חוסר אמון במערכת היחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אמון במערכת היחסים
    לירן
    25/09/2016

שלום לחברי הפורום, אשמח לשמוע את דעתכם.
    בעלי נתפס מספר רב של פעמים מפלרטט, יוצר קשרים עם ידידות/חברות מהעבר ואפילו נרשם לאתר הכרויות. בכל הפעמים היתה הכחשה ואיך שהוא בלעתי את הצפרדע והמשכתי הלאה למען הילדים. לאחרונה האינטואיציה שלי אומרת ששוב יש לו קשר עם משהי ואני לא מצליחה לעלות על זה מכיוון שהוא לא משחרר את הטלפון לרגע, לא במקלחת, לא בשינה כלום. אני מרגישה מרומה, נבגדת ומתקשה להסתיר את הכעס שלי כלפיו. היינו בייעוץ זוגי שלא תרם כלום הוא תמיד חוזר לאותו דפוס התנהגות.
    אני מרגישה שהגיעו מים עד נפש, אין לי בו אמון האם שווה להישאר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אמון במערכת היחסים

הוספת תגובה

• בלי להתייחס לשאלה אם חוסר האמון שלך

שדון לילה
    25/09/2016

מוצדק או לא, אם כך את מרגישה וזה מעיק עלייך אז לא נראה לי שיהיה חכם מצידך להישאר בקשר הזה - וטיפול זוגי זה חרטא.

אז יש לו אופי פלרטטן, אני מניח שזה לא צץ פתאום. ידעת את זה קודם ובכול זאת הלכת לזוגיות הזאת. לכן אני מתקשה להבין מה קרה פתאום ששינה את התמונה מבחינתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר אמון במערכת היחסים

לירן
    26/09/2016

ממה שאני קוראת בפורום כמעט ואין גבר שלא מפלרטט/בוגד השאלה אם זו מעידה חד פעמית או דפוס התנהגות. אצל בעלי זה כבר דפוס ולכן אני לא מוכנה להמשיך ולשתוק. לא באופי שלי לבגוד בחזרה ובכך "להחזיר לו" למרות שזה מגיע לו, גם הוא צריך לחוש איך זה להיות נבגד.
    למה נשארתי עד עכשיו? שאלה טובה הפחד להיות לבד, להסתדר, לפרנס, לגדל את הילדים וכו' כפי שקורה להרבה זוגות. נראה לי שאין מנוס אי אפשר להמשיך לחיות בהכחשה ובשקר.
    השאלה איך אני יכולה להוכיח? הוא דואג להסתיר סימנים, אומר שאני מדמיינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דווקא בגלל כן בעניין של

שדון לילה
    26/09/2016

קשרים מחוץ לנישואים ונהנה מכך מאוד, אני לא מתייחס לאם התחושה שלך בקשר הזה מוצדקת או לא כי זה לא רלוונטי. את מרגישה כך וזה המצב.

אני רק יכול להעיד שקטע של קשרים מיניים מגוונים עם נשים שונות הוא כל כך אטרקטיבי שקשה לי להאמין שמישהו שכבר טעם את הפרי הנחשק ירצה לוותר עליו.
    איך את מתייחסת לזה זה כבר עניין אחר. כתבת בעצם שהאופציה שגם את "תרשי לעצמך" דברים כי הוא סיפק לך את הזכות המוסרית לעשות כן היא לא רלוונטית וכן הקשר הזה מבחינתך אינו סימטרי וזה מה שמתסכל אותך.

עכשיו שאלת המיליון $ היא אם את באמת באמת כל כך מוטרדת מזה או שזה רק בגלל המוסכמות החברתיות שמכתיבות לך תחושת זעם?
    אם אכן חייך בקשר כזה אינם חיים - הדרך החוצה ברורה.
    ואין לך מה לחפש לתפוס אותו - זה לא רלוונטי בכלל לעניין כי בין אם הוא מץנבלס עם נשים אחרות ובין אם לא - את לא מרגישה טוב איתו וזה העיניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא שווה

מאור
    26/09/2016

אין ספק כלל שבעלך ב"עניינים" התנהלות מובהקת של מי שמנהל עולם של שקרים והסתרות.
    לא חושב שתוכלי להתמודד עם זה לאורך זמן.
    חושבת שמגיע לך יותר? לכי לך לדרכך ומיצאי את האושר שלך או השלימי עם המצב ואולי אף התנהלי כמותו.
    לאף אחד לא מגיע לאכול את זה ולשתוק.
    באשר ללמה עכשיו? לפעמים ניתן להתעלם מהאולי והנדמה.
    אך כשהמציאות יום אחד מתייצבת מולך וזועקת "הנה אני" כבר לא ניתן להתעלם ממנה ודי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שושי
    26/09/2016

היי,

אני נמצאת ממש באותה סיטואציה, אם את רוצה לדבר אשמח

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו