שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירית
    28/05/2008

שלום רב!
    אני בת 29 רווקה עם חבר אומנם אני לא נשואה כמו כולם פה אבל יש לי בעיה ואני מודעת אליה רק שלצערי אני לא מצליחה להתמודד איתה.
    אני שנתיים איתו ואני כל היום בסרטים שהוא בוגד בי. אני יודעת בוודאות שהוא מדבר עם בחורות בטלפון אך מעולם לא תפסתי אותו על חם או משהו כזה.
    זה מאוד הורס את הקשר החשדות לי, נהיה מתח, אני מתנהגת בקרירות אליו רק ע"פ חשדות
    אני ממש בסרטים מהפחד שהוא הולך עם בחורות אחרות.
    רק עליי לציין שאני לא מחסירה לו כלום ממין ועד פינוקים ומתנות, כי קראתי את ההודעה של הבחור שאומר כמה שיותר לספק ואת זה אני עושה הרבה.
    אני מתחחננת לעצה טובה או לקסם .
    הוא מצידו כבר נמאס לו מהחשדות .
    מה עליי לעשות?
    אשמח לתשובות
    תודה ויום נפלא לכל הפורום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הודעה לשירי

אילה אריאלי
    29/05/2008

בבעיה שלך יש שתי אפשרויות: ראשונה שיש לך בעית אובססיה,את צריכה לעבוד ולהתגבר על החשדות שלך, יכולה להעזר בטיפול אינדיבידואלי. אפשרות שניה היא שאת בחרת מראש בחור לא נאמן המפלרטט עם בחורות אחרות. השאלה היא מדוע את בקשר עם בחור שאין לך אמון בו, מדוע את בקשר כזה, האם הוא משחזר משהו מהעבר שלך? חשדות ואי אמון הורסים קשר. אכן את משקיעה בקשר, אבל מצד שני ההטרדות שלך והשאלות שלך לא עוזרות. דרך "נדנוד" את לא יכולה לתרום לקשר שלכם או לשלוט על כך באם הוא יבגוד או לא.

אילה אריאלי
    מטפלת זוגית ואינדיבידואלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

שירית
    30/05/2008

תודה אקח לתשומת ליבי את תגובתך.
    המון תודה ושבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו