חשד שבעלי בוגד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד שבעלי בוגד
    ori
    09/06/2008

שלום, מזה זמן שאני מרגישה שינוי בבעלי. ממציא תירוצים, לדעתי, כדי שלא נשכב, צמוד לסלולרי, כל מיני שיחות נכנסות ארוכות. יש לציין שבדיקת פירוט שיחות יוצאות לא מצאתי משהו יוצא דופן. לאחרונה שמעתי הודעה במשיבון מעת אשה שבוכה בהיסטריה על שעזב אותה. הוא כמובן הכחיש וטען שהיא אובססית אליו. מן סיפור שנשמע ההזוי. האם להאמין. איך אדע אם זה דמיון או אכן בוגד? כמו כן נראה לי שמוחק שיחות. אני מיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד שבעלי בוגד

הוספת תגובה

• ORI

תמי אורן
    11/06/2008

ORI שלום,
    כנראה את לא סתם חושדת את מכירה את בעלך ורואה שינוי בהתנהגותו. יש פעמים שעימות מוציא את האמת לאור אבל לרוב זה לא כך. יש נשים שבוחרות במצב זה להפעיל בלש ודרכו מקבלות הוכחות . את צריכה להיות כנה עם עצמך ולשאול את עצמך האם את באמת מעוניינת לדעת את האמת כי יתכן שאת באיזה שהוא אופן משתפת פעולה ולא יותר מידיי לוחצת.האמת לא תמיד פשוטה הספק גם כן לא.
    בהצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו