זוגיות במשבר- עם ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות במשבר- עם ילדים
    שירה
    21/10/2016

שלום לכולם
    אקצר ואגע בנקודות העיקריות.. זוג נשוי 5 שנים פלוס 2 ילדים. מרגישה שמאז הלידה הראשונה כלום כבר לא אותו דבר. רבים על כל דבר שאפשר. החל מחינוך הילדים ועד הדברים הקטנים של סדר וארגון הבית. מרגישה מתוסכלת וממש כבויה. בעלי לקח את המושכות בבית ולא השאיר לי מקום להוביל. חשה שהוא מרגיש שאני עוד אחת מהילדים בבית. כל הזמן מעביר עליי ביקורת . לא חשוב מה אעשה כלום לא טוב. אני עובדת משרה מלאה בחברה מוכרת בתפקיד בכיר. הבית תמידדד נקי מסודר, תמיד יש אוכל בריא. ועדיין תמיד תינתן לי ההרגשה שזה לא מספיק... התייאשתי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות במשבר- עם ילדים

הוספת תגובה

• זוגיות במשבר -עם ילדים

לי
    22/10/2016

היי.
    אני נמצאת בדיוק במצב שאת מתארת..נשואה פלוס 2 ילדים קטנים מאוד. בעלי אדם שתלטן ותמיד מעביר עליי ביקורת ,מה שלא עושה יש תלונות. תמיד הוא יודע הכי טוב איך לעשות ומה צריך לעשות. לא נותן לי מקום לבטא את עצמי בבית. את המחשבות שלי,את הרצונות שלי. זו נקראת אלימות נפשית. אני כבר הרגשתי בכלא מזמן והגיעו מים עד נפש. המריבות לא פוסקות, נמאס לי לחיות תחת ביקורת שלילית. פתחתי בהליך גירושין וכעת דורשת את הזכויות שלי. בימים האחרונים שוחחנו בינינו הוא אמר שחבל על הילדים אבל עדיין ממשיך להאשים אותי ולהפיל עליי את הבעיות. אני מציעה לך לעצור את הכול, לקחת אותו לשיחה ולהסביר לו שהוא צריך להפסיק עם הביקורת כי הוא מוביל לדרך לא טובה ביחסים ביניכם. זמעכשיו הדברים צריכים להשתנות .תעמידי גבולות ברורים ותעמדי בהם. אל תוותרי על הרצונות שלך כי הוא ינצל את זה. אם לא תתפסו את הבעיות בזמן זה רק ידרדר ועלול להגיע לפרידה ואולי חס וחלילה לגירושין. תדעי לשים גבולות אך עם זאת תמנעי מויכוחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי

שירה
    22/10/2016

העניין שזה לא נובע אצלו משליטה. יותר מפרפקציוניסטיות. טוען שאני מבולגנת , מפוזרת, הוא ממש מסודר חייבת לציין. חשוב לו לגדל את הילדים לפי הספר. לפי מה שכתוב כל שלב הם צריכים לבצע. ממש יש לו צק ליסט. ואני...ממש לא בגישה הזו. אני יותר זורמת. נגד לכפות, לאלץ, להכריח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיחה כנה ונכונה

נלי
    13/11/2016

שלום לך,
    אין ספק שקשה לך, שתי גישות חינוך שונות בהחלט מקשות על חיי הנישואין. אני מציעה לך לקבוע איתו לדייט במסעדה (מקום פומבי כך שתהיו חייבים להקשיב זה לזו, בלי אפשרות לקום באמצע השיחה) ולדבר איתו על הדברים שמפריעים לך ונסו יחד למצוא פשרה לכל נושא. כלל חשוב, בתחילת השיחה השתדלי לפרגן לו בדברים מסויימים, אחר כך הציגי את דברייך מבלי לומר את המילה "אתה". כך שלא יהיו האשמות מצדך. בצורה כזו אני מאמינה שתוכלו לגשר על הכל. שיהיה לך המון המון הצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו