מערכת יחסים עם בעל בוגדני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מערכת יחסים עם בעל בוגדני
    נבגדת
    20/08/2016

תפסתי את בעלי בוגד בי .. תפסתי אותו מדבר בטלפון אם מישהי שאני מכירה (גרושה)ומסביר לה כמה הוא אוהב אותה.. הוא מצידו מכחיש המון דברים שהכל היה סתם . אני בהיריון ויש לנו עוד 2 ילדים, אחרי שהבטיח שלא יפגוש אותה יותר, ראיתי בטלפון שלו שיחה למכון ליווי.. אני מרגישה שאין לו מספיק אהבה לתת לי הוא כל הזמן מכחיש שהוא עושה דברים אחרי הגב שלי אבל אני מרגישה שכבר נגמר לו. בבית הוא משתדל המון ומבלה עם הילדים ואיתי. אבל אין בנינו משיכה יותר מדי. הסקס טכני ובקושי יש נשיקות. אני לא רוצה לקחת החלטה שאני יצטער עליה אבל אני מרגישה שהוא לא נמשך אליי בכלל, אם אני לא יוזמת אז אפשרי שנהיה ביחד פעם בשבוע שבועיים, אמרתי לו כמה פעמים שאם זה נגמר שיגיד לי לא קרה כלום נסיים את הפרשה כמו ידידים אם נגמר לך ואתה לא אוהב אותי אז לא קרה כלום ואז הוא אומר אוהב אוהב ומחבק אותי.. אני חסרת אונים מושפלת כי זה גורם לי להרגיש כאילו אני דוחה ואני בטוח שלא כזאת אני נראית טוב מאד רזה(רק בהיריון אז עליתי קצת אבל זה טבעי) יש לי פנים יפות, כל העניין הזה מוריד לי את הביטחון וכל הזמן אני מסתכלת במראה ואומרת מה לא בסדר, אני נראית טוב אז מה הבעיה? אני מרגישה שכל אחת מושכת אותו ורק אני לא... אני לא בטוחה אבל לדעתי הוא מחפש לבגוד בי במכוני ליווי.. מה לעשות? אני הולכת לטיפול זוגי לבד כי הוא לא רוצה לבוא, אומר שהכל בסדר ורק אני מחפשת בעיות, הכל תקין ואני סתם מדברת שטויות.. אני איתך למה את ממשיכה עם זה? תצאי מזה, הכל יסתדר, אין לנו סיבה ללכת לטיפול זוגי וכו.

אני ממש מדוכאת לא יודעת איך לצאת מזה, כל פעם שאני מנסה לשכוח הכל חוזר אליי.. הבחורה שאיתה בגד אמרה לי שאני עלובה ושאני לא רואה מה קורה סביבי שהוא בוגד בי שנים, אמרה שהוא סיפר לה שהנישואים שלנו זה סתם. אני מנסה להראות שהכל בסדר אבל מבפנים אני הרוסה. איפה נעלמה האהבה בינינו? חשבתי שאני והוא נהיה ביחד תמיד ויש לנו אהבה מיוחדת. מה קורה לי ישנתי עד עכשיו???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מערכת יחסים עם בעל בוגדני

הוספת תגובה

• מה שקרה לכם זה החיים

שדון לילה
    20/08/2016

זה קורה שאנשים מאבדים משיכה למישהו או למישהי בלי תהייה איזו סיבה חיצונית כמו מראה. לי למשל יכול להיות טארן דאון ממישהי שמנבלת את הפה או סתם מראה טיפשות, גם אם היא נראית כמו דוגמנית.
    אבל אולי פשוט כמו שכתבת - נגמר לו ממך. ואולי מאס לו מהשגרה והוא מחפש דרכים חדשות להתרגש.

בכול מקרה אני לא חושב שאת צריכה לחפש עצות כאן או במקום אחר אלא לפנות לתוך עצמך ולשאול את עצמך אם מתאים לך להמשיך ככה או לא ולעול בהתאם.

ובמיוחד אל תחפשי עצות כאן כי רוב הקולניים פה אלה דווקא אנשים שהצליחו לחרבן לעצמם ולילדיהם את החיים אז מהם את מבקשת עיצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדוני הגאון

ליטל
    21/08/2016

חכה שאשתך תעלה עליך גם ואז נראה מי חירבן לעצמו את החיים וימצא את עצמו במקרה הטוב באיזה פורום שופך שם את הלב לעזרה ובמקרה הרע באיזו דירת חדר וחצי אחרי שזרקו אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה את חושבת שאני כמו הגרוש שלך?

שדון לילה
    22/08/2016

או שסתם יש לך דמנציה חריפה? כי בתור אחת שקוראת באדיקות את שאני כותב כאן היית אמורה לזכור שלי ולאשתי יש קשר והבנה הדדית מסוג שונה ממה שאת מכירה או מבינה.

אבל גם אם הייתי נשוי לסתם אישה קנאית לוחמנית, אין מצב שהיתה תופסת אותי.
    וגם אם הייתה תופסת אותי ומתגרשת ממני בקולות נפץ ונפיחות, לא הייתי מוצא את עצמי בליבות מהסוג שתיארת.
    למה?

כי אני מוצלח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי זה לא יקרה

ליטל
    23/08/2016

אמנם אנחנו לא נדע זאת מן הסתם אבל חכה...
    ראיתי בחיים גדולים ממך שחשבו שהם חסינים וויודעים הכל ופוףףףף.
    אתה בעיניי כאן וסלח לי על ההקצנה, אחד שממליץ לעשן בפורום סרטן הריאה (שלא נדע חלילה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלא נדע

שדון לילה
    23/08/2016

סרטן ריאה היא מחלה נוראית שבדרך כלל מתים ממנה בבל וייסורים ואחרי המוות אין כלום - חדלים להתקיים.

אז סליחה, איך את בכלל משווה בין זיונים מהצד למחלה כזאת (שאגב יבוא יום וגם לה תהייה תרופה ואז נדבר אחרת).

מה? את באמת מרגישה שאם בן זוג שלך לא מסתפק רק בכוס שלך והלך לטעום כוס אחר בלי רשות ממך אז זה משול למוות ביסורים מסרטן ריאות?
    את באמת לא מצליחה לראות את האי שפיות המובנית שבהשוואה כזאת?

ואגיד לך עוד משהו: יש מיליארדים של בני אדם שממש ברגע זה חיים כמו כלבים, רעבים, סובלים ממחלות והם לא הזדיינו מהצד ולא התגרשו. הם סתם נולדו לא נכון.

זה שיש נשים עם נטיה פסיכיאטרית שבעזרת עורכי דין נוכלים הורסות לעצמן ולבן זוגן ולילדים שלהם את החיים להרבה מאוד זמן זה לא אומר שלזיין מהצד כזה אסון גדול אלא כי הן כלבות חולות נפש וטיפשות ואותו גבר שמתגרש מאחת כזאת לא היה צריך להתחתן איתה מלכתחילה. כנ"ל גם בנוגע לגברים מהסוג הכלבי, רק אלה משתמשים יותר באגרופים ופחות בעורכי דין.
    ואלה - גם הנשים וגם הגברים הם בני אדם קטנים, חסרי ביטחון עצמי, חסרי כישורים וחסרי מעוף. ובקיצור המילה היחידה שמאפיינת אותם היא "חוסר".

