מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נבגדה והתגרשהדזירה11/06/2008
שלום
אולי תוכלו ליעץ לי איך להתגבר על הגרוש שלי אבי ילדי .היינו נשואים 25 שנה בגד בי עם אישה נשואה פלוס ילד גילתי ניסתי לשקם התגרשנו ללא רצוני אבל ענינים כספים אילצו אותי להתגרש .מזונות הוריו משלמים חצי דירה קבלתי מהוריו (גרנו איתם לפני כן ואפשר לומר בסדר )
אבל בסוף התגרשנו .הוא עדין איתה נפרדו ולחזרו.
ולי קשה מאד להתגבר .הייתי במהלך בנית ההסכם שאותו גם שילמו הוריו ובתהליך גירושים בטיפול
אצל מטפלת המשכתי הוא לא רצה .
וקשה לי להתמודד ,קשה לי שהוריו פתחו את דלתם לאישה הזו (שיש נגדה צו הרחקה ממני ומילדי )
הוא הלך ואני עדין תקועה .
איך מתגברים ?..
אשמח לשמוע דעתכם .
ולא לא שאני טיפשה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נבגדה והתגרשה
תמי אורן11/06/2008שלום לך ,
לא ציינת כמה זמן עבר מאז התהליך של הפרידה והגירושים. התהליך כואב מאוד בפרט לנוכח פגיעה אישית כ"כ קשה של בגידה מצד בעלך וההורים שלו. לא ברורה לי הסיבה לטריקת הדלת מצד הוריו גם כלפי הילדים. בכל מקרה התהליך של הריפוי מהפגיעה האישית עשוי לקחת שנים השאלה איזה משמעות תתני לגירושים והאם תחליטי להתרפק ולהתפרק על העבר או תתבונני לעתידך ולעתיד ילדייך. את היכולת לשנות את המציאות אין לך כי ההחלטה אינה רק בידייך אבל ביכולתך לבחור איך להתמודד עם המציאות . ממליצה לך להמשיך בטיפול לחפש קבוצת תמיכה
מאחלת לך דרך צלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?