מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם בגדה?אדם23/05/2008
פני 22 שנה אשתי בגדה בי עם גבר אותו הכירה במקום העבודה. הדבר נודע לי רק לאחר שבעה חודשים ומיד התגרשנו. אשתי עברה להתגורר עימו ולאחר 6 חודשים הם נפרדו. מאחר והיה לנו ילד בן שנתיים וחצי אותו רציתי לגדל יחד עם אשתי, חזרנו לחיות ביחד ונשאנו בשנית. לדבריה, בגדה בי מאחר וכבר לא היו לה פרפרים בבטן, החיים נראו לה שגרתיים מדי וכיו"ב.
לפני מספר חודשים בקרתי בסלקום לברור בנושא החשבון ונודע לי כי ממספר הטלפון שלי (לאשתי אין קו נפרד אלא 2 מכשירים על אותו מספר) נוצר קשר למספר טלפון מסויים אשר אינו מוכר לי וכי סך השיחות איליו היה הגבוה ביותר - שעה ורבע בחודש האחרון בלבד. בנוסף, התקשרה איליו גם מהטלפונים של הבנים וגם מקו בזק וכן, ממקום עבודתה. מדובר באדם הקשור בקשרי מסחר עם מקום העבודה של אשתי המנהל עסק פרטי והרוכש ממקום עבודתה מוצרים. הוא נמצא במרחק של כ 70 ק"מ ממקום מגורינו, צעיר בעשר שנים מאשתי, בעל משפחה, ילדים משלו וכן, הוא ואשתו מאמצים ילדים ממשפחות הרוסות. אדם זה, עסוק בעבודתו מבוקר עד ערב ואשתו עובדת עימו בעסק המשותף. בנוסף, הינו מקדיש זמן גם לגידול הילדים. מיד בקשתי מסלקום ומבזק להוציא פלט שיחות של השנה האחרונה. התברר לי כי בחודשים האחרונים אשתי חייגה אליו כמעט מדי יום מספר פעמים (לעיתים 7-8 פעמים) משך השיחות היה בין 12 שניות (כנראה שלא היה יכול לדבר עקב עומס בעבודה או בגלל קרבה לאשתו) ולעיתים משך השיחה היה מספר דקות. אשתי אינה עובדת בימי שישי ואני עובד עד שעת שעת ערב מאוחרת. רוב השיחות היו בימי שישי או בימים בהם הייתי בקורס בתל אביב. בנוסף, גיליתי מספרי טלפון של 2 צימרים אשר משך השיחות אליהם היה מספר שניות (די בכדי לברר האם קיים חדר פנוי) ראוי לציין שאין לי מידע לגבי שיחות אשר בצעה ממקום עבודתה. אחד הצימרים נמצא במרחק 5 דקות נסיעה ממקום העבודה של אשתי ואילו השני במרחק 15 דקות. השיחות בוצעו בימים בהם הייתי בתל אביב או בימי שישי בזמן היותי בעבודה. כי אשתי הייתה ממש אובססיבית לדבר עימו והדבר מעיד כי חשבה עליו רוב שעות היום. לפני הגילוי, אמרה לי אשתי כי חיי הנישואין שלנו שגרתיים מאוד וכי הייתה רוצה לחיות בנפרד. לאחר מכן, התחרטה ואמרה כי שום דבר טוב לא מחכה שם בחוץ. לאור חשדותיי, התקשרתי לבחור אותו הנני מכיר אישית ושאלתיו מה קורה בינו ובין אשתי. הוא טען כי מדובר ב"פלירט טלפוני בלבד - דבר אותו עושים כולם" אמרתי לו: אל תתן לי לחיות עם אישה בוגדנית. הוא מיד הציע להפגש עימי, עשה מרחק של 70 ק"מ כדי לשוחח עימי. הוא נדהם מפלט השיחות ואמר כי הוא ממש לא האדם המתאים לניהול רומן וכי בסך הכל היה מדובר בשיחות על הבעיות שלו וכן על שיחות בענייני חולין ותו לא. שניהם מכחישים כל קשר רומנטי ולשניהם אין הסבר מתקבל על הדעת לגבי השיחות לצימרים. אשתי מכחישה כי התקשרה אליהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בגדה?
תמי אורן25/05/2008אדם שלום,
השאלה מורכבת מאוד מאחר ונשאלת השאלה האם קשר טלפוני בין גבר ואשה , קרי חברות, הנה בגידה. יש שיגידו שכן מאחר ובני זוג רוצים לשמור לעצמם את הקשר החברי ולא לחלוק אותו עם אחרים. ואחרים יאמרו שללא סקס לא מדובר בבגידה.
אני ממליצה לכם לפנות לטיפול זוגי לבדוק מה חסר במערכת היחסים שבגללה החיפוש הוא מחוץ למערכת הנישואין.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש רק בעייה אחת
אדם26/05/2008מה שמשגע אותי הם הטלפונים לצימרים. על כך אין לא לאשתי ולא לבחור תשובות. בפגישה עימו ראה את פלט השיחות ואמר" "זה נראה חמור ביותר!" במשך 5 חודשים היו 5 שיחות קצרות בנות מספר שניות לצימרים. אשתי טוענת כי לא היא התקשרה! הרי הטלפון נמצא אצלה! הבחור עומד על כך כי לא נפגשו למרות שידוע לו כי באפשרותי לפנות לאשתו לשם מעקב אחר משיכת כספים וכן הוצאת פלט שיחות. לצערי, איני מאמין לשניהם ועל פניו נראה כי כן נפגשו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?