אז אני לא יודע מי הוא גדול ממני ומי לא.
    אני רק יודע שאני התחתנתי עם אישה מדהימה באמת שלא שייכת לעדת הפסיכיות ובזאת יצאתי גדול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פייי לאן עפת. אם לא הבנת את

ליטל
    23/08/2016

המטאפורה המוקצנת כמו שאמרתי מראש
    אז יש לך בעיה.
    עידוד אנשים לעשות את מה שהביא את חלקם לכאן מלכתחילה.. .
    באשר לאישתך, בטוחה שהיא מקסימה.
    אבל למה אתה משקר ומסתיר ממנה? היא תבין ןתפרגן לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מעודד ולא משדל

שדון לילה
    23/08/2016

אני שם את האופציות שאני מכיר על השולחן, כולל גם את האופציה הזאת ולכול אופציה יש את היתרונות והחסרונות האופייניים ואומר לה שהיא זאת שצריכה להחליט לפי נטיית ליבה, האופי שלה והנסיבות המיוחדות שלה.

את צריכה להיות קצת יותר ממוקדת - כתבתי שאשתי לא רוצה להיות מיודעת על הדברים האלה שלא שחברות או שכנות או קרובי משפחה שלה ידברו על זה. זאת זכותה ואני שומר על כך באדיקות ולא אגרום לה לאי נוחות מהסוג הזה.
    פשוט, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קשור חברות מה?

ליטל
    24/08/2016

אף אחד לא אמור לדעת מלבדה.
    מקסימה עד שתדע שבעלה המקסים גם מענג אחרות מהצד בזמן שחושבת שזכתה במינימום מקסימום.
    אל תיתמם שאתה דואג לטובתה, אני מכירה את הסיסמאות האלה שלכם בע"פ וזה תמיד עשה לי ללעוג מבפנים כששמעתי את זה.
    מעניין את מי אתם יותר מנסים לשכנע, אותנו הנשים או את עצמכם הבוגדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וזה מסכם את רדידות המחשבה

שדון לילה
    24/08/2016

של עיקרי דרי הפורום הזה:
    אתם לא מצליחים להבין איך זה יוצא ש- 1=1-1 כי מינקות אילפו אותכם לחשוב במושגים של "סכום אפס". שלפיהם כדי שאדם אחד ירוויח אדם אחר צריך להפסיד.

ואצלינו, שבסופו של דבר חשוב זה האושר שלי, של אשתי ושל מי שבאותו זמן מזמינה אותי לחקור את חמוקיה ולהנות ממשעוליה. והמציאות היא ששלושתינו מרוצים ואף הרבה יותר ממרוצים. תודה לאל שהעניק לי את הליבידו שיכול לענג כמה נשים באותו יום ואכן זה מה שאני עושה.

וכול סיפורי הזוועה והנבואות האפוקליפטיות קורות אצל אנשים שחיים במימד צר של מסחרה, של חנוונים צרי אופק שמנהלים חשבונות קטנוניים בפנקסים קטנים ומרופטים מי לקח למי, מי חייב למי וכמה ומי העליב את מי ומתי.

אבל אנחנו לא כאלה.
    אנחנו שונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב מזיין במוח עם סיסמאות

ליטל
    24/08/2016

וחושב שגילה את העולם מחדש.
    מה לא ברור?
    לא רוצה שבעלי יזיין אחרות והוא לא רוצה שאזדיין עם אחרים.
    עשינו הסכם, חתמנו נשבענו וכל השאר.
    אתה מפר את ההסכם הזה מול אישתך עם מליון חירטוטים וסיסמאות שנועדו רק להשתיק את מצפונך באשר ללמה אתה הולך אחרי הזין ולא שם זין (על אישתך אפילו)
    לא יועיל לך דבר, אתה טוען שדרכך היא הנכונה אך כךל זמן שאין לך את הביצים לבוא לאישתך ולומר לה שזו הדרך שלך כמו (שאתה עושה כאן גיבור אחרי מסך ומקלדת) , אתה סתם חרטטן חרמן חמוש במילים גבוהות שלא מרשימות אף אחד ואתה מצטייר כעוד אחד מיני רבים מזיל ריר אחרי כל זוג ציצים שרואה.
    עכשיו תכתוב עוד כמה פסקאות על כמה אנחנו אלה שעדיין מכבדים את החוזה שעשינו עם בני זוגנו צרי מוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזיין - כן. ונהנה מכול רגע

שדון לילה
    24/08/2016

לכול הסכם, במיוחד להסכם ארוך טווח יש תוכף כול עוד שני הצדדים רוצים לקיימו.

כשבעלך לשעבר חתם איתך על ההסכם היית אולי צעירה ויפה. עברו השנים, ההזנחה והשנים שעברו עשו את שלהם ואת כבר לא ההיא שאיתה הוא חתם את ההסכם וגם לא מספקת אותו בסקס ו/או במובנים אחרים. אולי על הדרך גם גילה צדדים באופי שלך שלא הראית לו לפני ההסכם - וגם את זה לא אהב. יכולות להיות אלף סיבות ויותר.
    אז הוא החליט להפר/לבטל את ההסכם ועכשיו את גרושה, מסתובבת בפורום גרושות ומנסה ללמד אחרים איך צריך לחיות?

אני, עם הנשים שמרגשות אותי לא חותם הסכמים ארוכי טווח. את יפה, סקסית ומנענעת לי את הלבלובית כרגע? - בואי נעשה סקס עכשיו. את לא? אז לא.
    ומה יהיה מחר? אם מחר תהיי גם יפה וסקסית ומנענעת לי את הלבלובית אז גם מחר נזדיין. ואם מחר לא? אז לא.
    תקראי לזה "הסכם לטווח קצר"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנס כנס תקרא משהו פעם אחת ולתמיד.

ליטל
    24/08/2016

אני עדיין נשואה וכן בפעם הראשונה, אין לי גרוש ולא נראה לי שיהיה לי אחד בקרוב.
    שנית מה שאני עשיתי ברברס לא תעשה בהילוך ראשון בחיים ולכן מדברת מהמוןןןן ניסיון.
    בזכות/באשמת המראה שלי שלפעמים הא נטל וכל מה שבורכתי ע"י אל הגנים והתורשה (במיוחד בחזית) אני כל יום נתקלת בך.
    כן כן שדוני לילה כאלה חרמנים מזילי ריר, התרגלתי...
    שמעתי כבר את כל התירוצים למה להתחיל איתי ע"י נשואים וכל מה שכתבת לעוס.
    אז נכון יבוא יום וכבר לא אהיה כ"כ חטובה ומושכת ואולי גם בעלי לא, אבל החברות והיכולת שלנו לעמוד בחוזה שחתמנו תפצה על הכל ושנינו נישאר יפים ומושכים זה לזו. אוי לנו אם אנחנו יחד רק בגלל המראה והסקס.
    אגב אני תוהה מה אישתך תחשוב למקרא הדברים האלה שהיא כבר לא מספיקה מושכת ומספקת.
    חלאס לחרטט, לכל אחד יש את הזכות להתחרט. יש דבר כזה שנקרא גירושין.
    אבל אם אתה מספיק פחדן ולא יכול אז לך תזיין כמו חצי מהגברים רק אל תבוא לי לפה ותגיד שזו הדרך הנכונה.
    נראה אותך אם אתה כ"כ צודק אומר את זה לפרטנרית שלך לחיים לא כאן בסתר למי שאתה לא חייב להם דבר והם לא לך ואין מחיר לשלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, כן, ואני סנטה קלאוס בערך

שדון לילה
    25/08/2016

כמו שאת נשואה וכוסית.
    לא צריך להיות פסיכולוג מדופלם כדי לזהות בכתיבה שלך את העצבנות והתיסכול של נעזבת/נבגדת והדבר תואם גם את העובדה שאת מסתובבת כאן בפורום ותוקפת כול מי שמזיין מהצד או מתכננת להזדיין מהצד.

כדאי שתקראי פעם אחת ותביני - כוסית נשואה תכתוב כאן ותתגרה בי רק אם היא חושבת שכך תוכל להכניס אותי למיטה (שזאת טעות כי יש יותר פשוטה להכניס אותי למיטה) כי כמו שזה נראה אני היחידי כאן שאינו חדל אישים.

אל תנסי ללמד אותי איך לחיות את החיים שלי כי בינתיים החיים שלי נראים הרבהההה יותר טובים מאלה שלך, כי אצלי הם באמת ושלך רק בדימיון, יא כוסית מדומה.

ולסיום אני יכול לשמח אותך שהיום בצהריים מיזמזתי לראשונה שדיים מנותחים. כלומר שדיים שהייתי מודע לכך שהם מנותחים. ואגיד לך משהו.... הם נראים ומרגישים אחלה. שאפו למנתח.
    בחורה רווקה שהיינו בקשר ידידות עם פריוולגיות. היו לה ציצים קטנים אבל מבחינתי סקסיים בטירוף, במיוחד העטרות הוורודות סביב הפטמות שלה... ורגישות נורא.
    כשהתחתנה הפסקנו להיפגש. עברו כמה שנים, לאחרונה יצרה קשר ונפגשנו צהרים.
    ככה שיחה של השלמת פערים והיא קלטה שאני בוהה בציצים שלה שבפרוש לא מסתדרים עם מה זאני זוכר ממנה. היא חייכה ואמרה "אה, לא סיפרתי לך, יש לי שטלים, עשיתי לא מזמן" וגם... "רוצה למזמז? תשווה עם מה שהיה פעם?"
    שאני אוותר? זין!
    נו, טוב, טלפון לבעלת הצימר ולא ביזבזנו אף דקה שם. פתאום הציצים שלה הפכו לשדיים, כבדים כאלה ביד. גמישים יותר אולי.
    אבל הכוס חם, מגולח ורקוב כמו פעם.
    יאממייייי....

החיים יפים, אתיקה,
    שקלת אולי ניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יודע מה הכיף כאן לעומת המציאות?

ליטל
    25/08/2016

אני לא צריכה להקשיב או לקרוא מעבר לכותרת שלך.
    ואיזו מילה וחצי שקלטתי ברפרוף
    את הסיבות שיש לי לקרוא כאן אחסוך מהכלל.

אתה בעצם מאונן כאן את הפנטזיה שלך שכן אין לי ספק שסקס אתה תשיג רק בתשלום במציאות ולזיין את ההמוח לא נחשב.
    קלטתי פתאום שאתה כנראה יצור שאף אחת לא רוצה ולכן אתה כל כך ממורמר ושונא את החברה ומוסכמותיה.
    אז בוא ונבח את דבריך שוב איש קטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך תפסת אותי על חם

שדון לילה
    25/08/2016

בשעה כזאת אני בוידיאו קצר עם מישהי שלפחות בשלב ההתחלתי נראית כמו אחת ששווה פגישה. הנה הוא זקוף לי שוב. אולי אאונן קצת במקלחת לפני השינה כי אשתי כבר ישנה מזמן אז היום יש לה מנוחה ממני.

אבל את.... באמת מעניין אותי לדעת מה אישה כוסית נשואה שבעלה חושק מה עושה מול מחשב בשעה כזאת מול מחשב והיא לא מחפשת מהצד? אחת כזאת כבר מזמן בכפיות בחלום השלישי. אז מה את חושבת שכולם מפגרים ולא קולטים שאת ערירית?

את יותר נראית לי כמו אחת הדבעות הגרושות ועזובות שמסתובבות באתרי היכרויות עם תמונת פרופיל שהורידו מגוגל תמונות ומנסה לצוד איזה פראייר שאולי יסכים לעשות לך טובה גם אחרי שיראה אותך במציאות.
    בטח מבאס את התחת לעבוד כול כך קשה ולצוד רק לוזרים מעוותים כי איך אומרים במקומותינו - כול הגברים השווים באמת או נשואים או שכבר יש להם חבר (=:

אז לילה טוב, אני גמרתי את היום שלי על הצד הטוב ביותר עם פוטנציאל לימים הקרובים.
    ואת..... אל תשכחי להחליף את הסוללות בוויברטור. מרוב פעילות עצמית עוד לא השקעת בנטענות? אל תתקמצני כי זה הכי קרוב לסקס שיש לך כבר.... כמה שנים?

Ciao

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון שאתה מאלה שמבקשים מנערת הליווי

ליטל
    25/08/2016

שתגיד להם שהם גבר גבר בשלוש דקות שהם מחזיקים?
    חחח מסכן שכמותך.
    לא נורא גם עולם הפנטזיה הוא מפלט ליצורים נטולי חיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליטל, נראה לי קצת לא הוגן כלפי

מאור
    25/08/2016

שפתחה את הפוסט הזה שהוא הפך לכזה .
    את גם צריכה להבין שהבחור מסכן במידה מסוימת שחי את הפנטזיה של עצמו אלא שאם את מגיבה לו את קצת מתדלקת אותו וזה חבל.
    אולי כדאי כמו שאר המשתתפים להתעלם מהמסכן ולהתמקד במי שבאמת צריך את דעתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מאור. זה נכון אבל

ליטל
    25/08/2016

ממילא אף אחד כבר לא היה מגיב לה והפוסט התקפל פנימה.
    ואנחנו כאן נקרעים כאן מההזוי הזה שתוקע פנטזיות חי בסרט אז לא נורא אתם תסלחו לי חח
    קצת מתבאסת שהוא לא כותב בטח הזכרתי לו את נערת הליווי אז...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מאור. זה נכון אבל

ליטל
    25/08/2016

ממילא אף אחד כבר לא היה מגיב לה והפוסט התקפל פנימה.
    ואנחנו כאן נקרעים כאן מההזוי הזה שתוקע פנטזיות חי בסרט אז לא נורא אתם תסלחו לי חח
    קצת מתבאסת שהוא לא כותב בטח הזכרתי לו את נערת הליווי אז...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור לך שאת לא לוחצת על שום קישור

מאור
    26/08/2016

נכון? (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו נראה לך?? לא מתייחסת ללוזרים

ליטל
    26/08/2016

למען האמת לקח לי כמה רגעים להבין לאיזה לינק חחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ליטל
    26/08/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ליטל
    26/08/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מושג למה זה מתעקש לשכפל

ליטל
    26/08/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קשור חברות מה?

ליטל
    24/08/2016

אף אחד לא אמור לדעת מלבדה.
    מקסימה עד שתדע שבעלה המקסים גם מענג אחרות מהצד בזמן שחושבת שזכתה במינימום מקסימום.
    אל תיתמם שאתה דואג לטובתה, אני מכירה את הסיסמאות האלה שלכם בע"פ וזה תמיד עשה לי ללעוג מבפנים כששמעתי את זה.
    מעניין את מי אתם יותר מנסים לשכנע, אותנו הנשים או את עצמכם הבוגדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים

הנבגד
    21/08/2016

שלום לנבגדת,

מדברייך ניתן להבין בבירור כי בעלך בוגד בך.
    זה לא שמשהו לא בסדר איתך, אני בטוח שאת אישה יפה ,חמה ואוהבת.
    הבעיה היא בבעלך.
    כנראה שקיים בו יצר הבגידה, זהו יצר פנימי והרסני שטבוע בסוג מסוים של אנשים.
    הוא לא מעוניין ללכת איתך לטיפול זוגי כי הוא יודע שבטיפול הוא ייאלץ לחשוף דברים ויהיה לו קשה לרמות איש מקצוע שמיומן בטיפול בבוגדים.
    אני חושב שכדאי לך ללכת לטיפול אפילו לבד, מטפל טוב ינחה אותך כיצד לנהוג.
    תתחילי לחשוב על עצמך ואיך את יוצאת מהמצב שנכפה עלייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נבגדת
    28/08/2016

תודה על העצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו