שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    שירית
    02/06/2008

האם גבר רווק עם חברה שמדבר עם בחורות אחרות בטלפון זה נחשב לבגידה?
    ועוד שאלה שמסקרנת אותי האם יש קשר בין בגידה לאהבה?

פשוט כואב לי שחבר שלי מדבר עם בחורות אחרות בטלפון ומצד אחד אני מתפוצצת ומצד שני אני לא רוצה לעזוב אותו והוא מתנהג אליי בחמימות וחיבוקים ואני שואלת את עצמי אם אין לו יסורי מצפון על שהוא מדבר עם אחרות והכי מצחיק שהוא לא מוחק מהנייד שלו את הטל' או את ההודעות שהוא מקבל.
    אשמח לתגובות
    יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• הודעה של: שירית

עידית הוניגמן
    02/06/2008

שירית שלום
    לא ברור אם הדבר דובר בניכם והאם הוא מסביר את משמעות הקשרים האלה בשבילו והאם הוא יודע כמה הדבר מפריע לך ,
    אני מבינה שאת מאד נפגעת מזה ובשבילך החויה היא שהוא לא מתחשב בך, אני חושבת שחשוב שהדבר ילובן בניכם את תבדקי אם עצמך האם את רגישה מידי לקשרים שהם לא משמעותיים או שהוא מתנהל בקשרים אחרים באופן לא מותאםלהיותו בזוגיות , נשאלת גם השאלה כמה הוא מוכן להתאים את עצמו לצרכים והרגישיות שלך ולותר בשביל להיות איתך בכלל ,לא ברור כמה זמן אתם בקשר ואיך הוא תופס קשר ואת משמעות הקשר בניכם,ואת שאלת המחויבות בקשר.

עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירית...קראי את מה שאני כתבתי

מישהי1088
    14/06/2008

אולי תהיה לך תשובה שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה

תמי אורן
    11/06/2008

שירית שלום ,
    זו שאלה מורכבת שצריך לדעת להעלות אותה לדיאלוג בזוגיות שנבנית. אם לך זה מפריע והוא זקוק לזה חשוב להבין את המשמעות של זה אצל כל אחד מהצדדים. חלק מהזוגיות היא לבנות חברות יש מקום לבדוק איזו השפעה יש לעיסוק בבחורות אחרות על הקשר שלכם. האם מפריע לאינטימיות והכי חשוב שלכל אחד תיהיה אמירה וביחד תמצאו פתרון. מהכתוב אני מתרשמת שהוא מכתיב ואת נענית ויש לו גם צורך להתרברב. במידה ולא תצליחו לגשר על הפערים ממליצה על טיפול זוגי.
    דיאלוג הנו חשוב ביותר
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו