כאב מפרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב מפרידה
    אסנת
    22/05/2008

בן זוגי ואני נפרנו לאחר שנתיים, אני מרגישה שאיני פנויה לאהוב מחדש, אני מעדיפה לא להכיר בני זוג אחרים כבר מספר חודשים ואני בעיקר חושבת עליו ועל מה שפספסתי, איני יכולה להפסיק להאחז בעבר ובמה שהיה, אני זוכרת את הטוב ומתמקדת בו ומנסה לחזור לאותו בן זוג, אך הוא כבר נמצא במערכת יחסים אחרת. אני לא יודעת איך להשתחרר מכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב מפרידה

הוספת תגובה

• כאב מפרידה

תמי אורן
    25/05/2008

שלום אוסנת,
    פרידה ללא ספק היא חוויה כואבת. אני נוטה להאמין שחשבת היטב לפני שהחלטת להפרד בפרט אחרי מערכת יחסים שנמשכה שנתיים. קיימת נטייה אחרי תקופה לעשות אידאליזציה של היחסים ולשכוח את הסיבות שבגללן נפרדת ממנו.יש שבמצבים אלו חוזרים למערכת היחסים ע"מ לבחון אותם שוב מקרוב אבל לנוכח המציאות, שהנו במערכת יחסים חדשה, אין באפשרותך לבדוק זאת בפועל ויתכן שגם כיום לאור היותו במערכת יחסים חדשה הפך בעבורך אטרקטיבי. אני ממליצה לך לפנות לטיפול ולהבין מה שכרגע את מסרבת לראות ולו רק כדי שתפרדי גם רגשית ותוכלי להפנות את האנרגיות למערכת יחסים חדשה. אין ספק שבמצב הרגשי הנוכחי אינך פנוייה לקשר.
    בהצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו