מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר עם האקסית יכול להיות תמים?דנה21/10/2016
לחברי הפורום שלום. לאחרונה גיליתי שבכל פעם שאנחנו רבים בעלי בקשר עם האקסית שלו דרך הווטסאפ, טלפון וכו'. לחפותו הוא טוען שהוא מחפש אוזן קשבת ושרק שופך את הלב אצלה. ושנמאס לו ושהוא לא יכול לחיות עם אישה שכל הזמן חושדת.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה לקבל תגובה?
דנה25/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיקה
שדון לילה29/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
נלי13/11/2016הייתי מציעה לך לשבת לדבר איתו בצורה יפה ולא מאשימה ולהסביר שהדבר פוגע בך ומוריד מערכך ואיך היה מרגיש אם את היית נוהגת כך. ואם השיחה לא הניבה את הפתיחות הרצויה, בפעם הבאה כשזה קורה, פשוט תתלבשי יפה ותתאפרי כאילו את הולכת לאירוע ומבלי לומר דבר פשוט תצאי לחברה, משפחה או סתם שבי בבית קפה לשעה, או אפילו צאי לסיבוב באוטו. אחרי פעם פעמיים רוב הסיכויים שהוא יתחיל לשאול שאלות ונשאר לך להוכיח לו שאת לא החשדנית אלא הפגועה. שיהיה בהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נלי תודה על תגובתך
דנה13/11/2016זו לא פעם ראשונה שאני מגלה שהוא בקשר אתה, עייפתי מלהסביר גם בעדינות וגם בתקיפות, זה חוזר על עצמו כל פעם נראה לי שהקשר תמיד קיים והוא מתעצם כאשר אנחנו רבים. זה מתסכל ומייאש כבר לא יודעת מה לעשות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חזקה
נלי13/11/2016אין ספק שזה כואב, אבל אני מציעה לך מניסיוני, דבר ראשון תשקיעי בעצמך. תעשי בשבילך מה שגורם לך להנאה. כשאת תהיי שמחה מאושרת ומטופחת זה יסקרן אותו. נכון שבהתחלה זה ירגיש לך כמו משחק או מסיכה אבל בהמשך את תראי תוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?