מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגע לפני הדבר האמיתיעם הפנים קדימה01/05/2017
אני ובת הזוג שלי יחד שנתיים וכעת אנו עומדים בפני נישואין. אני לא טומן את ראשי בחול ויודע שמוסד הנישואין הוא תובעני ושוחק. לכן, כחודש לפני מעמד החופה בחרתי להתייעץ דווקא כאן, במקום שאנשים מגיעים אליו כדי לפרוק ולהתייעץ בזמן שהרע כבר מאחוריהם.. אני ברוך ה' שמח באישתי לעתיד ואין לי שום רבב בקשר הזה שבנוי על המון אהבה אמון וטוב לב של שנינו האחד כלפי השני.
אבל מאוד הייתי רוצה לשמוע מכם חברי הפורום מה אני יכול/אמור/צריך לעשות ע"מ שאזכה באמת להעניק לה את החוזק ואת האמונה ההדדית לאורך שאר הזמן. כי אחרי החתונה מתחילים החיים המיתיים, ואני לא תמים, אני פשוט מאוד מאוד רוצה ונחוש להצליח להיות בעל טוב ובעזרת ה' אבא טוב יום אחד, למרות כל הפיתויים ולמרות שהגבר מטבעו הוא יצור תאוותן לכל. אשמח לשמוע מכם המלצות ומאחל לכל אחד ואחת מכם שיתגברו על כל הקשיים שניצבים בדרכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד לך
לילך11/05/2017אתה לפחות מנסה להשרות עליה ביטחון ולעבוד על החולשות שלך . הלוואי ורוב הגברים ביו כמוך.
הייתי רוצה שגם בן הזוג שלי היה נוהג כך ומקווה שעוד יגיע לשלב שבו יבין את חולשותיו ואת הצער שהוא גורם לי בהתנהגות שלו .
בהצלחה לכם בחיים ובנישואים .
מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע לפני הדבר האמיתי
עם הפנים קדימה11/05/2017תודה רבה לילך, הייתי שמח לקבל עצות מחברי הפורום הוותיקים וכן מיששכר שאני עוקב באדיקות אחר הטיפים שנותן כאן בפורום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזמן...
אור19/05/2017רק הזמן יגיד מה יקרה באמת.
השנים חולפות וכל מה שתלמד היום כאן (או שלא) תשכח מהר מאוד והחיים ילמדו אותך.
ילדים, בית, משכנתה ובעצם אינספור מהמורות שאלו לעבור יחד לטוב ולרע.
רק אלה ילמדו אתכם מה נכון ומה לא.
אם תצליח להמשיך לאורך השנים לראות אותה כמו שאתה מביט בה היום, אישה בפני עצמה ולא דמות ברורה מאליה במראה, יש מצב שתישאר בעל טוב.
זמן =שיגרה והשגרה היא אויבה של כל זוגיות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?