תחושת הזעם שלי נובעת מהרבה סיבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת הזעם שלי נובעת מהרבה סיבות
    לירן
    26/09/2016

קשה לי לחיות עם המחשבה שאני חולקת את הבעל שלי עם עוד נשים. גם תחושת קנאה וגם כעס על כך שהוא לא מסתפק בי למרות שאני נראית טוב וגם משתדלת לספק אותו ביחסי מין אבל כנראה שהוא לא בעל של אישה אחת. אני לא מבינה איך אפשר לחיות עם המחשבה שהבעל שלך הוא לא רק שלך...
    אם לא הייתי יודעת או מרגישה מילא, אך יש את כל הסימנים ועדיין הוא מכחיש בתוקף וטוען לחפותו וזה מה שמרגיז אותי, אם היה מדבר, אומר מה מפריע לו, מה ניתן לשפר וכו' הייתי מעריכה אותו אך הוא בבית משדר עסקים כרגיל ומאחורי גבי מספק את תאוותיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תנסי גם את לחלוק את עצמך עם עוד גבר

שדון לילה
    27/09/2016

או שניים ואז תביני איזה כיף זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שדון לילה

דני
    27/09/2016

שלום לך,

אל תתייחסי להצעות המנסות לנצל את חולשתך הרגעית..ברור שהבחור לא מחפש את טובתך אלא זורק עצם שאולי יוכל להשתמש בה.

לגופו של עניין ולמצבך..רק כאשר יירד לבעלך האסימון הוא יפסיק עם הטעויות שהוא עושה.את חייבת לעשות משהו קיצוני בכדי לעורר אותו ולגרום לו לפלות לעשות במכנסיים..

הצעתי היא להודיע לו שאת לא מוכנה יותר לבגידות שלו שיעזוב את הבית ואת רוצה להתגרש..
    אמנם זה ללכת על הקצה אבל אם הוא יעזוב משמע שאף פעם לא היה שלך. אם יתחנן על חייו יש אפשרון לתקן.מכאן הכל שלך...

בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדני חוסר אמון

לירן
    27/09/2016

היי דני

תודה על תגובתך זה מה שחשבתי לעשות.
    הוא לא יעזוב את הבית כי אין לו לאן ללכת ותמיד טוען שזה גם הבית שלו. אבל בהחלט אני הולכת להגיד לו שהקשר שלנו הסתיים מבחינתי ושהוא יכול לחפש מקום.
    אני חושבת שבגלל שבכל הפעמים הקודמות וויתרתי לו והמשכתי הלאה הוא חושב שגם הפעם זה יקרה וזו הטעות שעשיתי לא גרמתי לו לרעוד, הפעם אני נחושה להעמיד אותו במקומו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויתור

דני
    05/10/2016

שלום לך,
    ברור שהסיבה שוויתרת לו בכל אותן פעמים קודמות גורמת לו להבין ולדעת שאת לא ממש רצינית.

אם את רוצה שהניסיון יצליח את חייבת להיות חזקה ולא למצמץ.

אין לו לאן ללכת זה ממש לא עניינך, זו הדייסה שהוא מבשל שיאכל אותה גם...

ייתכן שאולי עוד כשתגלי שלהיות עצמאית ולא תלותית ובטח לא להיות סמרטוט של בעל בוגדני זה ממש לא כל כך נורא למרות שאני בעקרון בעד לנסות לגשר על הפערים...

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדני - חוסר אמון

לירן
    25/10/2016

דברתי אתו, לא מעוניין לעזוב את הבית טוען שזה גם הבית שלו. טוען גם שאין לי שום הוכחות שהוא בוגד ושאני מדמיינת, רק חיפש אוזן קשבת אצל האקסית וכלום מעבר לזה. אין לי שום דרך להשיג הוכחות, הסלולרי צמוד אליו ביום, בלילה במקלחת. יש לך רעיון?
    אני לא יודעת מאיפה להתחיל איפה פותחים תיק? רבנות? בית דין לענייני משפחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני דני מלוכלך מלוכלך כול כך כול כך

שדון לילה
    27/09/2016

אם יבוא מחר לגן
    מי יגיד שלום לדן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה היא דבר נורא שלא נדע

אני
    13/10/2016

החיים לא אותו דבר אחרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו