מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צעירה מפחדת מהסטטוס גרושהחסויה17/10/2016
אני בת 25 התגרשתי לפני חודשיים אחרי שנתיים שלי נישואים. הגירושים הגיעו מהצד שלו אני ניסיתי להלחם עד שהבנתי שאם אין רצון הדדי עדיף לוותר.
אין לי ילדים, אני בחורה צעירה ונראית טוב. אבל נורא מרתיע אותי הסטטוס גרושה. אני מפחדת שכשיגיע הרגע שארגיש שאני מוכנה לצאת לדייטים וכדומה כשגברים ישמעו שאני גרושה זה משהו שיפריע. בעלי לשעבר היה גרוש ללא ילדים כשהכרנו וזה לא הפריע לי כלל אבל אני יודעת שלא תמיד נשים גרושות מקבלות את אותו היחס כמו גברים גרושים. אשמח לשמוע חיזוקים:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יש לך?
שדון לילה17/10/2016הרי את כבר בסטטוס של גרושה אז מה ההתלבטות כרגע?
לא יודע מה את מתכוונת לעשות. את גרושה ללא ילדים אז את יכולה להזדיין כמו שפנה, ללכת למנזר, לחפש בעלול חדש או כול דבר אחר שעולה לך בראש, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסויה18/10/2016כן אני כבר גרושה אין מה לעשות עם זה
פשוט מעניין אותי לשמוע מה הגברים בארץ חושבים.. אם זה משהו שמפריע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברמה העקרונית לא, אבל
שדון לילה20/10/2016אחר ומנסיוני האישי ומניסיונם של חברים שעוד מחפשים זוגיות אחרי שהתגרשו, אני למדתי שלרבות מהגרושות יש בעיות...... אקרא להן בעיות פסיכולוגיות מסויות ולכן לו אני הייתי מחפש זוגיות ופוגש גרושה שמוצאת חן בעיני הייתי מנסה יותר לתהות על קנקנה לפני שהקשר נהיה רציני.
אני דווקא בקטע של סקס וסימפטיה עם נשואות וגם שם יש פה ושם נשים שמפתחות תלות או מתאהבות אחרי האורגזמה הראשונה אבל שם לפחות עצם היותה נשואה מרסן את השאיפות האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חזקה הכל יהיה בסדר
נלי13/11/2016את עדיין מאוד צעירה, האמיני בעצמך שעוד תמצאי את הזיווג שלך. וכשהוא יגיע אין ספק שממש לא יעניין אותו הסטטוס שלך. איחולי הצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?