זקוקה לעזרה עקב רומן שמסתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה עקב רומן שמסתיים
    חסויה
    15/11/2016

אני עם בעלי מגיל 20, כבר 15 שנה. נשואים עם ילדים קטנים. החיים שלי היו מושלמים.
    אני בחורה מטופחת ויפה. לאורך השנים היו כאלו שניסו להתחיל איתי- אך אף פעם לא שיתפתי פעולה.
    לפני חצי שנה התחיל איתי בחור שהכרתי במסגרת העבודה. איננו עובדים יחד יום יום אך מתראים מפעם לפעם במסגרת עבודתי.
    אנחנו מכירים כבר למעלה משנה, ותמיד היו מבטים ומשיכה- גם מצדי וגם מצדו. ראיתי את זה כפלרטוט לא מזיק.
    ואז התחילו הודעות ממנו.
    גם הוא נשוי עם ילדים קטנים ואשתו אפילו בהיריון.
    שיתפתי פעולה עם ההודעות ופתחנו ברומן סוער שנמשך עד עכשיו. הוא היה מאוהב בי לחלוטין ואני נסחפתי.
    אלא שעכשיו משהו השתנה. תדירות ההודעות פחתה, אני מרגישה שהוא לא כמו שהיה. תמיד אני שואלת אותו אם הוא רוצה להמשיך והוא אומר שכן בביטחון מלא, ואז נעלם לעוד יום או יומיים.
    הפגיעה בבני הזוג היא נוראית וקשה. מה שעשיתי נוגד כל עיקרון וכל ערך שאי פעם היה לי בחיים. אני מתייסרת. אבל עם זאת- מאוהבת בגבר האחר עד מעל הראש. הדבר משפיע עליי ומוריד את התפקוד היומיומי שלי בעבודה, בבית, עם הילדים ועם בעלי. הכול הכול השתנה. אני חושבת עליו בלי הפסקה. מתה לחתוך ממנו אבל לא מסוגלת וכל פעם יוצרת קשר מחדש. אני לא יודעת אם זה היה דועך אם לא הייתי יוצרת קשר.
    אני במצוקה נפשית קשה. רוצה לבכות כל הזמן ובכלל לא בא לי לקום מהמיטה בבוקר.
    איך מרימים את הראש, ממשיכים הלאה וחותכים ממנו סופית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 3 שעות איתי בצימר ואת שוכחת ממנו

שדון לילה
    18/11/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו