מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשואה באושר רב אבל לפעמים נמשכת לאחריםמאיה31/07/2016
אני ובעלי נשואים שלוש שנים והורים לתינוק. אני מאוד אוהבת את בעלי ונמשכת אליו ויש לנו זוגיות טובה מאוד, כמובן עם העליות והירידות של כל זוג. אבל לפעמים אני מוצאת את עצמי נמשכת לגברים אחרים, אני בחיים לא אבגוד, אבל קצת מתבאסת שזהו, אני עם גבר אחד עד סוף החיים ואף פעם אני לא ארגיש עוד איך זה להיות עם מישהו חדש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה החיים, מה חדש בזה?
ליטל01/08/2016זה הקושי הכי גדול של בני זוג לאורך השנים.
מתמודדים עם זה (או שלא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פשוט
ליטל01/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמור מאוד.
אילן03/08/2016נשואים שלוש שנים?תינוק? אתם בעצם עוד בירח הדבש שלכם. אם בשלב זה את נמשכת לגברים אחרים וכבר מבואסת שאינך יכולה להרגיש אחרים, מה יהיה בעוד עשר שנים? או יותר?
בשלב כל כך מוקדם של הנישואים, את בכלל לא אמורה להבחין בגברים אחרים, קל וחומר להימשך ולהתבאס שאת "תקועה" עם אחד.
אני לא קונה את ה"מאושרת", יכול להיות שהתחתנת כדי לא להישאר רווקה, ויש בחורות כאלו שחייבות לסמן "וי", אולי רצית חתונה וילד כמו כל הבחורות, אז עשית את זה, אבל לא כולם בנויים למונוגמיות, ואם זה כך, אולי עדיף שתיפרדו כבר עכשיו כידידים, לפני שמגיע כל הגועל נפש, שיגיע במוקדם או במאוחר.
תישארי גרושה עליזה ותחגגי עם מי שבא לך, אין פסול בזה, את עניין המשפחה כבר מיצית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אילן, נראה לי שממש הגזמת
מאיה03/08/2016עם התגובה הזו. אתה נשוי? ואם כן, לא קרה לך שהרגשת משיכה לאישה אחרת? נראה לי שממש לא הבנת אותי, אני מאוד אוהבת את בעלי, לא רוצה להיפרד ממנו ולעולם לא אבגוד בו וכן, אני כן מאושרת איתו. יש הבדל גדול בין פנטזיות למציאות אם לא שמת לב. לא התחתנתי כדי להישאר רווקה, ממש לא ואני יכולה להבטיח לך שלא יהיה שום גועל נפש ותאמין לי אני יודעת מה זה גועל נפש. ואם אתה לא יודע הטבע האנושי לא מותאם למונוגמיות, זו בחירה, להיות עם בן זוג אחד לכל החיים, זו בחירה שצריך לעשות בכל יום. חבל שאתה ממהר לשפוט על פי מודל נשי פרימיטיבי כלשהוא שקיים אצלך בראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה, מצטער אם הגזמתי.
אילן03/08/2016אבל עכשיו את מדברת על פנטזיות, אז זה סיפור אחר לגמרי. פנטזיות שנולדות בראש ומתות שם, אני דווקא מאוד בעד. זה יכול להעשיר את חיי המין.
איכשהו לא התרשמתי מההודעה הראשונה שזה מסתכם בפנטזיות, אלא שאת חיה בתחושה של פספוס, ואם טעיתי, אז אשמח להתנצל.
בכל זאת, נדמה לי שאחרי זמן קצר כל כך, כשיש לך תינוק שבוודאי גוזל מזמנך ומתשומת ליבך, נראה לי קצת, רק קצת, תמוה שאת מבואסת שלא תתנסי בחוויות עם אחרים.
כל אחד או אחת נמשך אי פה אי שם לגבר או אישה אחר/ת, אבל לא בתדירות גבוהה, וגם אז זה קורה בשלבים יותר מאוחרים בחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילן- אם לא הבנת
אתי03/08/2016מאיה=שדון.. יותר מדי משפטים נשמעים מוכרים.. די עצוב להבין שהפורום הזה נשלט על ידי טרול חסר מצפון או דעת ונטול אמפטיה..
למען הסר ספק- משיכה לאנשים (גברים או נשים) אחרים היא טבעית- בעיקר שאדם אחר מחזר| מפלרטט ומבעיר את החשק - השאלה העיקרית היא מה עושים עם זה!! אם את/ אתה נשוי/ נשואה- ההתחייבות הרגשית היא- כלום!!! אנשים חלשים/ טיפשים/ מכורים/ או כאלו שמצדיקים לעצמם את הבגידה יתנו לעצמם את הרשות. מי שבר דעת או מצפון- כנראה שלא..
שאלה אחת פשוטה- מה היית מרגיש/ה אילו הבן זוג שלך היה נכנע לחשק ובוגד בך עם מישהו/ מישהי אחרת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת לא הבנתי.
אילן04/08/2016חלאת האנושות הזה לא רק מזהם את הפורום, במסע הצלב האובססיבי, למען הטעיה ושקרים בחיים, אלא "מיישם" את סגנון חייו גם בתחומים אחרים.
אני בטוח שיום אחד כל השקרים שלו יתפוצצו לו בפנים.
אני לא בן אדם שעושה אותה טעות פעמיים.
זה לא יקרה שוב.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה, את צריכה להבין שהתקבץ כאן
שדון לילה07/08/2016גרעין קשה של לא סתם כאלה שבגדו בהם או נטשו אותם, אלא בנוסף לזה אלה גם חרא בתור בני אדם (מצטער, לא מצאתי חיה שיהיה הוגן להעליב אותה בהשוואה) .
טיפוסים שבשונה מאחרים שקמו ובנו חיים חדשים, אלה מתבוססים בג'יפה של עצמם, מלאי תסכולים ומרירות על כולם ובעיקר על כאלה שהחיים שלהם טובים. זה ממש כואב להם אפילו פיזית.
אז אלה זבל של אנשים, צריך להתייחס אליהם כמו לחרא של כלבים על מדרכה - להשתדל לא לדרוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשהשכנים אינם יאים בעיניך
אתי07/08/2016אתה מוזמן ללכת ללא שוב ולאסוף איתך את ריח הצחנה.
למקרה שלא הבנת- זהו פורום תמיכה לאנשים שחוו או עוברים משבר! אין בו מקום לריסוס דעות והשפלה. רוב החברים בפורום הזה היו פה לפניך ויהיו הרבה אחריך. לפנטזיונרים משועממים בשעות הלילה ויצורים בוגדניים והרסניים שכמותך יש הרבה פורומים ואתרים אחרים שישמחו לקבל שדים ושטנים כמוך- לדוגמא- אשלי אדיסון.
ביי ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת "יבש לי" עם "האורך לא קובע" אילן
שדון לילה07/08/2016אתם יכולים להיות זוג נפלא.
שניכם נקצת דומים לבני אדם. רק הרבה הרבה יותר קטנים, מתוסכלים ו.... לוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה שאת שני המשפטים האלה זכית
אתי07/08/2016לשמוע די הרבה. ניוז פלאש.. כשבא לה עליך- לא יבש לה- ואם האיבר קטן במיוחד - הגודל (או הקוטן) כן קובע. בכל מקרה אתה די מוכיח מה שכולנו כבר הבנו- אתה יצור מתוסכל מינית עם בעיה פיזיולוגית.. לא נורא, העיקר שהמוח עובד (חבל שלא בכיוון הנכון)...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרבים מתחילים כך
שדון לילה06/08/2016ורובם במוקדם או במאוחר מוצאים את הדרך ליחסים מחוץ לנישואים.
זה נורמלי לגמרי ולא צריך לפחד מכך והכי חשוב - לא צריך להתרגש מצדקנים וצדקניות עם קולות צווחניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב ממש לא רציתי להגיב אבל...
מאיה06/08/2016כמו ששמתם לב, לא אני לא שדון לילה, סתם בחורה שחיפשה איזשהו מענה (מקצועי) וקיבלה רק שטויות ומתחרטת כבר שהעלתה את ההודעה הזו. ובקשר לשדון לילה, אולי כדאי להקשיב לו לפעמים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו ממש הפתעה
אתי06/08/2016או שפיצול האישיות התחבר או שהדיג סוף סוף הצליח- מה שבטוח מצא מין את מינו- אולי עכשיו יהיה קצת שקט.
השם ירחם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח אתי כל הכבוד, איך קלטת אותו.
ליטל06/08/2016לא קלטתי את זה ואחרי שכתבת שזה הוא עוד היה בי מקום לספק.
אבל כשהוא הגיב בשתי השמות (כמו שחיכיתי שיקרה)
מיד הבנתי שצדקת.
שאפו.
הדמות מצוצה מהאצבע כמו הסיפורים שלו חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח.. גדול.
אילן07/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שכדאי להקשיב לשדון הלילה. חחח.
אילן07/08/2016אתה הרבה יותר טיפש ממה שחשבתי. אתה תיפול הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?