מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתלנות של מפקד נשוי בחברתו הגרושהאמבר31/07/2016
היי
אני נמצאת בקשר עם מפקד בקבע, נשוי, כ10 חודשים. הכרנו באתר חילופי זוגות. במהלך זמן זה הוא תמיד שאל אם אני מקנאה לו. התאהבתי בו נואשות ועדיין... היום אני מבינה שהקשר מאוד רע לי. הוא כובל, שתלטן בצורה אופססבית. נותן לי הוראות ואינו מקשיב לצרכים שלי.לפי התיאוריה אני צריכה להפרד ממנו. מה שעשיתי כבר כמה פעמים.אני מוצאת את עצמי בוכה תמידית ונראה שהוא אוהב את זה. יש לו כל מיני תכסיסים להקשות עליי.. כגון לא ליצור קשר איתי או מבקש שקט נפשי לכמה ימים. נראה שאני בדיכאון ואינני יודעת מה לעשות?! אינני יכולה להיפרד מצד אחד ומצד שנו פגועה. השבוע הוא ביקש לצרף אלינו עוד אשה שתהיה איתנו באופן קבוע במפגשי החילופים. היות ולא הסכמתי הוא העניש אותי בכך ששוב ביקש שקט. הצעתי לו להיפרד ושיתחבר לבחורה החדשה.נעלבתי נורא.הוא אינו מוכן לוותר עליי. למה???
אינני יודעת מה לעשות.. בבקשה עיזרו לי לפצח אותו ולהבין מה אני עשה כאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלנות של מפקד נשוי בחברתו הגרושה - תגובה
יששכר רוטרי31/07/2016שלום לך אמבר,
אני מודע לכאבי הלב שיש לך, הקנאה וההשפלה מכאיבות לך מאוד.
יש אליך מספר שאלות:
1. היכן בעלך בתמונה? (חילופי זוגות?)
2.האם אינך מבינה שאומללותך רק תגביר לו את יצר ההתעללות שלו בך?
3. אם הבינותי את האישיות שלו...הרי שעליך להיפרד ממנו ולשכוח אותו, כי כאשר בעלך יגלה...יהיו לך שתי חזיתות להיאבק בהם, ואני לא יודע מה יותר גרוע.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעל, חבל שאתה לא קורא בעיון.
אילן03/08/2016בכותרת כתוב "שתלטנות של מפקד נשוי בחברתו הגרושה" (או משהו דומה).
חילופי זוגות לא חייבים להיות בין זוגות נשואים בשני הצדדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיב אגרסיב במיטבו..
אתי31/07/2016אני המסכנה, הוא שולט בי, מחליט עלי, משחק לי משחקים, מחליט מתי ואיך ואם בכלל נפגש...
והנה המנהל האמיץ של הפורום רץ להגן ולייעץ ולפרוש את חסותו...
(דרך אגב- איפה היית כשרמסו/ העליבו/ השפילו/ המעיטו בערכם של אלו שבאמת נזקקו לעזרה בפורום? - דומם...)
בכל מקרה כנראה שזה עובד... אם זה אמיתי ואם לא.
אישית- אני מאבדת את הסבלנות לאנשים שעסוקים ב״מצוקה״ של עצמם בלי שום מחשבה לנזק שהם גורמים לחיים של אחרים.
האמת? איבדתי את העניין במילה ׳נשוי׳ אבל בגלל שמנהל הפורום בחר לענות אני מוסיפה-
גבירתי- קחי אחריות על החיים שלך ואולי תביני את הנזק שאת עושה לחיים של אחרים- זה בכלל לא משנה איזה חלק הוא רוצה או מבטיח להיות מחייך (באמת קשה לנחש??) חשוב למה את חושבת שאת זכאית להיות חלק מחייו וחיי האישה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם אתי
נלי04/08/2016לחלוטין...כל מילה בסלע !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש פה לפצח? מה את ילדה קטנה?
שדון לילה31/07/2016פשוט עצבנת אותי עכשיו. אם הוא עושה לך רע - במקום לקשקש בפורומים תגידי לו שלום שלום ואל תחזור גם בחלום.
אני בכלל מתפלא על מה ההתלבטות שלך ולמה את צריכה שהוא יסכים לוותר עלייך? למה, לך אין מילה פה?
בהתחלה כתבתי שזאת דוגמה מובהקת לכך שקשר בין נשואים לפנויים הוא לא טוב אבל במחשבה שניה לא דוגמה ולא גלימה - הטיפוס הזה הוא חולה נפש ואני לא הייתי נותן לו לפקד על זוג אוגרים אפילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?