בגידה לא קוראת דווקא מרעב מיני של הגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה לא קוראת דווקא מרעב מיני של הגבר
    טליה
    06/04/2019

המצב אצלי הוא קצת שונה, אנחנו נשואים 10 שנים והורים ל 3 ילדים, החברים הכי טובים שיכולים להיות (כך חשבתי) יחסים מעולים מכל הבחינות גם במיטה... תמיד הייתי בטוחה שיש לי חיים מושלמים, מה גם שאנחנו מושא לקינאה אנחנו נראים טוב ומשדרים אהבה גם אחרי עשור....
    לאחרונה נודע לי שבעלי היה בקשר של שנתיים עם משהי נשואה, לא ארחיב ואפרט את הטראומה שלי ואת הימים הקשים שאני עוברת, אני גיליתי אחרי שבעלה עלה עליהם והם הפסיקו,הוא טוען שהוא אוהב אותי והוא לא בגד בי כי היה חסר לו משהו, הוא לא יודע למה זה קרה, הוא טוען שהיא פיתתה אותו ושכל הזמן היא אמרה לו שהיא רוצה להתגרש מבעלה ולהתחתן איתו הוא מקרקר סביבי ומצטער אלף פעמים ביום ונשבע לי שזה לא יקרה יותר. אני מרוסקת ואנחנו בטיפולים. אז לידיעתך לא בוגדים רק בגלל רעב למין לפעמים זה גם הרצון לתשוקה ולאנדרנלין שיש באיסור. לא מאחלת לאף אשה בעולם לעבור את מה שאני עוברת וגם אם חסר לגבר מין אפשר ללכת ליועץ לפתוח את זה ולדבר, למה לבגוד??? מקווה שאסלח לו ביום מן הימים ואולי אשכח את זה, אני נשארת כי כל הזמן היה לנו כל כך טוב והוא פינק אותי והרעיף עליי לכן אני נותנת לזה צ'אנס נוסף...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אז מה אם הוא בגד בך?

האישה האחרת
    17/04/2019

מה שחשוב שהוא מקרקר סביבך ומפנק אותך.
    בעלי לא רואה אותי ממטר.
    לא אכפת לו ממני, אני עושה את רוב העבודות בבית, רוב הטיפול בילדים, עובדת במשרה מלאה ובעלי...עושה חיים.
    בעיקר עובד ויש הרבה עבודה(הכי כייף לשבת מול מחשב ולעבוד בזמן שהאישה עושה את השאר)
    בעלי לא מקשיב לי, לא אוזן קשבת ולא בטיח.
    כשהוא צריך סקס הוא בא. מרגישה לבד בנישואין.
    אז הוא לא בוגד או שכן לא יודעת.
    עדיף בעל בוגד שמכרכר סביבך ואוהב אותך מבעל כזה.
    וחשבתי לבגוד בו ואולי לקבל יחס טוב מגבר אחר אבל גם זה הגעיל אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו