מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשירית28/05/2008
שלום רב!
אני בת 29 רווקה עם חבר אומנם אני לא נשואה כמו כולם פה אבל יש לי בעיה ואני מודעת אליה רק שלצערי אני לא מצליחה להתמודד איתה.
אני שנתיים איתו ואני כל היום בסרטים שהוא בוגד בי. אני יודעת בוודאות שהוא מדבר עם בחורות בטלפון אך מעולם לא תפסתי אותו על חם או משהו כזה.
זה מאוד הורס את הקשר החשדות לי, נהיה מתח, אני מתנהגת בקרירות אליו רק ע"פ חשדות
אני ממש בסרטים מהפחד שהוא הולך עם בחורות אחרות.
רק עליי לציין שאני לא מחסירה לו כלום ממין ועד פינוקים ומתנות, כי קראתי את ההודעה של הבחור שאומר כמה שיותר לספק ואת זה אני עושה הרבה.
אני מתחחננת לעצה טובה או לקסם .
הוא מצידו כבר נמאס לו מהחשדות .
מה עליי לעשות?
אשמח לתשובות
תודה ויום נפלא לכל הפורום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה לשירי
אילה אריאלי29/05/2008בבעיה שלך יש שתי אפשרויות: ראשונה שיש לך בעית אובססיה,את צריכה לעבוד ולהתגבר על החשדות שלך, יכולה להעזר בטיפול אינדיבידואלי. אפשרות שניה היא שאת בחרת מראש בחור לא נאמן המפלרטט עם בחורות אחרות. השאלה היא מדוע את בקשר עם בחור שאין לך אמון בו, מדוע את בקשר כזה, האם הוא משחזר משהו מהעבר שלך? חשדות ואי אמון הורסים קשר. אכן את משקיעה בקשר, אבל מצד שני ההטרדות שלך והשאלות שלך לא עוזרות. דרך "נדנוד" את לא יכולה לתרום לקשר שלכם או לשלוט על כך באם הוא יבגוד או לא.
אילה אריאלי
מטפלת זוגית ואינדיבידואלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
שירית30/05/2008תודה אקח לתשומת ליבי את תגובתך.
המון תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?