מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זוגיות במשבר- עם ילדיםשירה21/10/2016
שלום לכולם
אקצר ואגע בנקודות העיקריות.. זוג נשוי 5 שנים פלוס 2 ילדים. מרגישה שמאז הלידה הראשונה כלום כבר לא אותו דבר. רבים על כל דבר שאפשר. החל מחינוך הילדים ועד הדברים הקטנים של סדר וארגון הבית. מרגישה מתוסכלת וממש כבויה. בעלי לקח את המושכות בבית ולא השאיר לי מקום להוביל. חשה שהוא מרגיש שאני עוד אחת מהילדים בבית. כל הזמן מעביר עליי ביקורת . לא חשוב מה אעשה כלום לא טוב. אני עובדת משרה מלאה בחברה מוכרת בתפקיד בכיר. הבית תמידדד נקי מסודר, תמיד יש אוכל בריא. ועדיין תמיד תינתן לי ההרגשה שזה לא מספיק... התייאשתי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגיות במשבר -עם ילדים
לי22/10/2016היי.
אני נמצאת בדיוק במצב שאת מתארת..נשואה פלוס 2 ילדים קטנים מאוד. בעלי אדם שתלטן ותמיד מעביר עליי ביקורת ,מה שלא עושה יש תלונות. תמיד הוא יודע הכי טוב איך לעשות ומה צריך לעשות. לא נותן לי מקום לבטא את עצמי בבית. את המחשבות שלי,את הרצונות שלי. זו נקראת אלימות נפשית. אני כבר הרגשתי בכלא מזמן והגיעו מים עד נפש. המריבות לא פוסקות, נמאס לי לחיות תחת ביקורת שלילית. פתחתי בהליך גירושין וכעת דורשת את הזכויות שלי. בימים האחרונים שוחחנו בינינו הוא אמר שחבל על הילדים אבל עדיין ממשיך להאשים אותי ולהפיל עליי את הבעיות. אני מציעה לך לעצור את הכול, לקחת אותו לשיחה ולהסביר לו שהוא צריך להפסיק עם הביקורת כי הוא מוביל לדרך לא טובה ביחסים ביניכם. זמעכשיו הדברים צריכים להשתנות .תעמידי גבולות ברורים ותעמדי בהם. אל תוותרי על הרצונות שלך כי הוא ינצל את זה. אם לא תתפסו את הבעיות בזמן זה רק ידרדר ועלול להגיע לפרידה ואולי חס וחלילה לגירושין. תדעי לשים גבולות אך עם זאת תמנעי מויכוחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי
שירה22/10/2016העניין שזה לא נובע אצלו משליטה. יותר מפרפקציוניסטיות. טוען שאני מבולגנת , מפוזרת, הוא ממש מסודר חייבת לציין. חשוב לו לגדל את הילדים לפי הספר. לפי מה שכתוב כל שלב הם צריכים לבצע. ממש יש לו צק ליסט. ואני...ממש לא בגישה הזו. אני יותר זורמת. נגד לכפות, לאלץ, להכריח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחה כנה ונכונה
נלי13/11/2016שלום לך,
אין ספק שקשה לך, שתי גישות חינוך שונות בהחלט מקשות על חיי הנישואין. אני מציעה לך לקבוע איתו לדייט במסעדה (מקום פומבי כך שתהיו חייבים להקשיב זה לזו, בלי אפשרות לקום באמצע השיחה) ולדבר איתו על הדברים שמפריעים לך ונסו יחד למצוא פשרה לכל נושא. כלל חשוב, בתחילת השיחה השתדלי לפרגן לו בדברים מסויימים, אחר כך הציגי את דברייך מבלי לומר את המילה "אתה". כך שלא יהיו האשמות מצדך. בצורה כזו אני מאמינה שתוכלו לגשר על הכל. שיהיה לך המון המון הצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?