צעירה מפחדת מהסטטוס גרושה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעירה מפחדת מהסטטוס גרושה
    חסויה
    17/10/2016

אני בת 25 התגרשתי לפני חודשיים אחרי שנתיים שלי נישואים. הגירושים הגיעו מהצד שלו אני ניסיתי להלחם עד שהבנתי שאם אין רצון הדדי עדיף לוותר.
    אין לי ילדים, אני בחורה צעירה ונראית טוב. אבל נורא מרתיע אותי הסטטוס גרושה. אני מפחדת שכשיגיע הרגע שארגיש שאני מוכנה לצאת לדייטים וכדומה כשגברים ישמעו שאני גרושה זה משהו שיפריע. בעלי לשעבר היה גרוש ללא ילדים כשהכרנו וזה לא הפריע לי כלל אבל אני יודעת שלא תמיד נשים גרושות מקבלות את אותו היחס כמו גברים גרושים. אשמח לשמוע חיזוקים:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה יש לך?

שדון לילה
    17/10/2016

הרי את כבר בסטטוס של גרושה אז מה ההתלבטות כרגע?
    לא יודע מה את מתכוונת לעשות. את גרושה ללא ילדים אז את יכולה להזדיין כמו שפנה, ללכת למנזר, לחפש בעלול חדש או כול דבר אחר שעולה לך בראש, לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חסויה
    18/10/2016

כן אני כבר גרושה אין מה לעשות עם זה
    פשוט מעניין אותי לשמוע מה הגברים בארץ חושבים.. אם זה משהו שמפריע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברמה העקרונית לא, אבל

שדון לילה
    20/10/2016

אחר ומנסיוני האישי ומניסיונם של חברים שעוד מחפשים זוגיות אחרי שהתגרשו, אני למדתי שלרבות מהגרושות יש בעיות...... אקרא להן בעיות פסיכולוגיות מסויות ולכן לו אני הייתי מחפש זוגיות ופוגש גרושה שמוצאת חן בעיני הייתי מנסה יותר לתהות על קנקנה לפני שהקשר נהיה רציני.

אני דווקא בקטע של סקס וסימפטיה עם נשואות וגם שם יש פה ושם נשים שמפתחות תלות או מתאהבות אחרי האורגזמה הראשונה אבל שם לפחות עצם היותה נשואה מרסן את השאיפות האלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חזקה הכל יהיה בסדר

נלי
    13/11/2016

את עדיין מאוד צעירה, האמיני בעצמך שעוד תמצאי את הזיווג שלך. וכשהוא יגיע אין ספק שממש לא יעניין אותו הסטטוס שלך. איחולי הצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו