עזרה לסיים את הקשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לסיים את הקשר
    נטע
    19/09/2016

שלום,
    יש לי שאלה,
    היה לי רומן כולל בגידה עם מכר משפחה. היחסים לא נגמרו לגמרה.אנחנו בקשר קר מאוד, כבר לא נפגשים כמעט חודש.
    כל הסיפור שלנו נמשך כשנה וחצי. הוא נוהג להיתרחק מדי פעם ואז חוזר עם מלואו עוצמה. אני לוקחת מאוד קשה את העניין כל פעם. בפעם האחרונה שזה קרה, אחרי שלושה ימים של דיכאון לא נורמאלי והמון דמעות, החלטתי שדי אני לא רוצה יותר.
    אני חייבת לחזור לשגרה ילדיי ובעל. הקשר הזה גרם לי להרבה דברים לא טובים בחיי. לא הייתי מוצאת כוח לסיים אותו.
    אז לאט לאט נרגעתי ומרגישה בסדר.
    כשהוא כותב או מתקשר אני עונה בקרירות, הצלחתי להיתחמק פעמיים כאשר הציעה פגישה. אני בכוונה בחרתי בדרך הזו להיתרחק אחרת אם אנחנו מגיעים לשיחות נפש ומנסים להיפד זה אף פעם לא עובד.
    השאלה שלי היא כזו, אני מפחדת מה יקרה אם ניפגש? לדוגמא יש כמה ארועים בקרוב כולנו מוזמנים עם משפחות. מזה הצלחתי להיתחמק, אבל בעוד שלוש שבועות יש חופשה שאני לא יכולה להיתחמק. האם הרגשות עלולים לצוף שוב אם אני רואה אותו?
    חשוב לציין שבכל השנה וחצי האלה לא הגעתי אף פעם למצב של היום של כמעט אדישות.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לסיים את הקשר

הוספת תגובה

• אני לא חושב שיש דרך יותר טובה מלדבר

שדון לילה
    19/09/2016

איתו ולהגיד לו שמבחינתך הכול נגמר והוא מתבקש להתנהג בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדבר

נטע
    19/09/2016

זו בעיה, כל פעם שניסינו לדבר על פרידה. היו לא מעט שיחות כאלה במשך שנה וחצי. היה נגמר בבכי עם הרבה אמוציות ולא הצלחנו להיתנתק. הקשר הזה הרס אותי נפשית ופיזית. רזיתי המון, הגעתי למצב שהפסקתי להנות מילדיי שלא נדבר על בעלי.
    לא נשארו לי תחביבים, הגעתי למצב שאני שונאת את העבודה שלי. שום דבר לא משמח אותי, רק הוא במחשבות שלי 24/7.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבת

דין
    19/09/2016

חשבת אולי להתגרש וכך תוכלי להיות איתו או שפשוט נוח לך להזדיין מהצד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנסת את עצמך לפינה עם הרומן הזה

שדון לילה
    19/09/2016

כשהלכת לקשר עם מי שיישאר תקוע לך מול העיניים בכול מקרה. היציאה ממנו קשה וכואבת.
    אני מכיר 3 דרכים לסיים קשר כזה:
    - לספר הכול לבעל, רעיון רע מאוד ולא מומלץ כי זה יהרוס את החיים לך ולו ולמאהב ולכול המשפחה ועוד ידברו על זה בעוד 50 שנה גם.
    - למצוא יבה להסתלק מהאזור לזמן ממושך כמו נסיעה לחו"ל לחודש-חודשיים או לפחות צימר עם המשפחה לכול תקופת החגים.
    - להיכנס לקשר חדש כי אין כמו אורגזמות בשרשרת להוציא אהבה ישנה מהראש - וזה בדוק. רק שהפעם תשתדלי לתחום את הקשר החדש במין לשם הנאה וזהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה, באה לי הברקה עכשיו

שדון לילה
    20/09/2016

תגידי, אם תראי אותו מזיין מישהי אחרת, תוכלי לעמוד בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף אחד לא יכול לעזור לך בזה

אתי
    20/09/2016

ושום דבר או אמצעי מלאכותי לא יצליח להוציא אותך מהמערבולת הזאת שממשיכה לגרור אותך למטה- פרט לעצמך.
    אבל אם את באמת זקוקה ל״תמריץ״ לצאת מהתסבוכת הזו שהכנסת את עצמך- אין לך ברירה אלא לעשות סיבוב פרסה מיד ולחשוב על החיים של הילדים שלך ושלך שיהרסו כשהכל ייודע.
    אני מניחה שאין מה לדבר אל המצפון שגורם לך לשקר ולבגוד בבעלך וגם באשתו- עושה רושם שאת מכירה אותה אם המשפחות בקשר כזה טוב.
    אם תצליחי באמת לעקור אותו ואת הרומן מחייך ותשקיעי את אותו הזמן שאת משקיעה ברומן- בלבנות ולשקם את הקשר עם בעלך אולי אז יהיה לך סיכוי.
    לא בטוחה שמגיעה לו אישה כמוך - בוגדנית אבל במידה ויגלה- תאמיני לי מנסיון- יעשה הכל להחריב עלייך את חייך ובדרך גם את חייו וחיי הילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתרכזי בעדיפויות שלך

חסויה...
    26/09/2016

הייתי בדיוק במצב עוד לא מזמן. אין דרך יציאה מזה אחרת חוץ להתרכז בעדיפות שלך ולהבין מאיפה מגיע רצון הזה לבגוד, מה מצאת באים הזה שהיה חסר לך ולנסות להשלים את הדברים האלו בתוך המשפחה, לדבר עם בעלך מה חסר לך בחיים, לנסות דברים חדשים, לקחת איתו חופשה ותתנתקח ממחשבות לעט לעט.
    אצלי הסיפור הזה הביאה להחלטה להתגרש כי הבנתי שלא נמצאת עם בן אדם שלי, טעיתי בגדול בבחירה...לקח לי הרבה זמן להבין...גם הייתי תקועה במחשבות על מישהו שהשלים את חיי באותו רגע, אבל את שחייבת לעצור את זה, גברים חלשים בעניין הזה, פשוט נוח לו ויפה אלייך עוד אלף פעם עד שתסרבי באמת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו