איך יוצאים מזה?פרידה לאחר 24 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יוצאים מזה?פרידה לאחר 24 שנים
    פריפריה
    23/08/2016

שלום לכולם ,אני בן 55 ולפני חודש הודיעה לי אשתי שהיא רוצה להיפרד אחרי 24 שנות נישואין ,יש לנו 3 ילדים בוגרים, הקטנה בת כמעט 18, הסיבה לפרידה היא שאין בנינו את האינטימיות העמוקה שהיא מחפשת ,וכמוכן אמרה שבעצם לכל אורך הנישואין כל הזמן חשבה אם זה הדבר הנכון בשבילה או לא, להיות איתי,התברר לי שיש לה אהבה חדשה עם בחור מקבוצתה בילדות שעקב מפגש של הקבוצה נוצר קשר שניבנה בניהם ,אני ביקשתי לשקם את הנישואין אולם היא חושבת יותר ויותר שהיא עושה את הדבר הנכון מבחינתה וזה להיפרד,הבהרתי לה שהיא צריכה לצאת מהבית היות ואני לא רוצה לפרק את הנישואין והיא כן,תחילה הסכימה ולאחר פגישה עם הפסיכולוגית שלה שהיא נמצאת אצלה בטיפול חזרה אלי ואמרה שהיא לא צריכה לצאת אלא אני,
    אנו כרגע בטיפול זוגי שהוא לא טיפול, אלא יעוץ איך לפרק את החבילה בלי לפוצץ את כל העניין ,כאשר אתמול הודענו לילדנו את החדשות הקשות שאנו נפרדים בעצת הפסיכולוגית ,הייתה חוויה קשה ,בעיקר לקטנה ,והפתעה לגדולים,שלושתם במקרה חיים כרגע בבית ,אחד עובר בקרוב לדירה משלו ,והשני מתכנן ללמוד באירופה ,הקטנה יוצאת לשנת שירות בתום הלימודים שנה הבאה,
    שאלותי לכם אנשים יקרים:
    מי לדעתכם צריך לצאת מהבית ?
    האם ישנו איזה סיכוי שאשתי תתפכח ותרצה לחזור?
    כמה זמן בדרך כלל נמשכת מערכת יחסים שיש לה עם הבחור, עד שמבינים שמתאהבים בהתאהבות (הבחור נשוי עם שני ילדים קטנים יותר) ומה קורה בתום מערכת כזו לשניהם?
    היות ואין לנו תכניות חסכון וכסף היא תבין מהר שהחיים זה לא רק התאהבות,לי יש ירושה מהורי שיכולה לשרת אותי כרצוני,האם תהיה מושפעת מהמצב הכלכלי ?(יש לה עבודה וכושר השתכרות של10-12 אש"ח אולם בלי חסכונות) ואיך מפסיקים את הכאב???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אגיד לך ככה

שדון לילה
    23/08/2016

זה מצב קלאסי שאם תצליח להתעלות על עצמך ותציע לה להישאר במסגרת ולהגדיר את הנישואים כנישואים פתוחים, כלומר היא יכולה מהצד אם בא לה, רוב הסיכויים שהיא אפילו לא תנצל את האפשרות אלא תרגיש שהנישואים כבר לא חונקים אותה.

אבל יש גם מצב שהיא תאהב את הסידור הזה ונישואים שלכם ישתנו מן הקצה. יש כמובן סיכוי קטן שהיא תשתולל קצת ותפסיק אבל ברוב המקרים "הציצה-נפגעה".

אני מכיר רבה מקרים של זוגות שהתגרשו וחזרו לחיות יחד ומה שבעצם יצא זה בדיוק זה - כמו נישואים פתוחים רק בלי חותמת מרבנות תחבר אותם למשהו מחייב.

אתה מסוגל נפשית לחיות בקשר מהסוג הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגיד אתה רציני??

ליטל
    24/08/2016

אתה עד כדי כך מוכן לחיות כסמרטוט ולחכות שימאס לה מהבחור החדש?
    ומה אז? אהבתה אליך תוצת מחדש? היא הגיעה לאן שהגיעה אחרי תהליך ארוך ועתה משטעמה את החיים מחדש היא לא תוותר עליהם.
    בין אם זה יהיה עם הנוכחי או עם המרגש הבא.
    בני זוג שנבגדו מפרקים ולא כעצתו של מיודענו השדון, הופכים לגלגל ספייר בו יהיה שימוש רק לפעמים כשאין משהו אחר או למטרות פרנסה או משענת כזו או אחרת.
    היא לא רוצה עוד אחד, אלא את האחד.
    לא מכירה גבר או אישה שמוכנים או אמורים בכלל לחכות שימאס לבין זוגם מהמאהב כדי שיחזרו ולמה? לזוגיות פיקטיבית וריקה?
    נכון זה הכי קשה בעולם אבל נראה שהחליטה בשביל שניכם ועליך למצוא את אושרך גם.
    עם זאת איני חושבת לרגע שאתה אמור לצאת מהבית אלא היא.
    היא זו שבוחרת בדרך חדשה וצופה אותה עליך אז שתואיל בטובה ליישם זאת עד הסוף. יש גבול לאגואיזם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ליטל מסדר קצת את המחשבות

פריפריה
    24/08/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו