שוקלת גירושים תנו את דעתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוקלת גירושים תנו את דעתכם
    דנה
    11/08/2016

היי חברים אשמח לשמוע דעתכם..
    אז ככה....
    אני בת 26 נשואה עם שני ילדים
    אני עם בעלי מגיל 16
    יש לציין שתחילה ממש לא רציתי אותו גם מבחינת מראה לבסוף נקשרתי לבן אדם עם הטוב לב וככה התחתנו מוקדם לקראת גיל 19.סתם להמחשה אספר שכולם אומרים שאני מהממת והרבה יותר יפה ממנו ויש לי מחזרים בעבודה..
    יש לציין שהוא אדם טוב ,דואג, מעריך,אבא נהדר,והמשפחה הכי חשובה לו,
    הבעיה שלי מאז ומתמיד היא החום האהבה ויחסים!!
    אין לו לבוא לתת חום חיבוק נשיקה זה נדיר מאוד
    מחמאות הוא לא נותן כגון יפה שלי דברים כאלה
    לטענתו כך גדל וקשה לו לשנות זאת.
    והסקס, הוא ככה פעם בשבוע לפעמים פעמיים ולפעמים גם פעם בשבועיים, גם שאני מנסה ליזום לשלוח לו הודעות מדליקות לא תמיד בא לו....אני הרפתקנית אוהבת שטויות גיוונים,
    )לא נראה לי שבוגד אם תהיתם( מאז ומתמיד היה כזה
    וגם הסקס נעשה אולי במסתכם 10 דקות
    בסקס הוא אומר לי שאני מושכת אותו וכו וכו
    אני אחרת אני אש אני אוהבת חום אהבה והרפתקאות...
    הגיעו לי מים עד נפש
    ניסיתי לדבר איתו ולהסביר לו שזוגיות ואהבה אין בינינו, אלא אני רק מרגישה הורות וחברות ,אבל לא זוגיות שמישהו חושק בי
    וזה מה שחסר לי התשוקה ,מרגישה שכבר ירד לי ממנו ורוצה להציע גירושים
    אשמח לשמוע אם אני מגזימה ויש מה לתקן אם בכלל תודה/?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין את תשובתו לטענותיי

דנה
    11/08/2016

הוא אומר שאני מחפשת את החסרונות ורק מתבכיינת ושאין מושלם
    זה הכי כואב לי שהוא לא יורד לסוף דעתי ולא מבין כמה זה חשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שהשקעת במחשבה על עם מי

שדון לילה
    12/08/2016

להתחתן פחות משבבחירת שמלה.
    סקס בפחות מ 10 דקות? האופציות שלך הן או להתגרש, או למצוא מאהב(ים) או לרכוש ויברטור מוצלח להשלמת המשימה שבעלך לא עומד בה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו ניזונים, מתמלאים מהאינטראקציה

מאור
    12/08/2016

עם בן הזוג.
    זוגיות אינה רק סקס וחברות.
    היא (אם היא טובה) מכלול של קצת מכל דבר.
    סקס מדהים לבדו לא יקיים זוגיות וכך גם חברות מושלמת . בסוף ישאר חלל בפנים וכאלה מטבעם שיבקשו להתמלא ויעיקו כשישארו ריקים.
    כל אישה ובעצם כל אדם ירצה לחוש אטראקטיבי ובטח מצד בן הזוג בראש ובראשונה.
    לא תמיד אנשים נישאים למושא אהבתם והאהבה נבנית עם הזמן כשבן הזוג ממלא אותך מבפנים בהמון דברים טובים להם את זקוקה ואת מרגישה מסופקת פיזית ונפשית.
    כשבן זוג אומר לך "אני מצטער, איני דובר את השפה שלך" וכן בזוגיות חשובה ברמה הקריטית השפה אותה לא ממש ניתן ללמד כי ישנם דברים מולדים בלבד.
    את בעצם מאבדת תקוה לשינוי.
    את חייבת להבין כי את הבחירה שלך את עשית בגיל מאוד מוקדם בו הצרכים/שיקולים שלך היו אחרים.
    עם השנים בגרת והבשלת מילדה לאישה והיום את זקוקה לדברים שאולי לא יכול למלא אצלך כשהוא עצמו בגר והבשיל אך לכיוון קצת אחר ושונה.
    חוסר היכולת להביע רגש, לבטא פרגון אצל רבים מרגיש כמו נכות רגשית מסוימת ואת צריכה לבדוק עם עצמך טוב טוב אם את יכולה לחיות בלי זה שאחרת את מהר מאוד תמצאי את עצמך בזרועות אחר שימלא את החלל הזה.
    לפני שאת מחליטה, אולי כדאי לשקול טיפול זוגי משמעותי בו המטפל (אם הוא מקצועי ורציני ולא אחד שירצה להשמיע מה שאתם רוצה לשמוע) יגיד שעל הפערים בניכם לא ניתן לגשר ועלייך לבחור אם להשלים עימם ולחיות עם כמיהה מתמדת או לפרק וללכת לדרכך ולמצוא את אושרך.
    לא פעם את נתקלת במהלך החיים בנשים אשר עוזבות את בן זוגן לטובת אחר ואת תוהה, איך יכול להיות שעזבה בן זוג כזה טוב, מפרנס, אבא טוב לטובת אחר.
    כל זה חשוב, אך לא חשוב כמו השפה הזו שיש בין בני זוג ולא זוג חברים או שותפים לדירה ולחיים.
    קשה עד בלתי אפשרי לאדם בעל אינטיליגנציה ריגשית לחיות לצד אדם טכני שאינו יודע להבין את המילים מבלי שאמרנו אותן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מאור כתבת מדויק

דנה
    12/08/2016

הכל כל כך נכון ויפה תודה על התשובה הארוכה
    מתכננת להודיע לו שזהו
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריגשת אותי

mamtera
    17/08/2016

אני מתחברת לכל מילה שכתבת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע לפני מומלץ ללכת לייעוץ זוגי

גליה הרצוג
    29/08/2016

ההחלטה להתגרש לא פשוטה, ומזעזעת את כל התא המשפחתי
    המון פעמים אפשר לתקן ולשפר את מערכת היחסים, הכל תלוי ברצון בני הזוג
    מציעה לך רגע לפני החלטה כה דרמטית, לנסות לפנות למטפל זוגי
    במידה וצעד זה לא יצלח רק אז לדעתי כדאי לשקול גירושין
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ מאוד

פריפריה
    30/08/2016

לא להרים ידיים כל כך מהר, אלא ללכת לטיפול זוגי ,עדיין לא לקחת הרבה דברים בחשבון לפני שאת רצה להתגרש,
    הרס הבית ,פגיעה בילדים ,מצב כלכלי ,בדידות,ועוד דברים שצצים ,
    לכן רגע לפני,עשי מאמץ ,ומידה והוא לא משתף פעולה ,זעזעי אותו עם פרידה,והעמידי דרישה לטיפול זוגי ,רק אם בטיפול מתברר שאין תקנה ,אז תחתרי לסיום ,
    הכל נכתב על סמך ניסיון אישי,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו