איומים מבן הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איומים מבן הזוג
    חייבת עזרה
    06/06/2008

שלום, אני בת 26 וסיימתי לפני כחודש קשר של שנתיים עם גבר בן 29. אני מוכנה להמשיך הלאה, אבל הוא לא מוכן לוותר עלינו, לא משנה כמה אני מדברת איתו ומסבירה לו שאני לא אוהבת אותו יותר ורוצה שישחרר אותי. זה נהפך כבר ממש לאובססיה והוא לא מפסיק להתקשר ולבוא אלי הביתה בלי הזמנה. הסברתי לו בצורה יפה שזה מפריע ומציק לי, ומאוחר יותר בצורה תקיפה ונוקבת, והכל ללא הועיל.
    לאחרונה הוא איים עלי שאם אני לא אחזור אליו הוא יפגע בי ויהרוס לי את החיים "כמו שאני הרסתי לו והכאבתי לו". אני הזהרתי אותו שאפנה למשטרה להגיש תלונה ובוקר שלמחרת הוא בא להתנצל עם פרחים וחזר להציק בטלפונים ולהופיע לי בפתח הבית.
    אין לי ספק שכשהוא יבין שאני לא חוזרת אליו הוא יאיים עלי שוב, וזה רק עניין של זמן מתי זה יקרה.
    אני כבר ממש מיואשת. זה לוקח ממני את כל כך הרבה אנרגיה ואני מוצאת את עצמי סחוטה רגשית.
    ניסיתי כבר הכל כדי לסיים את הקשר בצורה יפה, כי אני לא רוצה לפתוח לו תיק במשטרה ולהרוס לו את החיים, אחרי הכל זה בן אדם שהייתי איתו שנתיים ועדיין יש לי רגשות אליו.
    אני חייבת עזרה. בבקשה, מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איומים מבן הזוג

הוספת תגובה

• איומים מבן הזוג

תמי אורן
    11/06/2008

שלום לך ,
    להערכתי את מידיי מתחשבת בו. את צריכה לגייס חברים , משפחה שיסבירו לו שהקשר נגמר ובמקרה וכל זה לא עוזר הוא לא מותיר לך ברירה אלא לפנות למשטרה.
    תשמרי על עצמך
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איומים

טלי
    21/06/2008

לדעתי דבר ראשון להקליט אותו מאיים עלייך.
    דבר שני להיות מאד אסרטיבית ונחושה ולהבהיר לו שאין לו מקום יותר בחייך, וכל תלונה הכי קטנה היום במשטרה - הוא עשוי להיאסר. היום מאד מקפידים של העניין הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלוהים איזה פחד...

שני
    22/06/2008

גשי למשטרה לפני שהוא יעשה לך משהו.

או שתישלחי את אחד האחים שלך ש"יבהירו" לו שפה נגמר המשחק הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו