצאתי משם.
    ממש לא הטעם שלי!!!
    לא צימר ולא נעליים, העדפתי לעשות שופינג.
    אילו ידעתי מה הוא ימציא פה הייתי קונה גם קולה ופופקורן בשביל הבחור (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רואה שנכנסת לויברציות

שדון לילה
    01/07/2016

אם את באמת הולכת לבליינד דייטים ככה על הכביש, אתן לך רק עצה קטנה אך חשובה: לכולם, אבל לעולם את תיכנסי לרכב לא מוכר שיושב בו גבר שלעולם לא פגשת. זה מסוכן מאוד מאוד.

הכי טוב והכי מתאים לפגישת היכרות זה במקום ציבורי שיש בו אנשים רבים - בית קפה למשל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט הזוי

ליטל
    01/07/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו