אשתי מאוהבת במנכ"ל שלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשתי מאוהבת במנכ"ל שלה
    מיכאל
    08/11/2016

ביום שישי הרגשתי משהו מפריע לי שאישתי שיקרה כאשר שאלו אותה על המנכ"ל שלה בעבודה ואמרתי שהוא ניראה טוב כן אני מכיר אותו היא כבר 5 שנים עובדת שם היא מיד ענתה שלא .
    בערב היה לי זמן בדקתי את הטלפון שלה והסתכלתי על ההודעות בהתחלה הכל היה ניראה תקין הודעות הקשורות מהעבודה אך מצאתי הודעה שהיא לא מחקה רציתי למות
    היא כתבה לו שהיא מאוהבת בו ושהיא מנסה לשכוח ממה שהיה והיא יודעת שהוא לא יוכל לגעת בה לעולם ולהרגיש שלם עם עצמו ושהיא תעבוד על עצמה למרות שקשה לה ובסוף רשמה אוהבת אותך
    בגלל חברים ומשפחה שהגיעו עלינו לא יכלתי לעכל עדיין שתיתי יותר מהרגיל בסוף בלילה הראיתי לה את ההודעה שהיא שלחה(שלחתי אותה לעצמי) היא התחילה לבכות שנשבעה שלא היה כלום ושהיא כן מאוהבת בו אבל אוהבת אותי מה שהפריע הכי הקב"ה זזה שהיא לא דיברה איתי וזה נמשך מעל חצי שנה אבל הכי פוגע זזה שהם דיברו על הרגשות שלהם בניהם יש לנו בן מקסים אני אוהב אותה אבל מה אני עושה ?! איך להתמודד ביומיים האחרונים התחלתי לכתוב וקראתי לה את מה שעל לבי היא בכתה המילים היו מאוד קשות והחלטנו לעבוד על להציל את הנישואים אבל אני מרגיש שאני זה שוב הכל על הגב ורק אני מתאמץ להחזיר את האהבה והתשוקה האם נכון לי להמשיך לנסות או פשוט לעזוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשתי מאוהבת במנכ"ל שלה

הוספת תגובה

• תגובה משהו???

מיכאל
    09/11/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

הנבגד
    10/11/2016

מיכאל,
    לפי מה שמתאר , רוב הסיכויים שתפסת קמצוץ ממה שקורה באמת. תפסת את אשתך בוגדת בך .
    וזה שהיא מכחישה , זה טבעי. אל תצפה שהיא תודה מיד.
    תפוס את עצמך בידיים ותבין מה קורה מסביבך למרות שזה קשה ואין לה יכולת להאמין שזה קרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך שורדים את זה

מיכאל
    10/11/2016

האמת שאני לא מאמין שהיא ברמת בגדה בי פיזית אני יכול להגיד את זה בביטחון תמיד יש את האפשרות שאני תמים או טיפש אבל בשבוע הזה ראיתי כל כך הרבה שינויים פתאום ביחסים בני לאישתי .
    עוד לא החלטתי האם להיפגש עם אותו בחור .דאגתי שאישתי תודיעה לו שאני יודע והוא בתגובה ענה לה שהוא מבין את כל הכעסים שלי ומצטער ומוכן לשבת איתי.
    גם עם אישתי שיקרה לי תקופה המטרה בשיקום הקשר הוא להמשיך לתת אימון ברור שלא אימון עיוור אבל כרגע אנחנו דואגים להגיד את הכל כל השאלות כל התשובות האמת כל מחשבה כל כעס ואני מקווה שזאת תהיה הדרך להציל את הנישואים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יישר כוח

נלי
    13/11/2016

ראשית כל הכבוד לך על המאמץ, זה לא ברור מאליו. הימים הראשונים לאחר הגילוי לא פשוטים כלל (בלשון המעטה). אני מסכימה איתך שהדרך לשיקום האמון היא פתיחות מלאה. תשתדלו לצאת הרבה יחד לפחות פעם פעמיים בשבוע, צברו חוויות שלא עשיתם עד כה. זה מאוד עוזר לשיקום הזוגיות. בהצלחה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו